- 13 Ekim 2017
- 622
- 439
- 23
- 43
- Konu Sahibi Tebdilimekan
-
yemek temizlik yapıyorsa iyi geneBorclarimiz oldugu icin ister istemez maasimin yarisini esime veriyorum. Ev benim evim ben yapmazsam evi b.k goturecek. Yemek temizlik yapiyor ama bazi isleri birakiyor. Gerekcesi de " erindim, ne de olsa sen yaparsin diye yapmadim" oluyor.
Kaynimi burda liseye yazdirdik okullar kapanana kadar. Sorun o zaten kadin tek basina yasayamiyor. Yoksa ev tutana kadar kendi evinde otururdu, bizim yanimiza gelmezdi.Neden 4 ay . Neden şimdiden ev tutmuyor yakınlarda bile olsa .
Kaynimi burda liseye yazdirdik okullar kapanana kadar. Sorun o zaten kadin tek basina yasayamiyor. Yoksa ev tutana kadar kendi evinde otururdu, bizim yanimiza gelmezdi.
Evet gidecekler. Kendi de soyluyor gidecegini. O da huzurlu degil bizim evde. Cunku rahatsizligimi tavirlarimla hareketlerimle belli ediyorum.Sonraki 4 ay emin misiniz gideceklerine ? Nasıl bir çözüm bulunacak.
Bilmemesi normal ama okuma yazması varsa her şeyi öğrenebilir. Zor bir şey değil ki. İçer girince herkes her şeye cevap verip yardımcı oluyor zaten.Kardes lise okuyor. Benim anneme gel desek de gelmez. Ama kv cocuk gibi tek basina hicbir isi basaramaz. Kendi ayaklari ustunde duramiyor. Hastane postane islerini hic bilmez. Bu zamana kadar her isini esi yapmis, esi olunce de simdi boşluğa dustu.
hahahah bi kac kisiden daha istek gelirse acacam :)Ay lütfen sende bir post aç ve yaşadıklarını anlat canım filmin ilgi çekici duruyor
Rahat ettirmeyeceksiniz o zaman. Nefret ediyorum bu kızım üzülmesin,gelin beter olsun zihniyetinden.Açık acik soyluyor. Gelinde rahat edilir kalinir da damadin yaninda olmaz diyor.
E madem öyle sen kendi evini ona dar et.
kadin belli ki senin evinde sana gıcık yapiyo seni ogluna saldirtmaya calisio ki alttan alttan doldursun seni kocanin gozunde karartsin.
ben senin yerinde olsam kocama belli etmem kendimi de ele vermeden kv biktiririm cildirtirim ve onu hicbirsey ispatlayamicak durumlara sokarimm.
Not: ferhunde degilim :)
kaynana yonunden antremanliyim.
12. Sayfada anlatmış ne yaptığını da işine yarar mı bilmiyorumNe yaptınız paylaşır mısınız Z lutfen, ihtiyacım var
Ondan sonra yazdım zaten12. Sayfada anlatmış ne yaptığını da işine yarar mı bilmiyorum
Senin neyin var
Ona yapacak bişey yokOndan sonra yazdım zaten
Sağolsun alicengiz otunkarini, hastalık rollerini, iftira, fitne fucur u pek seven bir kv var, enerjimin çoğunu harcıyorum onun yüzünden ve çok geriliyorum diyelim
Çok sarsildiklari için mi kahkaha atıyorlar meraktan soruyorum daha yeni olmuş ölümü sanirimOkullar tatil olacak ve evlerine donecekler. Kaynim 15 yasinda. Ani bir ölüm oldu cok sarsildilar. 1 yil bizde kalin alisana kadar dedik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?