evi terk eder mi sizin eşleriniz?

narsist ozaman öyle mi
Yok öyledir demiyorum. Ben benimkisinin özellikleriyle tamamen örtüştüğü için kafamda sorunları netleştirdim ve anladım. Sizinkinin başka bir nedeni vardır belki. Başka sorunlarınız olmuyor mu hiç? Mesela küsmek gibi, hep haklı olmak gibi, özür dilememek gibi. Ben buradan yola çıkarak konuyu derinlemesine araştırdım.

annemde asla rahat edemiyorum çocukla o da rahat ettirmiyor zaten fazla kalmasın diye zamanında gittim çünkü bi arkadasıma gitsem daha rahat ederim o derece arkadaşıma mı gitsem acaba kimseye haber vermeden
Aynen bunu yapın, meraktan sürünsün

Tartışmada ortamı terketmek mantıklı hareket ama gece eve gelmemesi kötü. Bence bunu iyi zamanında konuşun. Eve gelmemek ne ya.

Sonra esınız duzeldı mı?

Bizde esim ile konusarak anlasiyoruz. En mantikli karari beraber almaya çalisiyoruz ancak ben ve esim, her an, her saniye sevgi pitircigi degiliz. Yeri geliyor yorgun oluyoruz, yeri geliyor kafamizda bin tilki var. Yeri geliyor karsindaki seni tam anlamiyor, sen anlatamadigindan dolayi yada karsindaki tam algilayamiyor durumu.

Yani neticede bunlara duygu deriz. Baze seylere insan daha duygusal yaklasir. Tabiki evin içinde hep hir gür olmasi dogru degil, bizim evimizde böyle degil. Ancak tartisma benim nezdimde çok dogal birsey. Önemli olan sonraki asamadi akli selim bir sekilde konusmak. Yeri gelip özür dilemek ve daha dogru bir karar almak.

Belki bir iki saat dışarda kafasını toparlayabilir ama günlerce eve gelmemesi sanki ayrılık ister gibi

Acaba evden gittiğinde nerede kalıyor. ben onu merak ettim.
Çocuğunuz varsa çok etkileniyordur.
ama herkesin yapısı farklı oluyor. Belki eşinize böylesi doğru geliyordur. Ama bana da çocukça bir davranış gibi göründü.

Himm demek kardesimin 2 hafta once bosandigi mal kocasi demek narsist mis.1.5yil gelmedi neymis kardesime ceza veriyormus.sucuda kardesim 2gun trip atti diye ayyy gene sinirlerim bozuldu.cok sukur bosandida kurtuldu

daha önce gittiğinde otel araması görüdm telinde arkadasının aradıgını söyledi otele gittim ara ara oteli aradım ve eşimin adına kayıt bulamadım
Hanımefendi, öncelikle şunu söyleyeyim değil otel, günlük kiralık ev bile olsa orada çalışanlar hiçbir zaman kalan kişinin ismini 2. Bir kişiye veremez, ancak gelip polis adli vaka ya da bir olay için ister, o zaman verilir. Varsa da size vermezler zaten. Ama size samimi olarak söylüyorum bu tiynetsiz erkeklerin söyledikleri en yaygın yalan.
"ben yapmadım arkadaşım yaptı."
"arkadaşım aradı"
"arkadaşım mesajlaştı" gibi. İnanmayın bunlara yahu.

Sizi hatırlıyorum, aldatılma konunuz vardı, eşinizin daha fazla zaman eve gelmediği oluyordu.

Sizin evliliğinizin rutini bu.

Ve eşiniz boşuna annesinde kalmak için gitmiyor bence evden. Gecenin sonunu annesinde geçiriyor olabilir ama öncesinde ne yapıyor kim bilir.

işte ne yapıyorsa ortaya çıkaramıyorum bi türlü elimde tek bir kanıt bile yok bulamıyorum

işte ne yapıyorsa ortaya çıkaramıyorum bi türlü elimde tek bir kanıt bile yok bulamıyorum

Kanitsiz bosanamiyormusunda? Adam 2 gün eve gelmedi. Bu yeterli degil mi? Illa kanitli bir aldatma mi olacak?

Bu sekilde sadece esin degil, sende kendini aldatiyorsun.

Ister sen çekip git 2 gün, otel arastirmalara gir. Bakalim esim "ayy kanit yok iste, bosanamiyorum, yuva kutsal.." gibi seyler söyleyecekmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…