evimi terk etmek zorunda kaldım..

kv maaşı yok sanırım. sahip olduğu evin kirasını sigortası için yatıracaklarsa eğer maaşı yok belli. evi dahi olsa geçim kaynağı olmazsa geçinemezki. ama oğlu eğer maaşından annesine verirse kadın kendi evinde yaşar. kadın sanırım evliliklerini biri ona baksın die yapıyor. ama tutturamamış heralde. benim varsayımlarım doğruysa ya eşin maaşından annesine vericek ya da annesine kendisi bakacak. annesini ortada bırakamaz.
o yüzden allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Kadının derdi seni Gondermek o zaman yada eşinin derdi

Kesinlikle haklısınız . Emri vaki yapılması hiç hoş değil . Siz annem bizimle yaşasın deseniz eminim ki kocanız kabul etmezdi. Nedir bu adamların kadınlara herşeyi diretmeleri ? Herşeyi kabul etmek yapmak zorundalar sanki . Boşverin gitmekle en iyisini yapmışsınız eninde sonunda eşiniz pişman olacaktır zaten annesi 6.cı kocayı bulup gittiğinde kafasını taşlara vurur elbet

asla kabul etmeyin.

teşekkür ederim.. eşime ben evimi terk etmiyorum sen birlikte yaşamak istiyorsan kendin git ben bu evin kirasını ve faturalarını odeyebilecek imkana sahibim dediğim halde anlaşmalı boşanmayı teklif etti bana yani boşanma konusunu bile ilk kendisi gündeme getirdi..

birkaç gündür erkek kardeşimi arayıp gelecekse gelsin ben annemden vazgeçmem birlikte oturacağız bir evde tek bir kabadayı olur ablsn ne kadar sizde kalacak diye söylemlerde bulunuyor.. yikadigim çamaşırdan tutunda yaptığım alışverişe kadar karışan bir insanı hakim haklı görmez diye umuyorum.. kendi annesi 100000 tl hakaret 100000 tlde yıpranma tazminatı açmış 5. kocasına ve o kocasından çocuğu falan yok.. benden de hicbirsey talep etmememi bekliyorlar..

evden giden hep kadınlar oluyor çünkü erkekler genelde bu eve ben para getiriyorum ihtiyaçlarını ben karşılıyorum sen çalışmadığın için söz sahibi değilsin mantığı taşıyorlar..

Onları asla dinlemeyin hakkınız neyse onu almak için direnin yıpratıcı bir süreç olucak mutlaka ama sabredin siz haklısınız sizi ezmelerine müsade etmeyin . Her türlü haklısınız onlar da bunun farkında olduğu için anlaşmaya varalım diyorlar boşverin dik durun gerisini o düşünsün .

Dikkat et de sana kocan tazminat davası açmasın bir arkadaşımın başına geldi adam boşanırken onun durumu benden daha iyi diyip tazminat almaya çalıştı.Sen de ailemin durumu iyi benim hiçbir şeye ihtiyacım yok demiştin belki de eşin senden birşeyler koparmanın peşindedir

çocuklarınız için bu saçma isteği kabul etmeyin unutmayın çocukların yaşadıkları aile ortamı çok önemli

mal bir kaynana ve dengesiz bir koca.. işiniz biraz zor bunlarla
eğer kaynanayla birlikte yaşarsanız hiç sağlıklı bir ortam olmayacak çocuklarınız için

oldu da kocanızla barıştınız kaynana da sizle yaşamayacak gibi bir durum oldu o zaman da kocanız hayatınızla ilgili kararları sizinle ortak bir şekilde alması gerektiğini bilmeli sizi ezip geçebileceğini düşünmemeli.

üzerime herhangi bir mal bulunmadığı için baro avukatı talebim kabul edildi.. kendisinin üzerine ev olduğu için avukat tutamıyor özel avukat ta tutmaz paraya kıyıp.. kendisini de doğru düzgün savunamayacagini biliyor o yüzden şuan etrafa saldırıyor..

Mumkun oldugunca belge toplayın. Sesli olarak degil sms ile her dedigini belgeleyin. Cocuga bakma gücünüz var ise bunda yakin vakitte değişiklik yapmayin. Yani isiniz varsa birakmayin asla. Barodan avukat almaya bakin. Alamazsaniz bir avukat arastirin gec olmadan. Burolar sıkıntılı genelde muhattap değişip duruyor. Direk bir sahisla calismak daha guzel. Is davasi icin buroyla anlastik cok sorun cikardilar ordan biliyorum

durum iyiliği derken eşim benim ailemle evli değil ben suan eşimin soyadını taşıyorum ve hakimin ilk önce yaşanılan ve yaşatılan mağduriyetleri göz önünde bulundurur diye düşünüyorum.. eşimin beni suçlayacak tek bir sözü bile olamaz.. bu evlilikte 1 kez dahi kendisine yalan konuşmamış olduğumu kendisi çok iyi biliyor..

Bırakın saldırsın istediği yere kendi kaşındı siz keyfinize bakın çocuklarınızla mutlu mutlu yaşayın oda sürünsün biraz öyle her istediği olmaz onu bi anlasın

baro avukatlarının daha iyi savunma yaptığını duymuştum.. suan çalışmıyorum ancak çalışmayi düşünüyorum en azindan bu süreçte kafamı dağıtmak amacıyla bir mesguliyetimin olması lazım

Biliyordur,ama siz dava dilekçesinde yazanları hiç gördünüzmü,ben şuan tamda o aşamadayım,ne yalanlar ne iftiralar anlatamam
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…