Evim çok daginikti

Çalışıyormuşsunuz sonuçta takılmayın böyle şeylere siz de onun evine gitseniz orada da durum aynıdır. Herkesin evi her daim toplu olamıyor maalesef

aslında sız mahcup olmak yerıne kızmıs olmalıydınız
normalde kım olursa olsun musaıt oda neresı telefonla konusacagım dıye sıze sorması gerektı
ortada camasırların da olabılırdı aniden gelısen bır bulusma sonucta

ayıp etmıs

onun dısında arkadasında ayrı degısık ne musanebet mısafır gıttıgı eve mısafır getırmek

Bence sıkıntı yapma asıl utanması gereken onlar hem kendi misafir hem de misafir getiriyor şaka gibi

Ben olsam bende istemem dağınık odama girilmesini
Ama yapacak bişry yok oda çalışıyor sonuçta çalışmasada problem edecek bişey yok eve davetsiz misafir getiren kendisi sen onu düşünerek hazırlamışsın yemek falan eeee daha ne

Bosverin. Evimi temizler toplarim kimse gelmez. Evde az ayaciklarimi uzatayim rahat edeyim dedigim vakit biri cikar gelir. Onceden sizin gibiydim cok stres yapardım baktim kendime zarar veriyorum artik sallamiyorum. Bence konusu acilinca misafirlige gidilen bir yerde oyle izinsiz odalara gidilmeyecegini arkadasiniza isittirin Ayip onun ayibi siz niye uzuluyorsunuz.

Cokta nanay.
Balkon varsa balkona cikilir veya oda musaitmi diye sorulur. Asil arkadasinin patavatsizligiymis. Herkez hergun duzenli olmak zorundami yahu takma ..

Ev hali olur bu şu an utanmasam evin resmini çekip atcam ev hali bu olur onun izindiz girmesi hata belki özel çamaşırların serili o ayıp etmiş yani takma tek derdin bu olsun canm

Hiç sormadan odaniza dalan biri, sizin camasirlarinizi önemsemez , bu üslupda biri size çok dağınık gelen odanız uslupsuz insana normal gelir merak etmeyin.

Nevarki:) hepimizin ole bi odasi yok mu:) camasrlarin fink attigi.. temizler bi tarafta pisler bi tarafta bazen.. temizlenir nolcak

Kızlar bugün iş çıkışı bir arkadaşı akşam yemeğe davet ettim .Cok hazırlıklı değildim ama arkadasin başka işleri vardi eve yorgun geleceğini söyledi ben de yorulmasın diye bana gel beraber yeriz dedim. Eve gelince çok fenalarım ben sadece yemek hazırladım . Bir de çamaşır yıkadım. 2 defa yıkayınca çamaşır akışına sığmadı . Ben de yattığım odaya astim.
Sonra arkadaş beni aradı yanında biri daha gelse olur mu diye.ben de olur dedim.Baktim başka biri gelecek hemen odadaki çamaşırları aldım çamaşır askisinin üzerine attim.Camasir askısı da kullanmadiigm bir oda var orada .yani asılı çamaşırların üzerind e çamaşırları atmış oldum o telasla .Bir de alsiveris yapmsitim yerlestirmemem firsat olmadi .Hepsi çok dağınık görünüyordu yani.Kullanmadigim oda nasılsa deyip önemsemedim gidince toplarlar dedim
Kızlar geldi gelir gelmez benim arkadaş tuttu o kullanmadiigm odaya girdi telefonla konuşmak için . Çok moralim bozuldu kızlar. Arkdaşım olur öyle şeyler felan dedi ama çok utandim ben ya
Kafaya takacak başka birşey bulamadım mi keşke benim derdimde böyle olsa ev hali gayet normal.o kişinin düşüncesizligi sormadan içeriye girmiş müsait değil deseniz uygun bir yerde konuşurdu bu senin sorunun değil

Utanacak olan sen değil o..
İlk defa gittiği bir evde destur istemeden başka odaya girmesi..

Ayrıca bunu sorun etmeniz çok yersiz.
Az rahat olun, hepimiz insanız.

Evine bakan insan hiç gelmesin daha iyi insanlık hali her şey olur çok normal utanma sıkılma

4yıl önce falan sevgilimden ayrılmışım bekar çalışan bir bayan olaraktan tek yaşıyorum. aşk acısıyla en yakın arkadaşım selin ve ben akşam içmeye karar verdik. ama içkili eve dönemeyşz diye selinin arabası olan bir arkadaşını çağırdık. yani selin aradı. çocuğun adı tayfun o gece tanıştık. neyse biz o gece tayfunun bildiği bi mekana gittik. ben içecem aşk acısından kurtulucam bir an olsun triplerindeyim. tayfun kasıla kasıla donat masayı dedi. tabi aklımca alman usulü ödeyecez ya yok ya donatmasın abi sen menü getir dedim. :) yok yok donat dedi tayfun garsona. neyse gelsin rklar gitsin vtkalar derken daha önce içmemişliğin verdiği kafayla sarhoş oldum ben en son saatte 20 km hızla masanın yanına çıkardığımı hatırlıyorum. bir kolumdan selin diğerinden tayfun tutmuş lavaboya götürürken yavaşça kapandı gözlerim....
bir ara açtığımda mekanın önün de valenin arabayı getirmesini bekliyormuşuz ki ben tayfunun kucağında böğürerek muraaaattt diye ağlıyordum :)) polis arabası durdu hayırdır problem mi var dedi. tayfun " abi arkadaş sarhoşta evine bırakıcaz dedi" ben tabi el sallıyorum iyi nöbetler memur abi diyerekten:)) o da gülümseyerek el salladı ve arabamıza bindiikk... beni arkaya attılar ben ağlıyorum hala :) evim uzak. gecenin 3 ü. benm evin önüne geldik.. anahtarı istediler verdim. geç oldu dedi selin bu gece sende kalalım. yarın çıkarız birlikte dedi. tmm dedim. kapıyı bi açtılar li ne görsünler aşk acısıyla 1 aydır temizlemediğim evim. resmen yerlerde toz yumakları uçuşuyordu. çamaşırlar her yerde. adım atacak boş kare yok.. bulaşıklar dağ gibi... arkadaş sağolsun biraz toparlamış. tayfun salonda selinle ven de birlikte yattık. ertesi gün uyandığımda allahım bu rüya olsun dedim bu evi görmemiş olsunlar dedim ama ne çare:)) resmen utancımdan yerin dibine girdim:( uyandılar giyinip çıktık.. evin o halini gören tayfundan bir daha haber alamadık:))) şaka şaka mesaj atmıştı sosyal medyadan benden hoşlandığını falan yazmıştı. tabisi kabul etmemiştim. uzun oldu ama senden daha kötü rezil olanlar var yani boşver :confused:

Bir eve gittiginde sigara icmek yada telefonda konusmak bahanesiyle oda oda gezenlere uyuz oluyorum.. Ev hali bu konu sahibi kullanmadigin oda sonucta ona laf edecekse oyle arkadas olmaz zaten..

Kızlar valla rahatladım ya .Aklıma neler neler geldi acaba dedim pis olduğumu düşünüp yaptığım yemeklerden felan iğrenir mı diye bile dusundum

Kızlar bugün iş çıkışı bir arkadaşı akşam yemeğe davet ettim .Cok hazırlıklı değildim ama arkadasin başka işleri vardi eve yorgun geleceğini söyledi ben de yorulmasın diye bana gel beraber yeriz dedim. Eve gelince çok fenalarım ben sadece yemek hazırladım . Bir de çamaşır yıkadım. 2 defa yıkayınca çamaşır akışına sığmadı . Ben de yattığım odaya astim.
Sonra arkadaş beni aradı yanında biri daha gelse olur mu diye.ben de olur dedim.Baktim başka biri gelecek hemen odadaki çamaşırları aldım çamaşır askisinin üzerine attim.Camasir askısı da kullanmadiigm bir oda var orada .yani asılı çamaşırların üzerind e çamaşırları atmış oldum o telasla .Bir de alsiveris yapmsitim yerlestirmemem firsat olmadi .Hepsi çok dağınık görünüyordu yani.Kullanmadigim oda nasılsa deyip önemsemedim gidince toplarlar dedim
Kızlar geldi gelir gelmez benim arkadaş tuttu o kullanmadiigm odaya girdi telefonla konuşmak için . Çok moralim bozuldu kızlar. Arkdaşım olur öyle şeyler felan dedi ama çok utandim ben ya

Olursa olsun rahat olun
Tamam biraz kötü hissedersiniz kendinizi ama kime neye neden kendinizi beğendirecek siniz ki _?
Üstelik çalışan bir kadınsınız...

Benim de var bos ve daginik odam.
Misafir cagirinca kapisini mutlaka kilitlerim
Hoa bir sey degil yaptigi
Asil o utansin!

Bende sizin gibiyim.hem çalışıyorsun bunları yapman bile bir mucize.ben şimdi çocukla çok yapamıyorum çalışmıyorum izindeyim2de üstelik.birde çalışmaya başlayınca ne yaparım bilmiyorum.ama bu kimseyi ilgilendirmez.sonuc olarak ev sizin.ayrica arkadaşınızın başka birini de getirme hiç hoş olmamış.yani sonuçta sizin eviniz siz arkadaşınızı çağırıyorsunuz samimisiniz diye.ben arkadaşım geleceği zaman gel ama ev dağınık ona göre diyorum :) samimi olduğum için onlarda takılmıyor.ama tanımadığım biri gelse acayip moralim bozulurdu

Back
X