evimin resimleri

ben çok beğendım
fuşya dıyolar ama ben kırmızı sanmştım o duvarı o bıraz abartı geldı

merhabalar.hepimiz yeni birşeyler yaptığımızda nasıl göründüğünü öğrenmek isteriz.Sonuçta bu ev senin evin.ama madem fikrimizi sordun,bende kendim göre fikirlerimi söylemek isterim.bende çok arkadaşım gibi duvar renkleri konusunda çok karmaşanın olduğunu söyleyeceğim.Zaman için de renk,eşya karmaşaı insanı çok yoruyor çünkü.Ev mobilyaların çok güzel.duvardaki renkleride yada duvr kağıdını istediğin zaman değiştirme sansına sahipsin.duvarlar mobilyalarını kapatmış.daha sade renkler mobilyalarını dahadortaya çıkarırdı bence.
güle güle otur..

bence herşey gayet hoş..sadece fuşya olmasaymış orası daha iyi olurdu.bide duvara kırmızı çok boğmuş.ışık yanınca daha da göz yoruyo..bunun dışında çok beğendim..allh mutlu mesut etsin canıım..

Güle güle otur canım, evin çok şık. En çok mutfağını beğendim huzur veriyor. Sadece salındaki duvar kağıdını beğenmedim. Keşke başka bir renk tercih etseymişsin; ama yine de süper bir evin var.

Pembe duvar kagıdı yatak odasindaki gibi olsa daha mı hos olurdu.:26:
Ama böylede süperr çokk begendimm
Allah herkeze böyle bir ev nasip etsinn
Evinin resimlerini Baska bir sitede daha görmüştüm ordada begenmistim
Tek kelime ile süper Bayıldımm cnm
Saglıkla,huzurla oturun..

sadece mutfak ve yatak odanı beğendim. diğer yerler çok göz yoruyor. kırmızı çok patlamış. ve de salondaki duvar kağıdı tabii....

güle güle oturun çok beğendim evinizi. bi şey sorucam yatak odası halınız yatağın her iki tarafında da var mı. tek tarafta mı

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin .bence gayet güzel evin.Bazı yerler göz yorsada yine de güzel bir evin var.

Ben resimlere bakarken bile yoruldum. Renkleri çok karıştırmışsın bence. Tabii zevk meselesi, bu haliyle mutluysan sorun yok.

Bence genel olarak çok güzel. Benim de hem fikir olduğum şeyler aynı:

Banyodaki kırmızı çok yoğun ,

Oturma odasındaki kırmızı duvarlar da daha sonra değişebilir,

Mutfak harika, renk uyumu çok yakışmış, farklı bir alternatif yarattı bana da (teşekkür ediyorum :)))

Salonun da çok şık. Duvar kağıdı konusunda da ben de diğer arkadaşlara katılıyorum, belki beyaz-gümüş desenli olabilirdi, yani daha açık bir renk olabilirdi ama ben de bazen böyle birşeyi yapıyorum sonra uzun dönemde pişman oluyorum değiştirmek istediğimi fark ediyorum ama eşim çoktan ödemeyi yapıp o konuyu kafasında kapatmış oluyor, gel de tekrar değiştireyim de!!!! :)) Ama bence o renk de kötü değil aslında farklı duruyor bence güle güle kullan canım :)

COOok begendim, hayalimdeki dizayna yakin diyebilirim..
Tek göz yoran kisim.. kirmizili duvar kagitli oda oldu
perdelerle ikisi biraz karisik geldi... onun disinda bayildim zevkine ..

Duvar kagitlarini kendiniz mi yaptiniz?
birde banyo dolabini nerden aldigini ögrenebilir miyim?

Son düzenleme:
cnm tek kelimeyle harika bir ev, bir çok kişinin beğenipte döşemeye cesaret edemeyeceği bir tarz. klasik evlerden çok ama çok farklı. bence hiç bir yerinde değişiklik yapma. bazı arkadaşlar salonun duvar kağıdını beğenmemiş. bence çok güzel. değişik bir hava katmış, aynı tonda olsaydı boğardı.
banyo da mükemmel, siyah zemine kırmızı pas pas harika olmuş.
ben de evimi bu tarz iddialı döşemek istiyordum, kırmızı ağarlıklı renklerle. malesef krem kahve tonları oldu. iş ciddiye binince kırmızı alamadık.

Tüm eviniz cok güzel..
özellikle mtfak ve banyonuzun renklerine uyumuna bayıldım..
güzel günlerde kullanın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…