Evime habersiz giren kaynana!

Konuya yorumumu yapmıştım daha önce ama bu konudan bağımsız olarak yorum yaparsam genel olarak memnuniyetsiz ve şikayet etmeyi seven birisiniz. Aileniz hakkında açtığınız konudada annenizden şikayet ediyordunuz. Bebeğiniz doğduğunda o kayınvalide eve gelip bir tabak yemek yapsın diye yollarını gözleyeceksiniz haberiniz olsun. Haklı olduğunuz yönler var ama kalp kırmadan halledin. Tekrar o kapıyı çalmaya yüzünüz olsun

Anacim bu gelinlere yaranilmaz, sarma diyo ya, ver benim elime 3 günde bitmez, kadin sarmis getirmis, birakip cikmis, kapiya mi bıraksaydı? Gecen de biri sütün cok yagli dedi, bi daha konusmiycam kaynanayla diyodu, tamam kaynanalari sevmiyoruz ama bu kadar da degil ya. Kötü niyet yok ortada, eğer evime kimse girmesin diyosan kocana söyleyeceksin, anahtari veren o sonucta, kaynananin sucu yok bence. Bi de pismemis diye suclamis sarmalari. sarma candir, sarmaya kalkan eller kirilir, tas olur.

Posetle sar kiz hem pratik hemde bissuru bissuru sarman oluyo

Her ne kadar anne de olsa bence uygun deil belki evim musait deil belki donum camasirim vardir ortalikta sonra da ayy pasakli gelin derler

Ben seviyorum kayınvalidemi sjsjkl sevdiğimi bildiği bir şey yaptığında mutlaka yollar. Ama ben özel bir talepte bulunmadım şimdiye kadar, bulunabileceğimi de sanmıyorum. Öyle bir yapım yok.
Ama özbek pilavı gibi zor bir yemek isteyecek yüzüm varsa evime girmesini de dert etmemem gerekir.

Kadına temizlik yapsın diye anahtar verirken, "ben şu yemeği istiyorum" diye sipariş verirken iyi, kadın eve girince kötü. E o samimiyeti veren sensin. Üstüne bir de anahtar vermişsin.
"Al bunu temizlik yap ama ben istediğimde gir yap" diye bir şey olabilir mi? Bir öyle bir böyle beynini yakacaklar kadının.

Ve tabii ki eşinden izin almadan annesine anahtar veren adamda hiç suç yok. Tek suçlu eve izinsiz giren kayınvalide.
Erkek olmak negzel. Her şeyin içine ediyorsun ama hiçbir zaman suçlu olmuyorsun.

Pipiliysen hayat sana güzel, pipi var, huzur var.

Çok düşünceli bir kadınmış kaynananız, da ağzınıza layık olamamış(!), umarım doğumdan sonra yatarken bir kap yemek bile getirmez artık. Kadın düşünmüş getirmiş yok pilavı öyle, yaprağı şöyle. Terbiyesizlik başka bir şey değil.

Anahtar ondaysa sizi evde bulamadıysa eli doluysa girer, ben de olsam öyle yaparım. Suç kaynananın değil, aslında ortada suç da yok. Ben ekstra anahtar çektirip veririm şahsen, acil bir durum olur, bir şey olur. Kafasına göre girip, her şeye el atmıyorsa sorun yok.

Evimin anahtarı ben,eşim ve çocuğumda olabilir sadece...Bizim evimiz ,bizim mahremimiz,bizim özelimiz...Nettir bu konu..!!!

Hayır yani anahtar da durduk yere nasıl alınır ki
" sen benim evime sarma getirdin, eve girdin.ver anahtarı "

Bu kadar abartmayın arkadaşlar
Hepimizin çoluk çocuğu var
Ne ekersen onu biçersin.

Verilmeseydi anahtar o zaman. Ne olur ne olmaz diye de anahtar verilmez bence !

Çok yanlış anlamışsınız. Birincisi ben ve eşim evi yeni tuttuğumuzda annesine anahtarı vermiş ki annesi gelip temizlik yapmak istemiş. Parkeleri siliyim demiş çünkü. Ben asla silsin etsin demedim. Demem de .
Ikincisi Ben asla yemek istemedim siparis de vermedim. Hatta canım pilav çektiğinde eşim dedi ki anneme soyle ama söyleyemedim.

Temizlik için vermiş eşiniz zamanında sesiniz çıkmamış, belki işinize geldi.Şimdi mırın kırın ediyorsunuz.Evinizi karıştırmamiş, dolmayi bırakıp çıkmış size haber vermiş.Bu kadar gerilip gereksiz kalp kırmayın, daha sakin zamanda eşinizle aranızda halledin.

Temizlik için vermedi. Annesi istedi parkeleri silicem dedi. O da verdi. Bizim daha eşyalar gelmemişti bile. Ayrıca o günden sonra kadın temizliğe gelmedi ben de asla temizlik istemedim ondan

Kadin hamile olduğumu biliyor ve canın bir şey çekerse söyle yapayım diyor ama en çok sevdiğim pilavı bile yapmayıp katır kutur sarma yapıp getiriyor bir de habersiz içeri gidip.

"'Canın bir şey çekerse söyle yapayım' dedi ama en sevdiğim pilavı bile yapmadı" deyince pilav siparişi verdiğinizin düşünülmesi normal değil mi? Söylemediyseniz söylemediğiniz bir şeyi yapmaması çok normal çünkü söylememişsiniz yani Anormal olan söylemediğiniz bir şeyin yapılmamasına içerlemeniz.

Temizlik konusuda da yapmasın etmesin denemişsiniz sonuçta. Normalde eşinize "sen ne saçmalıyorsun, kaç yaşında kadına temizlik mi yaptıracaksın? Parasını ver, tut birini temizlet" demeniz gerekiyordu.

Eşinizin derdi de temizlik değilmiş zaten. Apartman giriş kapısının anahtarını bile sizden önce annesine vermiş.
Kayınvalideniz habersiz girerek düşüncesizlik etmiş olabilir ama siz de eşinize ses çıkaramayıp annesine bilenmeyin boşuna.
Kadının sarmasının bile dedikodusunu yapıyorsunuz pişmemiş diye, ne alakası varsa artık. Pişmiş olsa ya da sarma yerine pilav bıraksa dert etmeyecektiniz sanki eve girmesini. Sırf kadını kötülemek için yazmışsınız o detayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…