Evimde kalan kv ve yarattigi huzursuzluk

Seni cok iyi anliyorum bitanede bizde var Allah akil fikir versin dusunupte kendini yipratma zaten kvlerde akil olsa defolup evine gider herkesin bir duzeni var yasantisi var buyuk eltimin wcsine kdr yikar temizler yemekler yspilir bulasiklar yikanir itinayla yagcilikta cabasi ki eltim diger gunlerde evine bile cagirmaz bana gelir elini birseye surmeyide gectim evin icine eder oturur ev terligiyle basilmadik yer birakmaz onunlada koltuklarin tepelerinde gezer sozde temizlik taslar eltimde kv gibi pis oldugu icin ona farketmiyo sozde sac full kapali gelgorki ictigimiz cayin icindn bile yeri gelir 1 metre saci cikar heryerden kiskanlik zaten tavan yapmis esime hayatim diye seslenmm bile kadina dert olur bize gelir hasta numarasi uapar yalanciktan okdr saglamki hicbi hastaligi yok 66 yasindaki kadinin ins face ne ararsan var bnde bile yok telden sabahlara kdr konusur yurtdisindaki kiziyla aktarnadigi birsey kalmaz daha neler neler anlatsam kitap olur eskiden cok uzuluyodum esim adina simdi gelicem diyo esime izin al sen git beni evde delirtmeyin ikinizide evden kovarim dedim bikere yine geldi kv olay cikardi inancin olsun biletini aldim kalk anne ayip ben senin kahrini cekemm git evine kizin oglun ceksin benim derdim bana yeter dedim okdr cildirdimki sonunda zaten kendi ailemde sikintililar okr yoruldum yiprandimki 66 yasindaki kadinda bir tel beyaz yok benim saclar beyszladi daha bu yasta kendini ezdirme hicbi konuda defolsun gitsin evine calisan insanlara ne eziyet ediyo manyak kadin sinirlendim gece gece

somut örnek alalım

Anaa benim kayinvalideyi anlatmissiniz size kocası ölmüş kaynanadan daha beterini söyleyeyim yalnız. Kocası hayatta ama ölü gibi olan yani adamin eve 5 kuruş bir hayri yok. Faturalari ödemez. Eve hic birsey almaz. Gelir gider yer icer yatar. Kv daha genc. Ayynen anlattiginiz gibi. Hastaliklarini büyütür. Bencildir. Har vurup harman savurur. Kıskanc bir dee. Allahtan yanimizda kalmiyor. Ben katlanamam ya yaniniza cekmeye gelince. Bence iş eşinizde bitiyor. Benim eşim biraz saf bir adam aslında. Ama yine de sınırlarımızı koruyor sagolsun

Okullar tatil olacak ve evlerine donecekler. Kaynim 15 yasinda. Ani bir ölüm oldu cok sarsildilar. 1 yil bizde kalin alisana kadar dedik..
Yani kaynınızın okulu bahanesiyle seneye ve okulu bitene kadar her sene sizdeler gibi görünüyor. Lise bitip üniversitede başka bir ile giderse kv yine sizde gibi gözüküyor.Sizin için tam bir felaket senaryosu oldu bu belki ama çok muhtemel bir durum. O yüzden tedbirinizi alın eşinizle konuşarak. En kötü başka bir ev açılsın onlara. Anlattıklarınıza bakarsak kv size yerleşecek gibi çünkü.

Eş kaybı ile en iyi kv ler hatta öz annen bile olsa bir bocalama durumu yasıyorlar kendi evinde bile degil Herseyi degişmiş fakat sizede zor 5 ay gitmiş kalmış 4 ay sabredin güzellikle gitsinler eşinde takdir eder mutlaka bir çift söz yada ima ile 9 aylık emeğinizi yok saydırmayın sabır sabır insanlık adına yapın en azından

Neden kayınvalideniz 9 ay sizinle kalmak zorunda? Doğum mu yapacak, ne alaka yani?

Not: Şimdi okudum. Alışmak için yanınızda kalmalarına gerek yoktu. Öyle de böyle de alışıyor insan. Siz dua edin kaynınız üniversiteyi uzakta okumasın.

çok tatlı ve tam boşanmalık bir kocişiniz varmış. keşke bana verseniz de şöyle doyasıya boşasam kendisini...
az önce çok pis küfrettim böyle yansıdı kk ya

eşime tavrım boşanma davası açmak olurdu.

Kv min evi ve maasi var. Ustelik biz sehir disindayiz. Evini kapatip sehir degistirdi. Maddi manevi cok yardimci oldum. Kp borc birakti bileziklerimi verdim. Benim yerimde bir baskasi olsaydi bu kadar iyu niyet gostermezdi sanirim.
Ya eşinizin yaptıkları eşinizi ilgilendirir onun ailesi de..
Bileziklerini neden verdin?
Madem nankörler işte ben bunu anlamıyorum!
Arkadaş yapacağın şey seni üzecekse yapma!
Nankör nasıl olsa vermesem de değişmez deyip vermezdim.

Hassas bir konu yani eşiniz için.
Babasını kaybetmiş ve annesi kardeşi var.
Kayınvalide iyidir veya kötüdür.
Az kalmış aslında dayanabilirsiniz.

Siz şimdi sıkıldım istemiyorum’lara felan girerseniz,
Eşiniz size kesinlikle mesafeli olacaktır.
Netice de babasını kaybetti ve farklı tarafından bakacaktır.
Anlayışlı görebilen biri olsa 5 aydır anlardı zaten.
O yüzden sabredin..
Zor anlıyorum ama yapacak bişey yok.
Eşiniz için sabredin.

çok tatlı ve tam boşanmalık bir kocişiniz varmış. keşke bana verseniz de şöyle doyasıya boşasam kendisini...
Konularını biliyorum da,
Daha beterlerini yapan bir eşiniz vardı.
Boşadınız mı?

Merak.

Konularını biliyorum da,
Daha beterlerini yapan bir eşiniz vardı.
Boşadınız mı?

Merak.
daha beteri buymuş. beterin beteri varmış. kaynanam çocuğuma bakıyor yemek yapıyor bi de maaşıma dokunmuyor. ilk evliliğimden olan çocuğum da bende. onu da eşim okula getirip götürüyor. eşim ailemin yüzüne karşı saygıda kusur etmiyor.
annesine otur desem de koşa koşa evine gidiyor akşamları.
boşanacak bi sebep yokmuş düşününce.

Kv min evi ve maasi var. Ustelik biz sehir disindayiz. Evini kapatip sehir degistirdi. Maddi manevi cok yardimci oldum. Kp borc birakti bileziklerimi verdim. Benim yerimde bir baskasi olsaydi bu kadar iyu niyet gostermezdi sanirim.
Sen bileşik ver borç kapat ,kocanız ailesine tek.kime ettirmesin. Burada iyi niyetliden çok enayi durumuna düşüyorsunuz.. benim iç de altınlarımı istedi ev almak için vermedim , bu yasa gelmişler ev sahibi olamamışlar ,bu saatten sonra kimseyi kalkindiramam yada borcunu ödeyemem..
Eşinizi kendi tarafınıza çekemezsiniz ne yazıkki bu konuda herkes kartlarını oynar sonunda kim kazanır bilemem ama çok zor günler sizi bekliyor kendinizi kullandırmayın ..

Sana nıye kızalım ya. Bu erkekler eşlerimiz yanı bir oğlan cocugu oldugu için bu ları yasıyosunuz. Esınız her sekılde destek olabılır annesıne ama ozel hayatını kısıtlatacak duruma getirmemeli.bi anne de anneyse oglunun mutlulugunu hızurunu dusunur once. Gelınle yarısa girmez. anasını alsın koynuna o zaman

Salondaki beyaz halima cay doktu. Ne yaptiysak cikaramadik.
bulasik makinasi parlaticisini denediniz mi? Onunla silince cikiyor. Haliniza yazik olmasin, deneyin bence, leke eskiden bile kalsa işe yariyor. Marka da onemli degil, şok marketteki mintax ucuz mesela, işe yariyor.

Kadin tek kalmamis, diger oglu da var. Kaldi ki tek bile kalmis olsa, neden sizde yasiyorlar?
Keske bastan ayni mahallede vs neyse de ayni eve tikilamam bin kisiyle diyip kabul etmeseydiniz. 9 ayda 1 duzen kurulamamasi da ilginc. Kocaman cocuk doguyor 9 ayda, kisa bir sure de degil yani

Sizin kocisiniz de cok tatliydi konunuzu hatirliyorum da siz bosadiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…