Evimize kadin getirmis

Tövbeler olsun "çakmak" istemesi falan.Fake kokusu almaya başladım.Çakmağın yok sana bi' "çakmak" lazım klişe bir ergen esprisidir zirâ.

çocukları da alet ediyorsunuz ya şu kocacılığınıza
boşanalım diyen zaten adam pişman falan olmamış ki
kendi kendinize yazıp oynamışsınız

Ya konu bence gerçek değil ama bilemem bencesını yazdım üzülmeyin bence bu yüzden.
Kim der ki bir şey yokken ben eve kadın getirdim diye

Yalnız kadında ne saç varmış her yere savrulmuş. Siz bilirsiniz tabi de zor bir durum cinsellik yok diye eve eşinin yatağına kadın getirmek

Ya konu bence gerçek değil ama bilemem bencesını yazdım üzülmeyin bence bu yüzden.
Kim der ki bir şey yokken ben eve kadın getirdim diye
Biraz daha okudukça ben de inanmamaya başladım.Başta üzüldüm kızımı memeden kestiğim için gidemiyorum falan yazmıştı.Sonra detaylar geldikçe kurgu zayıfladı.Olmadı yani.Ben de inanmıyorum artık o nedenle.

Vay arkadaş 3 yıldır aynı evdeyim yağdanlığın altından saçım çıkmamıştır... Nerelerde, ne yaptılarsa artık. Eğer hanım abla eskortsa bence fazla para almıştır kaynak için...

Konuya inanmadım.

Tövbeler olsun "çakmak" istemesi falan.Fake kokusu almaya başladım.Çakmağın yok sana bi' "çakmak" lazım klişe bir ergen esprisidir zirâ.
Aynen o çakmak farklı bir çakmak..
Gel bana ''ÇAK'' demiş zaar.
Bir nesneye ait olan çakmak ismi bildiğin bir kaç günlügüne çakmak fiili ile yer değiştirmiş.
Tövbeler tövbesi.

Son düzenleme:
ihaneti zor kabullenirsin her sana dokunduğunda o kadın gelir aklına. Peki hiç soruşturmadınmı kadın kim nerden tanıyorsun diye hala devam mı diye

Valla kk'ündeki kadinlardan korkulur. Hersey olmus maddiyat. Yok anacim, ev yazlik kurtarmaz durumu. Yat, yali felan alsin adam.

Kadinin cocugu var. ilerde esinin bunu birdaha yasatmicaginin garantisi yok ? benim ona bu akli vermemin nedeni yarin birgun bosanirsa elinde bir gayrimenkulu kalmis olur esinin nafaka verecegi ne malum ? cocugu icin diyorum. o hem bir kadin hem bir anne kendi ustune bir evi olmaliki onu belki kiraya verir kadinin eline gelir kaynagi olur. Bu sebeple soylemistim. O benim dunyami basima yikacak bende aaa hersey maddiyat mi ya neyse salla diyip hayatima devam mi edicem birakin allah askina

yaşananlar, klasik mutlu son...sen çocuk için felan değilde, bayağı seviyorsun bu adamı....inş. tekrarlanmaz, ama ilişkinizin eski tadı kalmıyacaktır...

Ben şu kismi anlamadim,sacin resmini cekip attiginizda gecistiriyor,siz de bir şey demeyip unutuyorsunuz...Evde kiyafetlerde yatakta her yerde sari saçlar cikiyor siz yine bir sey demeyip salonda kizinizla oynuyorsunuz.Neden ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…