- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Kadinin cocugu var. ilerde esinin bunu birdaha yasatmicaginin garantisi yok ? benim ona bu akli vermemin nedeni yarin birgun bosanirsa elinde bir gayrimenkulu kalmis olur esinin nafaka verecegi ne malum ? cocugu icin diyorum. o hem bir kadin hem bir anne kendi ustune bir evi olmaliki onu belki kiraya verir kadinin eline gelir kaynagi olur. Bu sebeple soylemistim. O benim dunyami basima yikacak bende aaa hersey maddiyat mi ya neyse salla diyip hayatima devam mi edicem birakin allah askina
hiç çoğum için katlanayim filan deme ! çoğunun bu ortamda büyümesi onun için çok daha kötü. mutsuz anne mutlu çocuk yetiştiremez .. bu adam seni istemiyor bu belli ..sen hemen affetmissin 4günde arkadan sarılmalar filan ..hadi bir seferlik koltuğu filan değiştirdi( bence onuda yapmaz bir bahene bulur para yok vs ) .. bir dahaki sefere ne yapıcaksın bu tek seferlik değil devamı gelecek .. üzgünümYok yani gidebilirsin dondurmek için ugrasmicsm diyor
Konu sahte falan değildi bu yaşadığım olaydan dolayı sağlıklı düşünemiyorum sarıldığım için pişman oldum az önce uyandı ve bi günaydın bile demek içimden gelmedi. Her insan herzaman sizin düşündüğünüz gibi beklediğiniz gibi davranmak zorunda değil. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum ama bazı yorumları okudukça sarilmaminda yanlış olduğunu anladım bu sadece benim içimden gelmişti.hiç çoğum için katlanayim filan deme ! çoğunun bu ortamda büyümesi onun için çok daha kötü. mutsuz anne mutlu çocuk yetiştiremez .. bu adam seni istemiyor bu belli ..sen hemen affetmissin 4günde arkadan sarılmalar filan ..hadi bir seferlik koltuğu filan değiştirdi( bence onuda yapmaz bir bahene bulur para yok vs ) .. bir dahaki sefere ne yapıcaksın bu tek seferlik değil devamı gelecek .. üzgünüm
Banada ilginç geldi ciddi anlamdakaynak işlerine yabancıyım ama durum anormal geldiği için öyle dedim.
Sürekli başına kakarsan ilerde yine yapacak yaptıgı zaman diycek affetmeseydın diycek boşansaydın diycek emin ol sevgilide yapcak kendıne sonra evden uzaklaşacak size tavsiyem cocuk yapmayın bidaha ayrılın yada ayrılman diyemem eşinizi seviyorsunuz çünkü ama eşiniz o sevgiyi haketmemiş bir zaman sonra seni ciddiye bile almayacak yaptıklarından dolayı senın yüzünden yaptım diycek sen hakettin diycek bak gör bunları yaşayacaksın ilk hatasında suçu sana atmış bile eşya değiştirmekle iş bitmez eşinin kalbını değiştirsin benceŞuan surekli kafasina kakiyorum. Sadece her hareketinin hesabını soruyorum ne yemek ne ütü ne onun giysilerini yıkama hicbisey. Valla bazıları çok daha iyi toparlaniyolar bu olay sonrası bende öyle olacağımızı düşünüyorum ama ben atlatirsam ki aşırı kinci bi insanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?