Evimde kalan kv ve yarattigi huzursuzluk

Ailem kv nin evinin oldugu sehirde. Ben de devlet memuruyum ve kucuk bir ilcede yasiyoruz. Baska bir eve cikma imkanim neredeyse 0

Eşiniz 1 sene siz de kalma kararini, sizinle konusarak,fikrinizi alarak mi verdi ?
Once kendi verdi. Ben neden benim fikrimi almiyorsun diye sert ciktim. Zaten kabul edebilecegim bir sey bir yilligina dedim. Ben sert cikmasam bana hicbir sey sormayacakti. Hatta ona kalsa bu 1 yildan sonra da annesigile yerlesecektik tayin isteyip. Bunu kabul etmedim. Tayin isteyecegiz ama ayri evlerde yasayacagiz seneye.

Suan ailemin yanındayım zaten 15 tatilde kafa dinleyecegim. Onlar da kv min annesine farkli bir ile gittiler. 2. Donem yine beraberiz.

Derhal eve gönderirim ben o kadını. Kocan madem kıyamıyor o da arada gider görür. Kocası ölmüşse ölmüş allah rahmet eylesin . Sen kimseyi avutucu değilsin

Yani en fazla 1-2 ay belki ama 1 yil cok uzun bir süre.Kabul etmeseniz eşiniz ciddi sorun çikaracakti demekki.Ama bu sorun eninde sonunda çikacak gibi gorunuyor.

Eşiniz evli oldugunun, hayati sizinle paylaştiğinin farkinda değil.Kendi karar verip kendi uyguluyor.Yalniz ve özgür yaşiyor sanki.Yarin öbür gün birlikte yaşayacagiz diye de karar verebilir.

Başta ses çikarmayip bir kere kabul etmişiniz 9 ayi,en azindan bu sürenin gecmesini bekleyin.Umursamayin,mesafeyi koruyun.

Bir daha ki sene için daha net ve kararli olun,emrivakileri kabul etmeyin.

Suan ailemin yanındayım zaten 15 tatilde kafa dinleyecegim. Onlar da kv min annesine farkli bir ile gittiler. 2. Donem yine beraberiz.

Kendi annesi de varmış

Kv kaç yaşında

Bunalmıyor mu sizinle

Kendi çevresini aramıyor mu yine o çocuğa yazık değil mi hiç tanımadığı bir şehirde arkadsş vs edinebildi mi

Sizin için tayininizi memlekete almak iyi olur mu bilemedim

Bence Kv 50 civarı ise yalnız yaşamayı öğrenmeli hatta bunu ona empoze etmelisiniz

Yoksa 3-4 yıla oğlan üniye başlar Kv de size taşınır

Kv 50 yasinda. O da bunaliyor kucuk bir ilcede yasadigimiz icin. Kendi evini cevresini komsularini özlüyor. Kaynimin psikolojisi bozuldu burda sosyal imkanlari yok. Arkadas da edindi ama burda yapılacak bisey yok. Tayini memleketin sehir merkezine degil de ilceye dusunuyoruz.

İkinci dönem sıkın dişinizi ama hem Kv ye hem kaynınıza gidince her şeyin güzel olacağını aşılayın ve asla yakın ev dahi kabul etmeyin

Sana s.... ceken kocanı kk sayesinde akladin demek
Ah kk ah neydi günahın.
baktım sadece lafta kalıyormuş. gerçekten hayatı s.kilen kadınlar varmış onlar boşanmıyorsa bana rahat batıyor diye düşündüm. kk dan önce düşünmüştüm zaten. sömürülmek ve hayat ışığının sönmesi çok daha kötü.

Sana s.... ceken kocanı kk sayesinde akladin demek
Ah kk ah neydi günahın.
baktım sadece lafta kalıyormuş. gerçekten hayatı s.kilen kadınlar varmış onlar boşanmıyorsa bana rahat batıyor diye düşündüm. kk dan önce düşünmüştüm zaten. sömürülmek hayat ışığının sönmesi çok daha kötüymüş..
benden ev işi isteyen para ist
kadını kullanıyorlar sömürüyorlar. beni kullanan yok ev işi de isteyen yok para da isteyen yok. kaynanam da yardım eder. daha fazlasını isteyebilirim bu evlilikten ama boşanacak kadar da kötü değil.

"züğürt tesellisi" dedikleri bu olsa gerek

Konusunu bilmesen evliliğine özenirsin

bir konusuna denk gelmiştim kendisine s..tir demesini geçtim seni yetiştiren ana babaya diyip basmış kalayı amaa yok ablanın koca mükemmel koca parasını almayan koca cici koca ha birde kaynanada temizliğini yapıyormuş ... gel de özenme

somut örnek alalım
kaynanam esim ise gidince bize gelirdi yapmadigini birakmazdi.
esim gelince yada ben onlara gidince veya baskalarinin yaninda boynuma atlardi sarilirdi ayagima elleriyle corap giydirirdi.
kimseye yasadiklarima inandiramazdim.
sonra dedim ben bunu bi kayit altina alayim.
neyse bu basladi bende play tusuna bastim.
aksam esim geldi yemek yedik falan guzel bir film var izleyelim dedik tmm dedi.
adam gitti misir misir patlatti kola falan
ben taktim teli tvye 102 ekran led tv full hd anasinin oyunlarini izlettim. gözlerini kirpmadan izledi bu ve buna benzer seyler yaptim hep.

not: sonrasinda kaynanamin filmini annemlere komsulara akrabalara izlettim.
bildiginiz gişe rekorlari kirdi.

Ohh çok güzel yapmışsın
Keşke kendisinin yanında izletseydin mosmor olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…