- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
Keşke++++
Keşke benim eve de sarma bırakıp çıkan olsa
Posetle sar kiz hem pratik hemde bissuru bissuru sarman oluyoAnacim bu gelinlere yaranilmaz, sarma diyo ya, ver benim elime 3 günde bitmez, kadin sarmis getirmis, birakip cikmis, kapiya mi bıraksaydı? Gecen de biri sütün cok yagli dedi, bi daha konusmiycam kaynanayla diyodu, tamam kaynanalari sevmiyoruz ama bu kadar da degil ya. Kötü niyet yok ortada, eğer evime kimse girmesin diyosan kocana söyleyeceksin, anahtari veren o sonucta, kaynananin sucu yok bence. Bi de pismemis diye suclamis sarmalari.sarma candir, sarmaya kalkan eller kirilir, tas olur.
Poşetleyip dondurucam mi? Guzel olmaz kiPosetle sar kiz hem pratik hemde bissuru bissuru sarman oluyo
Onu demek istemedim.. posetle saracan sarmayi.. ama birsuru sariyosun zaten posetleyip buzluga at.. cikar az cozulsun diz pisir taptaze oluyo..Poşetleyip dondurucam mi? Guzel olmaz ki
Baktim netten videosuna, cok fark ettiricek gibi gelmedi bana ama deniycem şekerim sagolOnu demek istemedim.. posetle saracan sarmayi.. ama birsuru sariyosun zaten posetleyip buzluga at.. cikar az cozulsun diz pisir taptaze oluyo..
Valla hayatim kurtuldu benimBaktim netten videosuna, cok fark ettiricek gibi gelmedi bana ama deniycem şekerim sagol
Anacim bu gelinlere yaranilmaz, sarma diyo ya, ver benim elime 3 günde bitmez, kadin sarmis getirmis, birakip cikmis, kapiya mi bıraksaydı? Gecen de biri sütün cok yagli dedi, bi daha konusmiycam kaynanayla diyodu, tamam kaynanalari sevmiyoruz ama bu kadar da degil ya. Kötü niyet yok ortada, eğer evime kimse girmesin diyosan kocana söyleyeceksin, anahtari veren o sonucta, kaynananin sucu yok bence. Bi de pismemis diye suclamis sarmalari.sarma candir, sarmaya kalkan eller kirilir, tas olur.
Pipiliysen hayat sana güzel, pipi var, huzur var.Ben seviyorum kayınvalidemi sjsjkl sevdiğimi bildiği bir şey yaptığında mutlaka yollar. Ama ben özel bir talepte bulunmadım şimdiye kadar, bulunabileceğimi de sanmıyorum. Öyle bir yapım yok.
Ama özbek pilavı gibi zor bir yemek isteyecek yüzüm varsa evime girmesini de dert etmemem gerekir.
Kadına temizlik yapsın diye anahtar verirken, "ben şu yemeği istiyorum" diye sipariş verirken iyi, kadın eve girince kötü. E o samimiyeti veren sensin. Üstüne bir de anahtar vermişsin.
"Al bunu temizlik yap ama ben istediğimde gir yap" diye bir şey olabilir mi? Bir öyle bir böyle beynini yakacaklar kadının.
Ve tabii ki eşinden izin almadan annesine anahtar veren adamda hiç suç yok. Tek suçlu eve izinsiz giren kayınvalide.
Erkek olmak negzel. Her şeyin içine ediyorsun ama hiçbir zaman suçlu olmuyorsun.
Çok yanlış anlamışsınız. Birincisi ben ve eşim evi yeni tuttuğumuzda annesine anahtarı vermiş ki annesi gelip temizlik yapmak istemiş. Parkeleri siliyim demiş çünkü. Ben asla silsin etsin demedim. Demem de .Ben seviyorum kayınvalidemi sjsjkl sevdiğimi bildiği bir şey yaptığında mutlaka yollar. Ama ben özel bir talepte bulunmadım şimdiye kadar, bulunabileceğimi de sanmıyorum. Öyle bir yapım yok.
Ama özbek pilavı gibi zor bir yemek isteyecek yüzüm varsa evime girmesini de dert etmemem gerekir.
Kadına temizlik yapsın diye anahtar verirken, "ben şu yemeği istiyorum" diye sipariş verirken iyi, kadın eve girince kötü. E o samimiyeti veren sensin. Üstüne bir de anahtar vermişsin.
"Al bunu temizlik yap ama ben istediğimde gir yap" diye bir şey olabilir mi? Bir öyle bir böyle beynini yakacaklar kadının.
Ve tabii ki eşinden izin almadan annesine anahtar veren adamda hiç suç yok. Tek suçlu eve izinsiz giren kayınvalide.
Erkek olmak negzel. Her şeyin içine ediyorsun ama hiçbir zaman suçlu olmuyorsun.
Temizlik için vermedi. Annesi istedi parkeleri silicem dedi. O da verdi. Bizim daha eşyalar gelmemişti bile. Ayrıca o günden sonra kadın temizliğe gelmedi ben de asla temizlik istemedim ondanTemizlik için vermiş eşiniz zamanında sesiniz çıkmamış, belki işinize geldi.Şimdi mırın kırın ediyorsunuz.Evinizi karıştırmamiş, dolmayi bırakıp çıkmış size haber vermiş.Bu kadar gerilip gereksiz kalp kırmayın, daha sakin zamanda eşinizle aranızda halledin.
Kadin hamile olduğumu biliyor ve canın bir şey çekerse söyle yapayım diyor ama en çok sevdiğim pilavı bile yapmayıp katır kutur sarma yapıp getiriyor bir de habersiz içeri gidip.
Çok yanlış anlamışsınız. Birincisi ben ve eşim evi yeni tuttuğumuzda annesine anahtarı vermiş ki annesi gelip temizlik yapmak istemiş. Parkeleri siliyim demiş çünkü. Ben asla silsin etsin demedim. Demem de .
Ikincisi Ben asla yemek istemedim siparis de vermedim. Hatta canım pilav çektiğinde eşim dedi ki anneme soyle ama söyleyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?