Evimde kalan kv ve yarattigi huzursuzluk

Sizinki öküzce davranarak isteyen bir koca olursa boşanırım
Konu sahibinin durumu senden çok daha iyi kusura bakma da
hayır neden benimle laf yarışına girdiniz ki ben anlamadım. bana göre konu sahibinin hayatı çekilecek gibi değil. ben yorulurdum çekemezdim. bunu söylemek suç mu? benim evliliğim de belki saçma sapan bi yere gidiyor olabilir ama en azından beni sömürmelerine izin vermiyorum.
yani size güzel laflar söyleyip köle gibi kullanmaları sorun olmayabilir ama benim için laf değil davranış önemli.
eşimle hem karıkoca gibi olamayalım hem de köle gibi hizmetlerini edeyim bu ikisi birarada olmaz. benim evliliğimde kötü yanlar varsa iyi yanlar da var. iyi bir yan kalmayınca zaten ister istemez o boşanma geliyor.

Ben laf yarışına girmiyorum siz cevap veriyorsunuz
Buraya kalkıp ne korkunç adam benim koca ne iyi derseniz elbette böyle yorumlar alırsınız
Ayrıca dil yarası unutulmaz bir 25 sene geçse eşiniz söylediği unutulmaz ama konu sahibinin kaynanası cidden 4 ay içinde gider tayin isterler yine başbaşa kalırlar

Neyse ne sizi üzmek ne konu sahibinin konusunu baltalamak istemiyorum

kaynanası böyle bir oğul bulmuşken bi yere gitmez. dil yarası bende 25 sene değil 25 dakika filan kalır. yeter ki kabile evliliğine dönmesin

Eh peki ne diyelim.
Kimse benim pencerem seninkinden daha kirli. Demiyor zaten...

Bu arada çok içten; çok daha mutlu olun inşallah canı gönülden..

Ay lütfen sende bir post aç ve yaşadıklarını anlat canım filmin ilgi çekici duruyor

Eşiniz annesini bırakmaz bence. Kadının yaptıkları tahammül edilir gibi değil. Allah kurtarsın diyorum. Okurken boğuldum resmen. Eşiniz de çok itici bu arada.

"Evime cok zarari dokundu. Salondaki beyaz halima cay doktu. Ne yaptiysak cikaramadik. Vileda sapimi kirdi. Bardak kirdi"

Keşke bunları söylemeseydiniz . Haklı bile olsanız bir anlamı kalmadı.

Kardes Allah yardımcın olsun gercekten çok bunaldım okurken.
Eşinle bu durumu acık açık Konuş. Ben sıkıldım bu durumdan de. Hem 4 ay sonra ne olacak yaz bitince yine kış gelecek. Kışın yine size gelmek istemeyecek mi ?

Kayınvalidenizin maaşı varmış zaten. Kardeş kaç yaşında? Maddi yardımda bulunup kendi evinde devam etmesini sağlayabilirdi eşiniz. Kendi babanız vefat etse annenizide mi alacaksınız yanınıza o zaman? Hayır kurumu değil ki sizin eviniz, annesiyle yaşamayan evlatlarda hayırsız evlat değil zaten.

İhtiyaçları konusunda yardımcı olacağınızı, kardeşinde çalışma yaşındaysa çalışması gerektiğini belirtin, evlerine dönsünler. Yoksa toparlanıp siz ayrılın evden. Bunun bi sonu yok.

Kardes lise okuyor. Benim anneme gel desek de gelmez. Ama kv cocuk gibi tek basina hicbir isi basaramaz. Kendi ayaklari ustunde duramiyor. Hastane postane islerini hic bilmez. Bu zamana kadar her isini esi yapmis, esi olunce de simdi boşluğa dustu.

Kapak olsun diye değil de...
İşte bazen yorumlar ne acımasız diyorum.
Ağzım açık okuyorum bazen yorumları ..
yani tabi bazısına acımasız gelir. klasik dalaşmalar işte. konunu biliyorum da şöyleydi böyleydi filan. ben daha kime yazdığımı bilmem(fikirlere cevap veririm nickleri okumam) kadın beni takip etmiş. ben asıl bu azmine hayran kaldım.

Ya işte iyilik yapıyorsun ve karşıdaki kişi illaki bunu suistimal ediyor. "Allah razı olsun kızım, zor zamanımızda yanımızda oldun, bu kadar misafirlik yeter." demek yok. Sesi çıkmıyor mu, sık boğazını gitsin mantığı var hep. Sonra böyle böyle düşman oluyorsun zmaanla, için buz kesiyor. Ama siz kardeşi okula yazdırmakla çok büyük hata etmişsiniz, bence gitmez sizin kv.

tebdilimekan seni tanıdım ama. boşanırsan kv hiç üzülmez zaten ye abinin malını babanın malı gibi diyen kadın asıl seni yabancı görüyor o evde.
maaşını vermeme ve ev işi yapmama imkanın var mı

Borclarimiz oldugu icin ister istemez maasimin yarisini esime veriyorum. Ev benim evim ben yapmazsam evi b.k goturecek. Yemek temizlik yapiyor ama bazi isleri birakiyor. Gerekcesi de " erindim, ne de olsa sen yaparsin diye yapmadim" oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…