Sizin hayır dediğiniz şeyi eşiniz nasıl diretebiliyor? Ben böyle adam yerine konmasam, söylediğimin şeyin hükmü olmasa burnundan getiririm yav eve bile almam. Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz anlamadım.Eşimi kastettiniz şimdi farkettim ama eşim de kesin der o an veya sonrasında anneme de çoğaltıp verelim diye
Ne alaka?Eh izinsiz eve insan girmesini istemeyen de anahtar vermeyecek kimse kusura bakmasın.
Iste buna kiziyorum.. yaw anahtari kocasi veriyor.. madem oyle cok kizdi konu sahibi, kocasina soylesin oşimdiye kadar almadığı hata
O gün annemden eve dönmeden uğrar alırdım
Demekki o kapasitede biri kv. Emin ol oglu biliyodur bu huyunu..Ne alaka?
Acil durum olur, sende dursun evin anahtarı diye verilen anahtar ile anahtarı bu ev yol geçen hanı istediğin zaman gir çık ile aynı şeymi.
o vermemis zaten kocası vermis
ayrica yedek olarak verilse bile izinsiz girilmez .her yer sizin koyunuz degil
Ne alaka?
Acil durum olur, sende dursun evin anahtarı diye verilen anahtar ile anahtarı bu ev yol geçen hanı istediğin zaman gir çık ile aynı şeymi.
Yok mümkünse annemde girmesin, girmezde.Kesinlikle bir değil anneyle olamaz, olmasın da. İşte yazdığım gibi annem girse ses çıkarmayacağım için kayınvalideye de çıkarmaya yüzüm tutmaz, etik olmaz.Siz ikisi de girmesin dediğiniz için okey, ben annem girebilir dediğim için arkadan kayınvalide de girmeli demek zorundayım.
Hem kv hem oğlunun elinden anahtarı alıp ikisinide kapıya koymalı ya neyseDemekki o kapasitede biri kv. Emin ol oglu biliyodur bu huyunu..
Ay dimikeşke böyle kaynanam olsaydı dedim ağzımın suları akarak valla
Surekli yaptigi birsey mi kv nin bu durumHem kv hem oğlunun elinden anahtarı alıp ikisinide kapıya koymalı ya neyse
Zaten oğlu da iş yapsın diye vermiş anasına anahtarı. Kendi oğlu bunu yapıyor, elin kızı pilav istemiş bir de üstüne sarma sardı diye burun kıvırmış, maşallah uyumlu çift.O zaman kaynana özneli bir konu değil, koca özneli bir konu açacak. Kocam beni insandan saymadı evimizin anahtarını anasına verdi diyecek. Kadın girdi sarma çiğdi zaten özbek pilavı da yapmadı demeyecek.
Kadına anahtar verilmiş, düşünememiş olabilir.
Zaten oğlu da iş yapsın diye vermiş anasına anahtarı. Kendi oğlu bunu yapıyor, elin kızı pilav istemiş bir de üstüne sarma sardı diye burun kıvırmış, maşallah uyumlu çift.
Eşine verilmeyecek deEşim verdi annesine. Değiştirsem bile yine çoğaltıp verir eşim.
Zamanında onun için vermiş, bakınız :Nasıl iş yapsın diye?
Ilk zamanlar vermiş ki biz taşınmadan önce eve gidip temizlik yapar diye. Sonrasında ise kaldı, dedi ki lazım olur. Dışarıda falan kalırsak annemden isteriz dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?