Evime gelen misafir hırsız cikti

ahhh ahhhh şu eve gelen misafir görünümlü pisler yaa.. sinir oluyorum böyle insanlara yeminle
Ben yatakodamn kapısını kapatyrum kullanamk isteyn olrsa boş odayı gösteryrumm başka çarem yok çünkü artık kimseye güvenemiyorum

acaba kleptomani olabilir mi ?

yuhhhh yaa.. yatak odaniza kimsenin girmesine izin vermeyin.. sikayet ettiginiz iyi olmus.. bu ne cesaret

H
Hayır canım çok iyi yapmışsın.hem hakkı var gibi paranı çalıyor hemde yani ana mi kalacaktı yaptığı.hem korkar yapmaz bir daha

Vicdan azabi hissetmeyin. Hak hukuk var nihayetinde..
Bir kere bir yere gittim oturuyorum. kadin iki gelini ile geldi. Gelinleri üstünü degistirken sesini kıstı gercekten utaniyorum tedavi görüyor su an, gelinimin birinde böyle bir hastalik var dikkat edin lütfen dedi.

Maalesef bir ömür atilamayacak kadar agir bir utanç..

Umarim hastaliktir baska türlüsü daha feci!!!

Daha önceden bir suçu yoksa o an parayı görüp nefsine uymuş demek ki..Siz iyi yapmışsınız en azından bir daha böyle birşeye meyledemez.Polis işi hic de abartı gelmedi başka türlü bilemezsiniz kim yaptı sadece şüpheyle kalırdı.
Bir daha paranızı daha güvenli yere koyun..
Kapını kilitli tut komşunu hırsız tutma

Canım iyi yapmışsın benimde kızımın kırk Mevlütunde param çalındı kimin aldığını bilmiyorum

Bazı insanlar sırf heyecan zevk için caliyorlar tanıdığım bir kadın vardı hali vakti yerinde ama çalıyormus

Sonradan ogrendikki bağımlısı olmuş psikolojik olarak Ayy çok zor durumu halen tedavi görüyormus

Cok iyi yapmissiniz bence.siz polise haber vermeseydiniz o para gelmezdi size. Hem de bundan sonra rahat bir sekilde kimsenin parasina dokunamaz polis korkusu olusmustur. Valla bence boyleleri ceza da almali ki caydirici olsun

Kız hırsızlık yapmış nesine üzüldün arkadaşım...cezası neyse çekmek zorunda bence ...o seni düşünmüş mü paranı alırken...üstüne gitmesen bende deyip verir miydi...ben bu tarz başkalarının hakkını çalanların asla affedilmemesinden yanayım....Zor durumda iseniz o paraya cidden ihtiyacınız varsa bunları düşünmeden almış parayı...çok zor durumda olsa bile yapılmaz....acımam böyle çirkin insanlara

Geçmiş olsun içiniz de rahat olsun sonucunda herkes yaptığını bulsun. Benim de yüklü miktardaki düğün takılarım çalındı ama inanin ki hiç bir hırsızlık belirtisi yoktu sanki koyduğum yerden alınmıştı ve sonra farkettim ne zaman çalındığıni dahi bilemedim çok kötü bir durum Allah kimseye yaşatmasın avantajınız erken farketmeniz sevindim adınıza.

İyide 2 bin liranız yok ortada. Akrabalardan biri çalmış polise haber vermeyip ne yapacaktınız. Vicdan yapmaya gerek yok. Gayette iyi olmus. Bence boyle eve samimi olunmayan insanlar geldigİnde değerli eşyalarınızı paranızı göz önünde tutmayın saklayın. Yatak odanıza da kimseyi sokmayın. Sadece hırsızlık icin degil. Kotu niyetli cok insan var

Ooo o zaman daha fenaaa.. hastalık olsa en azından belki tedavi edilebilir ama bu durumda çok daha fena
Aynen bile isteye çalmış malesef en kötüsü de adının bu şekilde anılacak olması.Kayinvalide gelinin hırsızlığıni başına kakar durur artık..Eşi sürekli acaba benim cüzdandan da çaktırmadan alıyor muydu filan ohoo neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…