Neden hep kendi annesiyle kıyaslanıyor?Ev anahtarlarinin icinde olabilir
Mi
Acaba bunlarin anahtari? Yani girmiste evini
Mi
Yemiskendi annesi yapsa umrunda olmazdi konu sahibinin
Ben kizmazdim yani bu kadar basit birseye.. kizacaksamNeden hep kendi annesiyle kıyaslanıyor?
Kv de kendı kızı gibimi görüyorda kendi annesi gibi davranması gerekiyor gelinin.
Kızım gibi-annem gibi söylemler çok itici. Gibi işte. Gibisi fazla.
Ev anahtarlarinin icinde olabilir
Mi
Acaba bunlarin anahtari? Yani girmiste evini
Mi
Yemiskendi annesi yapsa umrunda olmazdi konu sahibinin
[/QUOTE ]
kendi annesi olsa zaten onceden haber verirdi sarma yaptim geyiriyorum diye .kendi annesi olmadigi burafan belli
aynana evini duzenini begenmez arkadan konusur
sonuc ne olursa olsun eve izinsiz girilmez .
zaten kendi anahtarligina takmissada oda sacma
Kesinlikle, aynı şeyi yazacaktım..pandemi nedeniyle nerdeyse 2 yıldır gitmiyoruz,eşim artık gidelim özledim dedi gittik,önümüze 1 tabak yemek koymadı,ordan çıkıp yemeğe gittik..değil sarma sarıp getircekYuh artık!!
Kadın sizi düşünüp sarma getirmiş tamam içeri girmesi yanlış ama siz birde diyorsunuz ki en sevdiğim pilavı yapmayıp katır kütür sarma yapıp getirmiş diyorsunuz. Cidden sizin gibilere yazıklar olsun ya ne değişik insanlar var. Böyle gelinlere de böyle kayınvalideler denk geliyor.
Neden hep kendi annesiyle kıyaslanıyor?
Kv de kendı kızı gibimi görüyorda kendi annesi gibi davranması gerekiyor gelinin.
Kızım gibi-annem gibi söylemler çok itici. Gibi işte. Gibisi fazla.
Ben kendi annesi girsin, kv girsin demiyorum.Sadece kadının evi değil ki. Biri kızının evine giriyorsa diğeri de oğlunun evine giriyor en ufak bir fark yok arada. Yani gelini kızı gibi gördüğü için girmiyor, oğlunun evi olduğu için giriyor.
kizinin evi oglunun evi diye bir sey yok .Sadece kadının evi değil ki. Biri kızının evine giriyorsa diğeri de oğlunun evine giriyor en ufak bir fark yok arada. Yani gelini kızı gibi gördüğü için girmiyor, oğlunun evi olduğu için giriyor.
Benim annemin anahtarıda benim arabamda durur. Kullanmiyorum ama, çünkü evde değilse gitmiyorum napıcam o yokken. Varsa zaten zile basıyorum açıyor.Ben kizmazdim yani bu kadar basit birseye.. kizacaksam
Anahtarimi alirim ya da kocama aldirtirim geri..
Benim anahtarlarimin icinde kendi eviminkiler araba anahtari annemlerin anahtari vardir mesela.. bisey olursa gireyim
Diye kendileri vermistir.
Ayrica anneyle
Kiyas boyle olmaz.. kizin eviyse oglaninda evi.. kizin anasi girebiliyorsa oglanin anasida girebilir. Sanki
Gelip
Koltuklari
Kemirmis gitmis
kizinin evi oglunun evi diye bir sey yok .
orası bir çiftin evi ve izinsiz girilmez
Yaw bu isin cozumu basit dedimBenim annemin anahtarıda benim arabamda durur. Kullanmiyorum ama, çünkü evde değilse gitmiyorum napıcam o yokken. Varsa zaten zile basıyorum açıyor.
Evdemi değilmi bilirim, gün içinde konuşuyoruz kaç kez. Oda habersiz gelmez. Arar yada yazar gelecekse. Kv de aynı davranmalı. Kafasına göre girip çıkamak. İster sarma getirsin ister börek. İstemez
eger kendi annesinolsaydi bidaha yapma diye rahatlikla soylerdi evet herkesin evinin bir adeti var ve konu sahibinim adetide evine izinsiz girilmemesisevimlicosh
Kendi annesi arardi diyorsun, nerden biliyorsunher ailenin dinamigi baskadir.. kendi annesi aramasada zaten rahatsiz olmazdi.. madem bu kadar kati kurallari var alsin anahtarini istesin, ama sıkar tabii.. gelip burda dedikodu yapmak daha kolay
Kv sinede soylesin izinsiz girme diye.. ama diyemez tabiieger kendi annesinolsaydi bidaha yapma diye rahatlikla soylerdi evet herkesin evinin bir adeti var ve konu sahibinim adetide evine izinsiz girilmemesi
onu bende yazdim buraya yazilacak birnkinu yok ortada kv uyaracak bitti gitti
o vermemis zaten kocası vermisEh izinsiz eve insan girmesini istemeyen de anahtar vermeyecek kimse kusura bakmasın.
şimdiye kadar almadığı hataYaw bu isin cozumu basit dedim
Ya alsin anahtarini o zaman
Ben kendi annesi girsin, kv girsin demiyorum.
Kimse girmemeli.
Ama kv girdide noldu, annesi girse öyle olmazdıda saçma
Adı üstünde biri kv biri anne, nasıl bir tutulur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?