Evimde kalan kv ve yarattigi huzursuzluk

Sizin kocisiniz de cok tatliydi konunuzu hatirliyorum da siz bosadiniz mi?

bir ata sözü var ya " ele verir talkımı kendi yutar salkımı" diye hanımın durum o ....
kendisine s..tir git diyen kendisini yetiştiren anne babaya küfreden koca konu sahibinin annesine sahip çıkan kocasından iyimiş miş

Bir sene sizde kalmaları fikri olabilecek en kötü fikirmiş, hele ki okula giden bir çocuk varken.

Kendilerinin şu an ne dediği önemsiz, muhtemelen çocuk okula alıştı, ortamından ayrılmasın diye üç sene daha sizde kalmak isteyecekler. Ki okul konusunda haklı da olurlar. Nasıl bunları düşünmeden böyle bir teklifte bulundunuz anlamadım. Hiç değilse sizin yaşadığınız şehirde ev tutmayı önerseydiniz, en azından ilişkiler bu aşamaya gelmezdi.

Son düzenleme:
Sizin kocisiniz de cok tatliydi konunuzu hatirliyorum da siz bosadiniz mi?
bu kadar kötü değilmiş halime şükrettim. en azından benim işimi yapan çocuğuma bakan ama benim maaşımı sormayan bi kayınvalidem var.
konu sahibi bu şekilde yaşayarak benim işittiğim küfürlerin gerçeğini yaşıyor. zaten çok yaşamaz. sömürüyolar resmen kadını.

Canım eşin seni savunacak senden taraf olacak baska türlüsü cok zor. Sen ne dersen de ne yaparsan yap yaranamazsın kötü gelin olursun emin ol. Eşinle konuş onunla hallet kavgasız gürültüsüz. Çözüm onda

Çocuğun okulunu bir yıllığına sizin olduğunuz şehre almanız bana garip geldi.
Her ölüm üzücü ve yıpratıcıdır.
Ani ölüm oldu diye 1 yıllığına bile olsa size taşınmaları çok gereksiz ve tuhaf bir şey olmuş.
Ben bu misafirliğin 4 ay sonra biteceğini düşünmüyorum.
Yazın iki ay evlerinde kalıp,biz yapamıyoruz,size çok alıştık deyip tekrar gelecekler,görürsünüz.

Bencede öyle olacak

Sana s.... ceken kocanı kk sayesinde akladin demek
Ah kk ah neydi günahın.

Son düzenleme:
Valla ben bunu bilir bunu söylerim kimse kimseyi degistiremez ve kv gelin problemi yoktur dengeyi sağlayamayan koca vardir. Madem geçici bi süre kalacak. Umurdamaz olun güler yüzlü davranin ama her istediğini yapmayın esiniz yapsin kendinizi cok da hirpalamayin aynı güler yüzle kendi isteklerinizi de yaptirin. Anlayışsız insanlarla dogru iletişim kuramazssiniz. Sizi yipratmasına izin vermeyin. Söylediklerini yaptıklarını umursamayın kendinize hobi edinip onunla ilgilenin. Siz de safa safa yatın. Bu konuyu oturup konussaniz eşiniz asla size hak vermez . Ev işleri konusunda da annesinden dehil eşinizden yardım isteyin şuram ağırıyo vs bana yardim eder misin şunu yapiyorum sen yapsan. Annenden yardim istesem olmaz misafir o canim sunu da bi halletsen vs. Hic kendini yipratma sen de biraz rahatına bak o zaman başkalarının rahatı kaçar. Allah anlayış nasip etsin

Böyle yerleşip kalırlarsa 4 ay sonra da gitmezler.Kv.den kendi düzenini kurmak zorunda.Kendi kızı olsa bu kadar rahat kalamazdı.

Asıl sorun kocan. 9 ay sizde kalsa ne olacakmış? Gidecekler diye ümitli olma derim. Senin adam onları kalıcı yerleştirecek birine benziyor.

Madem 4 ay daha kalacaklar o zaman sizde başka bi yerde kalın.
Kimseye hizmetçilik yapmazsınız en azından.
Hem de evliliginize mola vermiş olursunuz.
Çünkü böyle insanlara yaranilmaz.
Maaşınızda varmış ben olsam tutardım kendime küçük bi ev alırdım ceyizimi giderdim.
Doya doya otursunlar ailecek.

5 aydır neden sustunuz

Evi maaşı hatta bir de yanında oğlu olan birisi neden başka şehre geldi

O çocuğun okulu işi yok mu

Gitmez artık

Bir de derdinizi elinize anlatırken bardak kırdı vileda kırdı çay döktü temizlik yapmıyor tek çeşit pişiriyor vs demeyin

Bunlar hesaplanacak şeyler değil asıl konudan uzaklaşırsınız aile hayatınız kalmıyor

Önceki konularınızı bilmiyorum ama bu konu da gerçekten haklısınız.ben bu durumun gelip geçici olduğunu düşünmüyorum okuldan kayıt aldırıp yerleşmişler resmen 9 ayın sonunda yaz tatili de siz de geçer sonra başa döner .daha yeni evlisiniz sanırım gerçekten yazık eşinizle bu konuyu konuştunuz mu?Bu gidişatla ilgili düşüncesi ne?merak ettim

Biz seneye suanki oldugumuz şehirde yasamayacagiz. Tayin isteyecegiz kv min ve annemlerin oldugu sehre. Yani okula kaydi devam etmeyecek. Evlerine gececekler. Biz de yeni evimize yerlescez insallah.

Biz seneye suanki oldugumuz şehirde yasamayacagiz. Tayin isteyecegiz kv min ve annemlerin oldugu sehre. Yani okula kaydi devam etmeyecek. Evlerine gececekler. Biz de yeni evimize yerlescez insallah.

Başınız sağolsun. Ani ölüm olduğu için bir anlık panikle eşiniz annesi ve kardeşine destek olmak istedi belki ama yanlış yapmışsınız. İnsanların ölüme de alışmaları gerekiyor. Şimdi o insanlar evlerine geri döndüklerinde tekrar düzenleri değişecek, çocuk okul değiştirecek vs. Aslında onlar için de daha kötü bir durum.
Eşiniz ne yaparsa yapsın, babasının yerini tutamaz. Bunu anlaması lazım. Babasız yaşamaya hepsi alışmalı. O sadece iyi bir abi olabilir. Olmalı da.
Kaynanaya gelince, kadın evin misafiri değil otoritesi olma yolunda adımlar atıyor. Sizi kızdıracak şeyler yapıyor ki nereye kadar ona izin vereceksiniz görmek için. Aslında evdeki hakimiyet sınırlarını belirliyor. Kendisine misafir olduğunu hatırlatın.
Bardak çanak kırdı diye kimseye kızılmaz ama tencere kulpu eritmek, vileda sapı kırmak bana bilinçli yapılmış gibi geldi. Damarınıza basıyor. Huzur bozmak istiyor. "Abinin malı ye oğlum" lar falan hep sizi delirtmek için. Maalesef bir ruh hastasıyla karşı karşıyasınız.
Size laf söyleyip sinir krizleri geçirten bir insan karşısında susmak zorunda değilsiniz. Orası sizin eviniz ve kimse sizin evinizde size böyle davranamaz. Siz de ona sinir krizleri geçirtin madem, neden susuyorsunuz? "Ben seni evimde bana laf sok diye misafir etmedim" deyin, en hafifinden. Sonra da başka bir odaya geçin uzatmadan. O içten içe yansın dursun.

Kaynananızın ihtiyacı olan teş şey haddini öğrenmek. O evin sahibi sizsiniz, o da misafir. Bunu iyiiiice belletin.

Eşinizi kendi tarafınıza çekmek için bir şey yapamazsınız. O, olacaksa olur zaten. Tek tavsiyem hiçbir koşulda haksız olmayın, hakaret etmeyin, saygısızlık etmeyin. Onlar için yaptığınız fedakarlığı eşinize arada hatırlatın ki kıymet bilsin.

Daha çok yeni evliymişsiniz. Bunlarla uğraşmanız çok zor. Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…