Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafaya takacak başka birşey bulamadım mi keşke benim derdimde böyle olsa ev hali gayet normal.o kişinin düşüncesizligi sormadan içeriye girmiş müsait değil deseniz uygun bir yerde konuşurdu bu senin sorunun değilKızlar bugün iş çıkışı bir arkadaşı akşam yemeğe davet ettim .Cok hazırlıklı değildim ama arkadasin başka işleri vardi eve yorgun geleceğini söyledi ben de yorulmasın diye bana gel beraber yeriz dedim. Eve gelince çok fenalarım ben sadece yemek hazırladım . Bir de çamaşır yıkadım. 2 defa yıkayınca çamaşır akışına sığmadı . Ben de yattığım odaya astim.
Sonra arkadaş beni aradı yanında biri daha gelse olur mu diye.ben de olur dedim.Baktim başka biri gelecek hemen odadaki çamaşırları aldım çamaşır askisinin üzerine attim.Camasir askısı da kullanmadiigm bir oda var orada .yani asılı çamaşırların üzerind e çamaşırları atmış oldum o telasla .Bir de alsiveris yapmsitim yerlestirmemem firsat olmadi .Hepsi çok dağınık görünüyordu yani.Kullanmadigim oda nasılsa deyip önemsemedim gidince toplarlar dedim
Kızlar geldi gelir gelmez benim arkadaş tuttu o kullanmadiigm odaya girdi telefonla konuşmak için . Çok moralim bozuldu kızlar. Arkdaşım olur öyle şeyler felan dedi ama çok utandim ben ya
Kızlar bugün iş çıkışı bir arkadaşı akşam yemeğe davet ettim .Cok hazırlıklı değildim ama arkadasin başka işleri vardi eve yorgun geleceğini söyledi ben de yorulmasın diye bana gel beraber yeriz dedim. Eve gelince çok fenalarım ben sadece yemek hazırladım . Bir de çamaşır yıkadım. 2 defa yıkayınca çamaşır akışına sığmadı . Ben de yattığım odaya astim.
Sonra arkadaş beni aradı yanında biri daha gelse olur mu diye.ben de olur dedim.Baktim başka biri gelecek hemen odadaki çamaşırları aldım çamaşır askisinin üzerine attim.Camasir askısı da kullanmadiigm bir oda var orada .yani asılı çamaşırların üzerind e çamaşırları atmış oldum o telasla .Bir de alsiveris yapmsitim yerlestirmemem firsat olmadi .Hepsi çok dağınık görünüyordu yani.Kullanmadigim oda nasılsa deyip önemsemedim gidince toplarlar dedim
Kızlar geldi gelir gelmez benim arkadaş tuttu o kullanmadiigm odaya girdi telefonla konuşmak için . Çok moralim bozuldu kızlar. Arkdaşım olur öyle şeyler felan dedi ama çok utandim ben ya
hiçç takma o utansın geri cıksaydı müsait degi diye.baska birgün cagır toplu hal,nide görürler .Yadogru söylüyorsunuz aslında ben çok taktim