Mamaya başladık çocuk aç kalıyor belli emme sonrası ağlamaları var memeyle kavga ediyor resmen.Kesilmez o öyle, emzirmeye devam et gelir geri
Kenafir gözlü kaynanaİşte ben.. evet kv nin (kendi deyimiyle)maşallah dediği 7 gün yaşadığı için durum malesef bu.. kendisiyle görüşmemek için bundan öte daha ciddi sebeplerim var benim.. konu sahibinin konusunu sabote etmeyeyim ama bahsedilince yazmadan geçemedim
Tam anlamıyla öyle aslında huyunu biliyor da yine de bi maşallah demez.. sütüm olsun diye 3 gündür yemediğim ot et tatlı kalmadı.Kenefir gözlü kaynana
Promalt icTam anlamıyla öyle aslında huyunu biliyor da yine de bi maşallah demez.. sütüm olsun diye 3 gündür yemediğim ot et tatlı kalmadı.
Bence siz prenses sendromuna girmişsiniz ve kalbiniz katılaşmış…Kadin hamile olduğumu biliyor ve canın bir şey çekerse söyle yapayım diyor ama en çok sevdiğim pilavı bile yapmayıp katır kutur sarma yapıp getiriyor bir de habersiz içeri gidip.
Gerçekten mi? Ebebekte olandan mi? Kilo yapıyor mu peki? Çalışmaya başlayacağım için süt stokluyordum tüm planlarım bozulduPromalt icben mastit olmustum habire ictigim icin, hastanelik etti beni fazla süt veriminden
Evet e bebekte vardi, kilo yapiyo ama belli bi dönem iciyosun toparliyo zatenGerçekten mi? Ebebekte olandan mi? Kilo yapıyor mu peki? Çalışmaya başlayacağım için süt stokluyordum tüm planlarım bozuldu
Ay afakanlar bastı beni.Alakası yok. Getirdiği sarma da sarma olsa manasında dedim. Küçük saklama kabına 10 tane sert sarma nolcakti
Aynen benimkinde de var . Kac kez tartışma konusu yaptım iste diye bisey olurmuş falanmis filanmis.. bi yolunu dusunuyorum anahtar göbeğini nasil değiştiririm diye.Ilk zamanlar vermiş ki biz taşınmadan önce eve gidip temizlik yapar diye. Sonrasında ise kaldı, dedi ki lazım olur. Dışarıda falan kalırsak annemden isteriz dedi...
Alakası yok. Getirdiği sarma da sarma olsa manasında dedim. Küçük saklama kabına 10 tane sert sarma nolcakti
Terbiyesiz insan .. aldinizmi anahatariCanım bu ne ki benimki brn işte iken yeni gelin evi adı altında evine gelen herkese gösteriyormuş. Öğrenince çıldırdım uyarmama rağmen devam etmişti
Cocuk karşıdaki sankiEvet verir. Biz evde yokken tüp açık kalırsa anne gelip kapatirmis, ben evde bir şey unutursam annesi gelip yaparmış vs vs
Sen akli basinda utanana denk gelmişsin .. arsiz olaydı kırk kez kibarlıktan konusun kar etmezdi.Ben de cok cektim zamaninda kaynanamdan cook.. hic unutmam bir keresinde hazir yufkadan borek yapacaktim, bir baktim ki un bitmis evde. Kaynanamdan istedim, gitti bana carsaf boregi yapti getirdi.
Bu nasil bir anlayissizliktir, nasil bir bir fenaliktir varin siz dusunun..
Saka bir yana sevgili konu sahibi, niyetiniz bana hic temiz gelmedi. Hep oglum olsun isterdim ama bu forumu okudukca sizin gibi gelinlerden korkar oldum ve bu yuzden -samimiyetle soyluyorum- oglum olsun istemiyorum.
Benim kaynanam da ilk evlendigimde gelen misafirlere yatak odami, dolabimi gostermisti. Meger adettenmis. Alip karsima anlattim, dedim annecim burasi sizin de eviniz. Ama odam benim mahremim, bu konuda hassas olursaniz ben de oglunuz da mutlu oluruz (ilk zamanlar ‘siz’ diyordum, sonradan tanidikca guvendikce ‘sen’e evrildi:) dedim.
O an kirilmisti bana sanki, cok oturmadan kalkmistilar. Ben de uzulmustum. Lakin o gunden sonra bir daha hic odama girmedi. Gül gibi gecindik gittik, anlasmazliklari da aramizda (bazen esim de dahil oldu onu ilgilendoren konularda) hallettik. Mekani cennet olsun.. Bence kiymetini bilin kaynananizin. Aranizdaki anlasmazliklari kinlenerek degil, medeni bir sekilde konusarak cozun. O getirdigi bi kap yemek o kadar degerli ki, yoklugunda anlarsiniz..
Söylemeyeyim dedim ama çatlayacağım artık.Biz de ilk evlendigimizde altı üstlü oturuyorduk.Düğün oldu ertesi gün balayına çıkacağız,uçağımız sabah çok erken saatteydi ve çok erken bir vakitte çıktık evden.Biz çıktıktan sonra sen gir eve annemi aramış yatağını toplamadan gitmiş diye.Hem aşırı tuhaf karşılamış,hem de çok sinirlenmiştim.Annemin de ağzı açık kalmış tabi ki bu telefon karşısında.Canım bu ne ki benimki brn işte iken yeni gelin evi adı altında evine gelen herkese gösteriyormuş. Öğrenince çıldırdım uyarmama rağmen devam etmişti
Yuh diyorum ya. Valla kaynanama şükredicem nerdeyseSöylemeyeyim dedim ama çatlayacağım artık.Biz de ilk evlendigimizde altı üstlü oturuyorduk.Düğün oldu ertesi gün balayına çıkacağız,uçağımız sabah çok erken saatteydi ve çok erken bir vakitte çıktık evden.Biz çıktıktan sonra sen gir eve annemi aramış yatağını toplamadan gitmiş diye.Hem aşırı tuhaf karşılamış,hem de çok sinirlenmiştim.Annemin de ağzı açık kalmış tabi ki bu telefon karşısında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?