- 22 Ekim 2019
- 109
- 123
- 18
- 31
- Konu Sahibi asii nuran
-
Öyle mi peki eve gelince kaldığınız yerden devam mi ediyorsunuz tartismaya eve gelince kim başlatıyor tekrar kavgayıevet benden bekler hep ama aramak istemiyorum birde gerekçesi eve gelsem ne olucak gene kavga edicezdir
Kocanın evide yokSenin kocan yok ki.Senin kocannnnnn yokkkkkk sen beni çıldırtmak mı istiyorsun?
Yok öyledir demiyorum. Ben benimkisinin özellikleriyle tamamen örtüştüğü için kafamda sorunları netleştirdim ve anladım. Sizinkinin başka bir nedeni vardır belki. Başka sorunlarınız olmuyor mu hiç? Mesela küsmek gibi, hep haklı olmak gibi, özür dilememek gibi. Ben buradan yola çıkarak konuyu derinlemesine araştırdım.narsist ozaman öyle mi
Hele bahhh nasıl kötü örnek oluyorAynı şeyi yapmalı, o geldiğinde sizi evde bulmamalı mesela
Niye kötü örnek olsun, empati bu empati. Karısı ne hissediyor anlasın :)Hele bahhh nasıl kötü örnek oluyordüş önüme
ben başlatıyorum haklı isem sonuca varmadan rahatlayamıyorum çünküÖyle mi peki eve gelince kaldığınız yerden devam mi ediyorsunuz tartismaya eve gelince kim başlatıyor tekrar kavgayı
O zaman mesaj atın uzun uzunben başlatıyorum haklı isem sonuca varmadan rahatlayamıyorum çünkü
Aynen bunu yapın, meraktan sürünsünannemde asla rahat edemiyorum çocukla o da rahat ettirmiyor zaten fazla kalmasın diye zamanında gittim çünkü bi arkadasıma gitsem daha rahat ederim o derece arkadaşıma mı gitsem acaba kimseye haber vermeden
Sonra esınız duzeldı mı?Yok öyledir demiyorum. Ben benimkisinin özellikleriyle tamamen örtüştüğü için kafamda sorunları netleştirdim ve anladım. Sizinkinin başka bir nedeni vardır belki. Başka sorunlarınız olmuyor mu hiç? Mesela küsmek gibi, hep haklı olmak gibi, özür dilememek gibi. Ben buradan yola çıkarak konuyu derinlemesine araştırdım.
eşiniz dondu mü pekidaha önce gittiğinde otel araması görüdm telinde arkadasının aradıgını söyledi otele gittim ara ara oteli aradım ve eşimin adına kayıt bulamadım
Sürekli hemfikir değiliz zaten. Ama bunu tartışarak çözmeyiz. Konuşuruz. Sorunumuz varsa, rahatsızlıklarımız varsa bunlarin çozümü için birbirimize zaman ayırırız. Parlamayız, yükselmeyiz.Ben çok kavga eden bir ailede büyüdüm ve tartışmaktan hoşlanmıyorum. Eşim de hoşlanmaz. Evlenmeden önce bir süre beraber yaşadık ve birbirimizi tanıdık. Konuşarak anlaşabilmek neden bu kadar tuhaf geldi anlayamadım.
eveteşiniz dondu mü peki
Himm demek kardesimin 2 hafta once bosandigi mal kocasi demek narsist mis.1.5yil gelmedi neymis kardesime ceza veriyormus.sucuda kardesim 2gun trip atti diye ayyy gene sinirlerim bozuldu.cok sukur bosandida kurtulduBenim eşim de yapardı aynısını.Ağzına geleni söyler gider gelmezdi. En son 15 gün gelmemişti. Bir yazı okudum geçenlerde ve nedenini çözdüm kendimce. Yazıyı bulamadım şu an sizinle paylaşmak için. Ancak içeriği şöyleydi. Narsist kişiler kurbanlarını yok sayıp cezalandırmak için 6 ay boyunca bile ortadan kaybolabilirlermiş.
Hanımefendi, öncelikle şunu söyleyeyim değil otel, günlük kiralık ev bile olsa orada çalışanlar hiçbir zaman kalan kişinin ismini 2. Bir kişiye veremez, ancak gelip polis adli vaka ya da bir olay için ister, o zaman verilir. Varsa da size vermezler zaten. Ama size samimi olarak söylüyorum bu tiynetsiz erkeklerin söyledikleri en yaygın yalan.daha önce gittiğinde otel araması görüdm telinde arkadasının aradıgını söyledi otele gittim ara ara oteli aradım ve eşimin adına kayıt bulamadım
işte ne yapıyorsa ortaya çıkaramıyorum bi türlü elimde tek bir kanıt bile yok bulamıyorumSizi hatırlıyorum, aldatılma konunuz vardı, eşinizin daha fazla zaman eve gelmediği oluyordu.
Sizin evliliğinizin rutini bu.
Ve eşiniz boşuna annesinde kalmak için gitmiyor bence evden. Gecenin sonunu annesinde geçiriyor olabilir ama öncesinde ne yapıyor kim bilir.
işte ne yapıyorsa ortaya çıkaramıyorum bi türlü elimde tek bir kanıt bile yok bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?