- 30 Aralık 2009
- 23.951
- 96.589
- 1.123
- Konu Sahibi Tebdilimekan
-
Sen buna inanıyor musun ,?Kendi evlerinin orda bir liseye.
Ani bir ölüm oldugu için yanınızda durmalarını istemeniz çok güzel bir davranış aslında ama bu kadarına gerek var mıydı, bir iki ay durup gidebilirlerdi, aslında bunun kayınvalidenizin düşünmesi lazım ama, madem 4 ay daha kalacaklar , göz açıp kapayıncaya kadar hızla geçer bu süreç umarımOkullar tatil olacak ve evlerine donecekler. Kaynim 15 yasinda. Ani bir ölüm oldu cok sarsildilar. 1 yil bizde kalin alisana kadar dedik..
Evet kendileri de diyor zaten.Sen buna inanıyor musun ,?
Diyorlar sadece.Evet kendileri de diyor zaten.
Kendi evlerinin orda bir liseye.
Oyle diyordu ama evdeki huzursuzlugu gorunce artik demiyor.Diyorlar sadece.
Esin anne hiç gitmeyin hep bizde kalın der illaki.
Zihniyeti bunların aynı.Oyle diyordu ama evdeki huzursuzlugu gorunce artik demiyor.
Evef vardi ama evdeki huzursuzlugu goren esim bu dusunceden siyrildiYani en başta “alışmaları” için sizde kalmalarını kabul etmişsiniz. Okula başlamış. Şu aşamada sabretmekten başka yapacak bir şey yok.
Umarım seneye evlerine döndüklerinde düzelir durumunuz. Eşinizin düşüncesi nasıl bu konuda? Hiç gitmesinler, hep bizimle kalsınlar diye bir düşüncesi var mı?
Bir tane de gorumcem var evli.Okul olayı hiç ama hiç iyi olmamış.
Umarım seneye çocuk alıştı düzeni bozulmasın diyerek yine gelmezler.
Başka kardeş var mı peki?
Derse ben o evde artik duracak gucu bulamam kendimde.Zihniyeti bunların aynı.
Yine de diyecektir
Allah allah sinsice yerleşecekler. Eşiniz de ikna etmeye çalışacak sizi bence öyle hissettim. 5 ay nasıl dayandınız çatlardım herhaldeOyle diyordu ama evdeki huzursuzlugu gorunce artik demiyor.
Ben inanmıyorumSen buna inanıyor musun ,?
Okullar tatil olacak ve evlerine donecekler. Kaynim 15 yasinda. Ani bir ölüm oldu cok sarsildilar. 1 yil bizde kalin alisana kadar dedik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?