Evi terketti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adamı cokmu aradınız bu ne böyle.. hayretler icinde okuyorum yazdiklarinizi.
Insan eşine nerdesin diye bile soramaz mı. Siz çocuğu değilsiniz gözlerini büyütüp bakmak ne demek. Keske aldattiginda affetmeyip boşansaydınız. Böyle hayat geçmez, bu hayat çekilmez çocuklara yazik

Bundan sonra böyle yapacağım

Yok şu an aldatmıyor, onu seneler önce Bi denedi şu an bir şey yok. Genel hali bu, hep telefonla ilgilenir her sabah kahvaltıya zorla gelir
E neredeydi neden acmadı telefonu, bunu nasıl acıklıyor ve rahatlatıyosun kendini? Yani buna özgüven mi demeli yoksa ne demeli bilemedim.

Boşanınca ne olacağını anlatıyım size. Sırf zor durumda kalalım diye hiç bir şekilde yardım etmez, hayatıma her şekilde müdahil olur, kendi belki de evlenip hayatına devam ederken beni belki de haberlik duruma getirir, her açıdan beni zor durumda bırakacak bir insan, ayrıldık artık yollarımıza bakalım diyebilecek bir insan değil. Korkuyorum her açıdan korkuyorum

Zaten yasak olduğu için gideceği bir yer vardı oradaydı
Ya güvenme bu adama, bir kez yaptı bi daha yapmaz demek cok iddaali bi cümle. Cpk amiyane bir tabir kullanıcam afedersin ama gercekten durum böyle. Or... yemini ..... ğı görene kadardır. Umarım banlanmam

Patlamışsınız .Olur boyle seyler.Öyle kıcaya normal.Analarının ıyılestıremedıgı ıle bız ugrasıyoruz

Maalesef ki konu sahibinin ailesi de kocasina hak vermisler haliyle 3 cocukla eve donmus o da ama bunca yilda da boyle koyverilmez.

az çok okuyabildiğim kadarıyla kocanız zaten sizi bir sefer aldatmış. bu affedilir değil ama hadi zorunda kalmışsın herkesin kendine göre sebepleri vardır bir şey demeyeyim. siz eğer çocuklarınızı korumak ve travma yaratmak istemiyorsanız ve boşanmayacaksanız bence böyle şeyler için bağırıp çağırmayın, bırakın yemezse yemesin siz annesi değilsiniz.. yemek isteyen adam kalkar gelir, ilgilenmek isteyen adam ilgilenir..

Gelmiyorsa gelmesin.siz niye bağırıyorsunuz çocukların önünde.zavallı.çocukların boğazına dizilmiş lokmalar.ayrı kahvaltı etseniz nolucak.illa beraber mi oturulmalı sofraya.yani suç sizde demiyorum ama adamın da ne mal olduğunu biliyorsan uzatmıcaktın.

Hayır bu adam a neden 3 çocuk deniliyor ya, 3 çocuk da varken masallar gibi bir evlilik vardı. Yani şu anki adam o zaman olsa düşünürdüm tabi
Bu bana hiç inandırıcı gelmiyor kusura bakmayın.
Bozulacak olsa ilk ikide bozulurdu, neden üçüncüyü beklesin.
Boşanmanız hak kaybı gelir kaybıdır, korkarsınız anlarım. Ama bunlara kılıf uydurmayın. Masal gibi adam birden bu kadar dönmez.

En çok çocuklara üzüldüm çok sağlıksız bir ortamda buyuyorlar. Bir çözüm bulmak karar vermek zorundasiniz böyle nereye kadar

Canım inanın diyecek birşey bulamıyorum.. Zaten bir baştan kabulleniş var burada.. Ne desek boş sanki.. Korkularınızı o kadar iyi anlıyorum ki.. Hak da veriyorum ama cesaret gerekiyor belli şeyler için.. Ayrılınca size yapacaklarını yazmışsınız demek ki izin vereceksiniz bunları size yapmasına.. Şuan bile izin veriyorsunuz sizi düşürdüğü şu duruma.. Ben daha ne desem boş.. Diyeceksiniz ki ordan konuşması kolay geliyor sana.. Ama biraz da kendimizi zora sokmalıyız öyle değil mi? Maalesef rahatına düşkünlükten cesaret edemiyorsunuz gibi geliyor bana.. Yanlış düşünüyor olabilirim ama bana verdiğiniz imaj bu şekilde.. Çünkü şiddet görmüyorsunuz, maddi durumunuz iyiymiş, çocuklar minicik değil.. Daha ne olabilir ki.. Siz denemeden pes ettiniz.. Çünkü mücadele etmek zor geliyor maalesef..

Erkek şiddetinden ölen kadınlar izin verdikleri için ölmediki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…