Evimde kalan kv ve yarattigi huzursuzluk

Borclarimiz oldugu icin ister istemez maasimin yarisini esime veriyorum. Ev benim evim ben yapmazsam evi b.k goturecek. Yemek temizlik yapiyor ama bazi isleri birakiyor. Gerekcesi de " erindim, ne de olsa sen yaparsin diye yapmadim" oluyor.
yemek temizlik yapıyorsa iyi gene

Bilmemesi normal ama okuma yazması varsa her şeyi öğrenebilir. Zor bir şey değil ki. İçer girince herkes her şeye cevap verip yardımcı oluyor zaten.

Adam kaç kişiyle ilgilenecek düşünen yok. Bir kardeş bir kayınvalideye bakana kadar 2 çocuk yaparsınız.

Maddelerin çoğunda sanki benim kaynanamı tarif etmişsiniz. Bu kadar olur yani. Sizi çok çok iyi anlıyorum. Allah sabırlar versin. Benim kaynanam da 2 sene önce eşini kaybetmiş. Daha genç olmasına rağmen yaşlı triplerine falan giriyor. Eşim evin erkeği görevini üstlenmiş. En basitinden gidip fatura yatirmak bile zor geliyor kadına. Alışveriş konusu da aynı sekilde. Basinda erkek olsaymis böyle olmazmış. Ama kendi evimizin faturalarını ben ödüyorum, alışverişi ben yapiyorum, kadınlar herşeyi yapabilir yani. Surekli bir tarafları ağrır, hamile olduğum haberi gidince hemen bi sırt ağrısı tutmuş acillere götürtmüş kendisini, ilgi bende olmasın onu arayıp sorsunlar diye. Bende bel fıtığı var sürekli küçümser rahatsızlıklarımi, keşke onda da diz ağrısı yerine bel fıtığı olsaymis. Eşim başlarda çok prim veriyordu annesine hatta annesini sürekli aramadigim için 2 gün konuşmadık. Kendisi gelip özür diledi. Bu arada iki haftada bir koydeyiz yani. Ama yavaş yavaş annesinin beni kiskandigini gördü. Evimize geldiğinde rahat edemediğimizi farketti. Ben sürekli eşime cilve yaparım. Kendimizi yatak odasına sinirlamadim, rahatlığa alışınca zorlandı annesi buradayken. Kaynanam laf soktukca ona sesimi cikarmadim, eşime surat astım, tersledim. Ama annesini esime sikayet etmedim. Sürekli kendi kurduğumuz aileye çok önem verdiğimi belirttim. Çekirdek ailemiz çok sevimli, çok değerli gibi şeyler söyledim. Ve o da şu an öyle düşünüyor.

eşin yapacak birşey yok
ama o kadın evde sürekli kalıyorsa
hareketsizlikten hastalık hastası olur
ona laf dokundurun
çok yoruldum ama yine ancak bir kap yemek vardır ve yine heryer pistir diye arada sadece kv olduğunda laf çarpın
birde haftasonu temizlikçi çağırın o temizlesin
annenin ve kardeşinin pisliği ve ben çok yoruldum artık
temizlikçi gelsin de yaptır
kv ye de paramızda yok ama evi b.k götürüyor işten koştur gel yemek yap tatil olsun aman temizlik yap benimde canım var diye söyle birkaç defa tek kalınca
eşinin yanında kv birşey deme

Abooow bir de onların borcu için bilezik mi verdiniz!! Yani evet bence aşırı bir iyi niyetlilik.
Yerinizde olsam onları takmazdım. Siz bu kalan 4 ay boyunca kendi hayatınızı yaşayın, onlar kendi hayatını yaşasın. Işinize bakin, gelin evinizde yemeğinizi yeyin temizliğini yapın odanıza çekilin. Alın bir dergi ya da kitap, yanına da çay, hiç takmayın derim..Bu saatten sonra eşinizin ya da kv nizin değişeceği imkansız gibi. Pes edin demiyorm, ama boş yere mücadele vermeyin. Muhatap olmayın gerekmedikçe, hoş geldin beş gittin, o kadar. Ne bilim orası öğrenci evi ve yabancılar ile evi paylaştığınızı düşünün. Önem vermeyin onlara. Dediğim gibi yapılacakları yapın ve yorgunum deyip çekilin kenara. Eşiniz de nerde oturursa otursun. Bence bu 4 ayı ancak bu şekilde delirmeden atlatabilirsiniz. Ha bir diğer seçenek ise bildiğin herşeyi ortaya döküp her seferinde kv ye cevap verip onu konuştuğuna pişman ettirmek bastırmak ve nihayetinde (kibar bir şekilde) evimden git artık diyebilmek ama onun için de çok güçlü durmak lazım ve eşinizle de aranız bozulabilir yani o riske de girmeyin derim.

benmde kvdemde farklı sorunlar huylar var. ilk konuştuğumuzda eşim bana babam ölür ilerde Allah korusun hangiside ölürse kalan başımızın üstünde yeri var atamam onları demşti. bende doğru diosun atamayz bakarız demiştm. sonra evlendik işler değiştii. eşime açık açık söyledim Allah korusun baban mı öldü annenle asla aynı evde yaşayamam çok hastalık olmadığı sürece dedim. karşı binadan vs bi ev tutarız evim yuvam ayrı olur yine bi elimiz üstünde olur ama aynı evde annenle çok zor dedim. ama yine Allah korusun annen öldü baban kaldı başımın üstünde yeri var her türlü bakarım dedim. çünkü aralarında dağlarrr kadar farklar varr. geçici bi süreyle sıkın dişinizi dicem ama sizi anlayabiliyorum çok zor gitseler sizden bilebilir eşinizzz. evleri varsa versnler kiraya en azından iki sokak ötenizde otursun ev üstüne evde olmaz en azındann

Ya olmuyo tabi kayinvalideniz size sorun cikaran bir karakter olmasa da bir sure sonra alistginiz basiniza buyruk rahat hayatıniz olmayacagi icin bikere huzursuz olacaksiniz.Hicbirsey eskisi gibi olmadığı icin kisacasi.Zaten zaman icinde iyi olan seyler degil iyi olmayan seyler gozunuze batar.duygu somurusu yapip surekli magduru oynayan ve cahil kayinvalideler de var,gorunuste sessiz uysal gibi dursa da ne sinsilikler cikar icinden bilemezsiniz.en tehlikeli turlerden biri de bu cunku hic bir zaman anlatamazsiniz derdinizi cunku hem.magdurdur hem egitimsiz hep alttan almasi gereken sizsinizdir. Katlanabilen katlanir katlanamayan malesef evliligini ve kendisini yıpratır ve sona eren bir evliliğin ardindan bakar

Ne yaptınız paylaşır mısınız Z lutfen, ihtiyacım var

Her kocası ölen oğlunun evine yerleşse ohooooo..... Hem bekar bi oğlu da varmış. Yanlız da değil. Ana oğul beleş yemeye yatmaya gelmiş. Allah sabır versin. Eminim ki benden küçüksün sana bi abla tavsiyesi asla ama aslaaa kvdeni kocana kötüleme inan sen zararlı çıkarsın. Onlar iyi sen kötü olursun.

Ben olsam eşime soguk davranirdim bunuda annen ve kardeşinin yanında rahat değilim ondan derdim hatta o 4 ayda annengil anlar duyar diye birlikte de olmazdim onun yanında kv iyi davranir sinirlendigimi belli etmez dim bu bir kv taktigidir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…