Evime habersiz giren kaynana!

Kenafir gözlü kaynana

Kadin hamile olduğumu biliyor ve canın bir şey çekerse söyle yapayım diyor ama en çok sevdiğim pilavı bile yapmayıp katır kutur sarma yapıp getiriyor bir de habersiz içeri gidip.
Bence siz prenses sendromuna girmişsiniz ve kalbiniz katılaşmış…

Nazınız eşinizin tarafından çekilmiyor diye kayınvalideye bilenip hırsınızı almaya çalışıyorsunuz.

Anneniz 1.5 saat uzaktaymış, istanbulda karşıdan karşıya o sürede geçilmez, yani uzak sayılmaz size aileniz.

Kendi ailenize nazlanın, onlardan isteyin madem bundan sonra.

Ayıp ya şu dediğiniz. Ben utandım sizin yerinize.

Ben de cok cektim zamaninda kaynanamdan cook.. hic unutmam bir keresinde hazir yufkadan borek yapacaktim, bir baktim ki un bitmis evde. Kaynanamdan istedim, gitti bana carsaf boregi yapti getirdi.
Bu nasil bir anlayissizliktir, nasil bir bir fenaliktir varin siz dusunun..

Saka bir yana sevgili konu sahibi, niyetiniz bana hic temiz gelmedi. Hep oglum olsun isterdim ama bu forumu okudukca sizin gibi gelinlerden korkar oldum ve bu yuzden -samimiyetle soyluyorum- oglum olsun istemiyorum.

Benim kaynanam da ilk evlendigimde gelen misafirlere yatak odami, dolabimi gostermisti. Meger adettenmis. Alip karsima anlattim, dedim annecim burasi sizin de eviniz. Ama odam benim mahremim, bu konuda hassas olursaniz ben de oglunuz da mutlu oluruz (ilk zamanlar ‘siz’ diyordum, sonradan tanidikca guvendikce ‘sen’e evrildi:) dedim.

O an kirilmisti bana sanki, cok oturmadan kalkmistilar. Ben de uzulmustum. Lakin o gunden sonra bir daha hic odama girmedi. Gül gibi gecindik gittik, anlasmazliklari da aramizda (bazen esim de dahil oldu onu ilgilendoren konularda) hallettik. Mekani cennet olsun.. Bence kiymetini bilin kaynananizin. Aranizdaki anlasmazliklari kinlenerek degil, medeni bir sekilde konusarak cozun. O getirdigi bi kap yemek o kadar degerli ki, yoklugunda anlarsiniz..

Kv suçu yok anahtar vermeseymiş eşiniz. Anahtar verip sonra "şunun için girebilirdin, bunun için giremezdin" muhabbeti yapilmaz. Kadin kendince gerekli gordugu durumlarda girebilir anahtari varsa.

Sehir disina cikarken bile anahtar birakmiyoruz biz kisa sureli gidip döneceksek, yurtdisina giderken anahtar birakacagiz mesela donunce alacagiz o da kedi var diye yoksa onu da birakmazdim. Çokk asiri gizli bir şeyimiz yok ama hoşlanmiyorum girdi cikti şeylerinden.
Hoşlanmayan anahtari vermeyecek.

Alakası yok. Getirdiği sarma da sarma olsa manasında dedim. Küçük saklama kabına 10 tane sert sarma nolcakti
Ay afakanlar bastı beni.

İsterse koca tencerenin içinde 1 ( bir) adet sarma getirsin.

Sizin kendi aileniz ne yolluyor size???

Yanınıza çağırsanız ya, hamileyim bana bak, benimle ilgilen anne, özbek pilavı yap bana diye.

Ilk zamanlar vermiş ki biz taşınmadan önce eve gidip temizlik yapar diye. Sonrasında ise kaldı, dedi ki lazım olur. Dışarıda falan kalırsak annemden isteriz dedi...
Aynen benimkinde de var . Kac kez tartışma konusu yaptım iste diye bisey olurmuş falanmis filanmis.. bi yolunu dusunuyorum anahtar göbeğini nasil değiştiririm diye.

Sen akli basinda utanana denk gelmişsin .. arsiz olaydı kırk kez kibarlıktan konusun kar etmezdi.

Canım bu ne ki benimki brn işte iken yeni gelin evi adı altında evine gelen herkese gösteriyormuş. Öğrenince çıldırdım uyarmama rağmen devam etmişti
Söylemeyeyim dedim ama çatlayacağım artık.Biz de ilk evlendigimizde altı üstlü oturuyorduk.Düğün oldu ertesi gün balayına çıkacağız,uçağımız sabah çok erken saatteydi ve çok erken bir vakitte çıktık evden.Biz çıktıktan sonra sen gir eve annemi aramış yatağını toplamadan gitmiş diye.Hem aşırı tuhaf karşılamış,hem de çok sinirlenmiştim.Annemin de ağzı açık kalmış tabi ki bu telefon karşısında.

Sadece yemeği bırakıp çıktıysa ve bir daha tekrarlamayacaksa üzeri örtülebilir bir konu, ama öyle anahtarı var diye pat diye evinize dalması hiç hoş değil. Benimde annemde yedek anahtarım var. Oldu da kapıda kalırsak diye vermiştik. Ama annem hayatta girmez evime ben yokken. Öz annem bile girmez kaynananın ne haddine belki özel bir şey var açıkta ne bileyim çamaşır olur başka şey olur. Veya ev dağınıktır toplamadan çıkmış olabilirsiniz biri gelsin görsün istememiş olabilirsiniz. Bazı insanların gerçekten ayarı yok

Yazılmıştır belki ama hepsini okuyamadığım için ben de yazacağım.

Aynı şeyi anneniz yapsa “canım anacığımmm dolma yapmış getirmiş” mi derdiniz yoksa uyuz mu olurdunuz?

Hayatımda hep tepki verirken empati yapmaya özen gösteren bir insanımdır ve gereksiz buldum tepkinizi. Kadın sanki evde saatlerce takılmış.

Yuh diyorum ya. Valla kaynanama şükredicem nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…