- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
- Konu Sahibi bir-teselli-ver
-
kadın şuan ablasinda kalıyormuş.. eşime diyorum ben evden çıktım neden gelip kalmıyor.. huzur olmadığı için gelmiyor diyor.. biz boşandıktan sonra annenle mi oturacaksın diyorum hayır kendi başının çaresine bakar nerde kalırsa kalır diyor.. ben bu adamdan birşey anlamadım..
asla kabul etmeyin.eşim annesini evimize yerleştirmek için 25 gün boyunca psikolojik baskı uyguladı ve nihayetinde istemeyerek evimi çocuklarımla birlikte terk etmek zorunda kaldım.. kayınvalidem 5. evliliğini bitirmek üzere boşanma davası açmış eşine.. yılbaşı gecesi bize geldi ve eşimle birlikte konuşmaya başladı.. benim fikrimi dahi sormadan çocuklarıma ait olan odayı annesine özel oda yapacağını bizimle birlikte yaşayacağını konuştular.. annesinin kendisine ait evi var kiraya verdi ve kira geliri ile de sigortasını başlattı.. yaklaşık 4 yıllık evliyim ve evliliğim süresince ne benim nede çocuklarımın varlığını umursamayıp yok sayan kayınvalidem ile birlikte yaşamak zorunda mıyım sizce? hasta yada bakıma muhtaç bir insan değil.. kendine ait evi var.. ve eşime tam anlamıyla annelik etmemiş biri.. bu saydıklarım bir tarafa dursun.. eşimin beni annesi ile birlikte yaşamaya zorlaması doğru bir davranış mıdır acaba? sonuçta evi var kadının ve dediğim gibi bakıma muhtaç hasta yada çok yaşlı biri değil..
teşekkür ederim.. eşime ben evimi terk etmiyorum sen birlikte yaşamak istiyorsan kendin git ben bu evin kirasını ve faturalarını odeyebilecek imkana sahibim dediğim halde anlaşmalı boşanmayı teklif etti bana yani boşanma konusunu bile ilk kendisi gündeme getirdi..Size kesinlikle hak veriyorum. Amacim sizi korumak. Evi terk etmek tazminatinizin miktarını dahi etkiliyor malesef. Yakin zamanda bi arkadasim evini terk etti darp raporu aldi. Avukata danıştık dedi ki evi terk etmesi cok kotu bizim için. Bu yüzden soyledim. Allah sabir versin hakkinizda hayirlisini versin insallah
birkaç gündür erkek kardeşimi arayıp gelecekse gelsin ben annemden vazgeçmem birlikte oturacağız bir evde tek bir kabadayı olur ablsn ne kadar sizde kalacak diye söylemlerde bulunuyor.. yikadigim çamaşırdan tutunda yaptığım alışverişe kadar karışan bir insanı hakim haklı görmez diye umuyorum.. kendi annesi 100000 tl hakaret 100000 tlde yıpranma tazminatı açmış 5. kocasına ve o kocasından çocuğu falan yok.. benden de hicbirsey talep etmememi bekliyorlar..Kesinlikle haklısınız . Emri vaki yapılması hiç hoş değil . Siz annem bizimle yaşasın deseniz eminim ki kocanız kabul etmezdi. Nedir bu adamların kadınlara herşeyi diretmeleri ? Herşeyi kabul etmek yapmak zorundalar sanki . Boşverin gitmekle en iyisini yapmışsınız eninde sonunda eşiniz pişman olacaktır zaten annesi 6.cı kocayı bulup gittiğinde kafasını taşlara vurur elbet
evden giden hep kadınlar oluyor çünkü erkekler genelde bu eve ben para getiriyorum ihtiyaçlarını ben karşılıyorum sen çalışmadığın için söz sahibi değilsin mantığı taşıyorlar..Doğru dediniz. Davada da bunu sunun. Onayınız olmadan annesini eve getirdiğini, bunun için tartıştığınızı, size annesinin artık bu evden gitmeyeceğini, istiyorsa sizin gidebileceğinizi söylediğini söyleyin. Evi terk eden değil evden kovulan olursunuz ki bu lehinize olacaktır. Bu sözlerim zorunuza gitmesin lütfen
birkaç gündür erkek kardeşimi arayıp gelecekse gelsin ben annemden vazgeçmem birlikte oturacağız bir evde tek bir kabadayı olur ablsn ne kadar sizde kalacak diye söylemlerde bulunuyor.. yikadigim çamaşırdan tutunda yaptığım alışverişe kadar karışan bir insanı hakim haklı görmez diye umuyorum.. kendi annesi 100000 tl hakaret 100000 tlde yıpranma tazminatı açmış 5. kocasına ve o kocasından çocuğu falan yok.. benden de hicbirsey talep etmememi bekliyorlar..
kaç çocuğunuz var?[/QUOTE 1 kız 1 erkek
Dikkat et de sana kocan tazminat davası açmasın bir arkadaşımın başına geldi adam boşanırken onun durumu benden daha iyi diyip tazminat almaya çalıştı.Sen de ailemin durumu iyi benim hiçbir şeye ihtiyacım yok demiştin belki de eşin senden birşeyler koparmanın peşindedirbirkaç gündür erkek kardeşimi arayıp gelecekse gelsin ben annemden vazgeçmem birlikte oturacağız bir evde tek bir kabadayı olur ablsn ne kadar sizde kalacak diye söylemlerde bulunuyor.. yikadigim çamaşırdan tutunda yaptığım alışverişe kadar karışan bir insanı hakim haklı görmez diye umuyorum.. kendi annesi 100000 tl hakaret 100000 tlde yıpranma tazminatı açmış 5. kocasına ve o kocasından çocuğu falan yok.. benden de hicbirsey talep etmememi bekliyorlar..
üzerime herhangi bir mal bulunmadığı için baro avukatı talebim kabul edildi.. kendisinin üzerine ev olduğu için avukat tutamıyor özel avukat ta tutmaz paraya kıyıp.. kendisini de doğru düzgün savunamayacagini biliyor o yüzden şuan etrafa saldırıyor..Onları asla dinlemeyin hakkınız neyse onu almak için direnin yıpratıcı bir süreç olucak mutlaka ama sabredin siz haklısınız sizi ezmelerine müsade etmeyin . Her türlü haklısınız onlar da bunun farkında olduğu için anlaşmaya varalım diyorlar boşverin dik durun gerisini o düşünsün .
teşekkür ederim.. eşime ben evimi terk etmiyorum sen birlikte yaşamak istiyorsan kendin git ben bu evin kirasını ve faturalarını odeyebilecek imkana sahibim dediğim halde anlaşmalı boşanmayı teklif etti bana yani boşanma konusunu bile ilk kendisi gündeme getirdi..
durum iyiliği derken eşim benim ailemle evli değil ben suan eşimin soyadını taşıyorum ve hakimin ilk önce yaşanılan ve yaşatılan mağduriyetleri göz önünde bulundurur diye düşünüyorum.. eşimin beni suçlayacak tek bir sözü bile olamaz.. bu evlilikte 1 kez dahi kendisine yalan konuşmamış olduğumu kendisi çok iyi biliyor..Dikkat et de sana kocan tazminat davası açmasın bir arkadaşımın başına geldi adam boşanırken onun durumu benden daha iyi diyip tazminat almaya çalıştı.Sen de ailemin durumu iyi benim hiçbir şeye ihtiyacım yok demiştin belki de eşin senden birşeyler koparmanın peşindedir
üzerime herhangi bir mal bulunmadığı için baro avukatı talebim kabul edildi.. kendisinin üzerine ev olduğu için avukat tutamıyor özel avukat ta tutmaz paraya kıyıp.. kendisini de doğru düzgün savunamayacagini biliyor o yüzden şuan etrafa saldırıyor..
baro avukatlarının daha iyi savunma yaptığını duymuştum.. suan çalışmıyorum ancak çalışmayi düşünüyorum en azindan bu süreçte kafamı dağıtmak amacıyla bir mesguliyetimin olması lazımMumkun oldugunca belge toplayın. Sesli olarak degil sms ile her dedigini belgeleyin. Cocuga bakma gücünüz var ise bunda yakin vakitte değişiklik yapmayin. Yani isiniz varsa birakmayin asla. Barodan avukat almaya bakin. Alamazsaniz bir avukat arastirin gec olmadan. Burolar sıkıntılı genelde muhattap değişip duruyor. Direk bir sahisla calismak daha guzel. Is davasi icin buroyla anlastik cok sorun cikardilar ordan biliyorum
Biliyordur,ama siz dava dilekçesinde yazanları hiç gördünüzmü,ben şuan tamda o aşamadayım,ne yalanlar ne iftiralar anlatamamdurum iyiliği derken eşim benim ailemle evli değil ben suan eşimin soyadını taşıyorum ve hakimin ilk önce yaşanılan ve yaşatılan mağduriyetleri göz önünde bulundurur diye düşünüyorum.. eşimin beni suçlayacak tek bir sözü bile olamaz.. bu evlilikte 1 kez dahi kendisine yalan konuşmamış olduğumu kendisi çok iyi biliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?