• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evime gelmeli mi??

aslında var ya örgütlenceksin burdan. tanıştırcaksın bu kadınla topluca kadını rahatsız edip durcaz her akşam. ben buzdolabını kurcalarken biriniz yatak odasına dalacaksınız. diğeriniz çocuğun eline kırılcak, dökülecek şeyler:1: kadın çatlıycak uzak durmaya çlışacak. aynı illerde olsak yaprdım ben şahsen. sırayla hepimizinkini bu yolla organize şekilde:60::60::60::60::60:

valla süper olurdu :D

yorguncum sonucu bildir bak bakıcam buraya:))). Allah yardımcın olsun canım. sen surat as her halükarda. benim çok uykum geldi. güzel muhabbetiniz için teşekkürler. ii gecelr mertugcum ve diğer kıslar:9:

canım ya çk merak ettim geldiklerinde neler olduğunu yaz hatta pc yi yatak odana koy arada gel yaz :D :1::1::1::1::1::1:

isten mi attirmisti!
evinizin onunden gecirtmeyin ya birakin eve gelmesini...
bence uygun bir dille her arayip size gelmek istiyoruz dediklerinde musait degiliz deyin...
defalarca ayni cevabi alirlarsa herhalde anlarlar gelmek istemezler diye dusunuyorum...
gun verin o zaman ne zaman uygunsaniz gelelim diyorlarsa da simdi bir sey soyleyemiyoruz biz uygun oldugumuz zaman bir gun onceden sizi arariz deyin sallayin...
hic olmadi o kadina seninle gorusmek istemiyorum deyin, bu kesin cozum...
ben olsam bahane uydurmaz kesin cozumu uygulardim, onlarla mi ugrasicam...

ne kadar vicdanlıyız biz yaaa. sevmiyorsan sana zarar veriyorsa görüşme evine de alma. ama bazı insanlar gerçekten pişman olur suçunu anlar, onlara lafım yok. bazılarıylada uğraşmaya gerek yok...

Yapılacak şey şu, bir daha gelmek istediğini söylerse "Çok teşekkürler ama seninle arkadaşlık etmek beni için yoruyor ve geriyor, böyle birşeyi sürdürmek istemiyorum." demek.
Hani birşey yokken bunu söylemek zordur ama zaten hakarete varana kavga etmişsiniz. Kavga etmekten daha kibar ve kolay.

hanımlar inanmazsınız o kadar hakaretten sonra birde faceme arkadaşlık isteği yollamış ölürmüsün öldürürmüsün :(((

pes diyorum yuh diyorum bu tip insanların ince fikirleri olamadığı için kavga etmişsin surat asmışsın hakaret etmişsin bunlara dokunmuyor kesinlikle sokma evine bunlar ne ya böyle bizi merakta bırakma lütfen şekerim olayları anlat:))

hanımlar benim derdim eşimin arkadaşının eşi bu kişiyle hoş olmayan şeyler yaşadık ve şimdi evime gelmek istiyorlarmış ama ben gelmesini istemiyorum çünkü enson bana yaptıklarından sonra hakaret bile ettim kendisine sice ne yapmalıyım ?

canım seni çok iği anlıyorum aynı dert bendede vardı sürekli geliyor çat kapı geliyor akşam geliyor pazara gidiyodum uğrayayım dedim dior geliyordu işin kötüsü müsait olmadığım zamnlarda geliyordu. bi gün bana mesaj atmış geliyorum 5 dk haberin olsun die. allahtanda eşim o gün evdeydi. zil çaldı eşim açtı ......... uyuyor dedi. neyse gitti bu. ertesi gün yine baktım o açmadım kapıyı beni davet ettinde bahaneler uydurdum. o ardığında evde yokum misafirm gelecek diyerek onu istemediğimi belli ettim. çok bilmiş evdeki eşyalarıma karışan şöle yap böle yap demeleri beni çıldırtıodu. evimde neyi görse gidip aynısını alıyodu yok bunu nerden aldın şunu nerden aldın. neyse artık gelmiyor ve devam etseydi açıkça konuşacaktım senn sürekli gelmenden rahatsız oluyorum müsaitmiyim değilmiyim düşüncesizlik yapma gibisinden. o derceye çıkmıştı sinirim :D

arkadasım bu kstres sıkıntı cekıp dertlenecegıne
' senınle gorusmek ıstemıyorum, uzak dur benden dıyemıyormusun yahu, ta ben bunaldım kadından, ısrar ederse lutfen uzatma kapıma gelırsen dahı acmayacagım de kapat telefonunu
bu ne ya ne bahane bulacaksın yalan soyleyeceksın baksana anladıgımı var, gelme dedıgınde ardına polısı alıp gelecek degılya

buna benzer bi sorun bende de var...
hamileyim doğum inşallah mayısta..eşimin yakın arkadaşı karşı binada eşiyle konuşmuyoruz laf taşıyan arkadan kuyu kazan göründüğü gibi olmayan biri!umursamıyorum yolda karşılaşınca hiç!eşime doğumda onlar gelmek isterse kabul etmeni istemiyorum onlardan kesinlikle bir çöp dahi almak istemiyorum dedim!"ne yapayım kovayım mı "dedi kızarak bana.2 sne önce o doğum yapınca o zman görüşüyorduk iyisinden bir takım ve artı bi yazlık kıyafet alıp gitmiştim sanırım altındqa kalmak istemeyecek;gelmeye çalışacaktır tanıdığım kadaryla.ben de gelmelerini istemiyorum.asla dedim gelecekse musait değiliz deyip geri çevir dedim.gelirse inan bişi alırsa o anda iade ederim lazım değil deim..tabi bana kızdı söylendi ama kızarsa kızsın ..o kadın ve onun arkadaşı yüzünden neler yaşadım.Allah a havale!
bence sen de kabul etme.sana zararı çok olan bir insan tekrar sana yanaşmak istiyorsa bil ki yeniden zarar vermek içindir.yakın zamanda tatbik ettim..eline almış aşure tabağını ne bilim iyi niyetle geldi sandım içeri kabul ettim meğer diğer konuşmadığım yakın dostuna benden laf götürmek ortalığı karıştırmak için gelmiş!aşuresini yemedim nolur nolmaz bişi katmıştır die çöpe döktüm tabağına da bolca bişiler doldurup gidip teşekkür ettim ama ondan sonra yine konuşmadım hiç...zira laf taşıyıp tekrara kavgaya sebep oluyordu ben karşılık verseydim!
ona göre düşün taşın böyleleri iyi görünüp çaktırmadan iğnesini sokuyor!

Son düzenleme:
Sevmediğim insanları daha doğrusu insan olma meziyetini taşımayan hiç kimseyi evime değil sokağıma bile sokmuyorum.Hıı bunu söylüyorum da geçen kış her hafta eşimin arkadaşlarını ağırladım,yemekli, yemekli değilse on çeşit pastalı börekli,içeceği ayrı,kuruyemişi ayrı, kahvesi,taze sıkılmış meyve suları...ama ne oldu kızlar yaptım ve yaptıklarım hanımefendilere geri tepti.ev hanımı olamadıklarından hep eksik kaldıklarından benden sinsice davranmışlar sadece eşli gelip gidiyorlardı,eşsiz bir şeye karar veriyoduk ama ertesi gün ne arayan var ne soran 7 ay dayandım.yüzsüzce evime gelip yiyip içip gittiler ben onlara gidince önüme 1 haftalık dolapta beklemiş pizzayı getirdiler eşimin ortamı bozulmasın diye sustum hep güler yüzlü oldum,kurslarda onlara tel kırmalar,ahşap boyamalar yapıp hediye ettim inanmazsınız belki ama teşekkür bile etmediler bir gün öyle patladım ki beni aramışlar ama ulaşamamışlar neymiş çarşıya gezmeye çağıracaklarmış beni,hıı öylemi tabi herkes ben değil evine çağırıp ağırlasın çocuklarının pis bezlerini bile ben atayım,çocukları sokakta sürüp geldikleri bisikletlerine bembeyaz halılarımda binsinler ve ben susayım.Sen bei kaç kere aradınki hal hatır sordun ki seninle çarşıya çıkıp gezeyim dedim o gün bu gün görüşmüyorum.Geçen kış çocuğunu sarmak için benden battaniye almıştı 1 yıl sonra battaniyemi kullanıp saçıyla,pisliğiyle minicik poşete koyup göndermiş utanmadan.Eşim de zaten o battaniye olayından sonra benden özür diledi seni kimlerle muhatap ettim diye....

sizin probleminiz nedir bilmiyorum ama sakın sakın sevmediğiniz anlaşamadığınız bir insanı evinize sokmayın.Ciddi anlamda sinirleriniz yıpranıyor kızlarcım
uff.. nası dayandınız buna.. hayret ve takdir ettim.. sabrınızıı , helal olsun vallahi ben o kadar dayanırmıydım emin değilim..

Konu sahibi arkadaşım, evinize istemediğiniz kimseyi sokmayın derim bende. kötüyken böyle yüzsüzlük yapıyorlarsa iyiyken kim bilr neler yapılır.. Amanın :26::37:

konu sahibi arkadaşın misafiri dün akşam gelicekti geldimi gelmedi mi ne oldu bilmiyoruz arkadaş girip yazacaktı ama hala gelmedi walla ben çatladım merakten :18: :18:

konu sahibi arkadaşın misafiri dün akşam gelicekti geldimi gelmedi mi ne oldu bilmiyoruz arkadaş girip yazacaktı ama hala gelmedi walla ben çatladım merakten :18: :18:

uff.. nası dayandınız buna.. hayret ve takdir ettim.. sabrınızıı , helal olsun vallahi ben o kadar dayanırmıydım emin değilim..

Konu sahibi arkadaşım, evinize istemediğiniz kimseyi sokmayın derim bende. kötüyken böyle yüzsüzlük yapıyorlarsa iyiyken kim bilr neler yapılır.. Amanın :26::37:

canım dayanıyosun şöyle tanımaya çalıştığım insanlardı,her geldiklerinde birşey fark ettim ama çokmu evhamlıyım,kötümü düşünüyorum,art niyet mi arıyorum diye hep kendi kendimi yedim baktım ki insanlar insan değil,görgü,terbiye,adap yok dedimki bi benim anacığım mı uğraşmış beni yetiştirmek için kime giderlerse gitsinler dedim sıyrıldım resmen içlerinden akşam vakti bütün içtenliğimle söylüyorum şimdi arasam hadi çaya gelin desem en geç yarım saate bizde olurlar o kadarda yüzleri düşmüş artık,elastike olmuşlar:))

buna benzer bi sorun bende de var...
hamileyim doğum inşallah mayısta..eşimin yakın arkadaşı karşı binada eşiyle konuşmuyoruz laf taşıyan arkadan kuyu kazan göründüğü gibi olmayan biri!umursamıyorum yolda karşılaşınca hiç!eşime doğumda onlar gelmek isterse kabul etmeni istemiyorum onlardan kesinlikle bir çöp dahi almak istemiyorum dedim!"ne yapayım kovayım mı "dedi kızarak bana.2 sne önce o doğum yapınca o zman görüşüyorduk iyisinden bir takım ve artı bi yazlık kıyafet alıp gitmiştim sanırım altındqa kalmak istemeyecek;gelmeye çalışacaktır tanıdığım kadaryla.ben de gelmelerini istemiyorum.asla dedim gelecekse musait değiliz deyip geri çevir dedim.gelirse inan bişi alırsa o anda iade ederim lazım değil deim..tabi bana kızdı söylendi ama kızarsa kızsın ..o kadın ve onun arkadaşı yüzünden neler yaşadım.Allah a havale!
bence sen de kabul etme.sana zararı çok olan bir insan tekrar sana yanaşmak istiyorsa bil ki yeniden zarar vermek içindir.yakın zamanda tatbik ettim..eline almış aşure tabağını ne bilim iyi niyetle geldi sandım içeri kabul ettim meğer diğer konuşmadığım yakın dostuna benden laf götürmek ortalığı karıştırmak için gelmiş!aşuresini yemedim nolur nolmaz bişi katmıştır die çöpe döktüm tabağına da bolca bişiler doldurup gidip teşekkür ettim ama ondan sonra yine konuşmadım hiç...zira laf taşıyıp tekrara kavgaya sebep oluyordu ben karşılık verseydim!
ona göre düşün taşın böyleleri iyi görünüp çaktırmadan iğnesini sokuyor!

bu tipler kendilerini öyle akıllı sanıyorlar ki bilemezsin.Bırak taşısın lafları bir gün karşısına ondan daha beter biri çıkarki o iğneleri onun popişine batırıverir:)) hiç takma arkadaşım kafana bebeğini sağ salim alırsın inşallah kucağına altında kalmayıp hediyeni getirirse al teşekkür et hiç açma bile paketini koyuver özensizce bir tarafa anlar belki suçunu

Hanımlar iyi akşamlar :) çok şükür belayı attım başımdan eşi eşime gelip gelmeyeceğimiz belli değil tam olarak demiş eşimde br karar verin gelecekmsiniz gelmeyecekmisiniz demiş gelmeyeceklerini söylemiş belki sonraki gün uğrarız demiş bende eşime sonraki günde zahmet etmesinler benim 1 günlük tatilim var onlarla heba edemem dedim eğer dediğiniz gibi gelmek isterlerse eşime söylicem başından salsın böyle insanlardan uzak olmak en iyisi çok sağolun hanımlar gözümü açtınız yoksa kuzu kuzu kabul edecektim evime inşllh benimle aynı dertten muzdarip olan hanımlarda kurtulurlar

Back
X