Evimize kadin getirmis

Hadi affetmişşiniz anladim da evdeki eşyalari yenilemeyi ve ilgi istemeyi neden sart olarak sundunuz ?
Şahsen ben affedeceksem çık sokaklarda essek gibi anır , boynuna özür dilerim karıcım yazılı pankart falan asmasını isterdim...

Doğru söylüyorsunuz bugün konusucam bu konuyu aklıma gelmemisti
Hanımlar bu hastalık öyle bugün yatayım yarin doktora gideyim çıkar, gibi bir şey DEĞİL!!!! Cinsel yolla bulaşan hastalıkların bir kuluçka süresi var bu 5 ila 10 senede olabiliyor yani eğer bir hastalık almışsa hemen çıkmaz zaten seneler içinde yayılır kendini öyle belli eder..

Öncelikle geçmiş olsun
Yakın Bi akrabamızın başına geldi böyle Bi durum ki kadın İn çocukları üniversite deydi
Adam da eve getirmiş hatta kadına ev de tutmuştu
Öğrenen kadın baya krizler felan geçirdi çocuklar babalarının üstüne yürüdü
ama o da affetti
Çok ilginç yatağını değiştirdi komple demekki yetti
Şimdi bakıyorum sosyal medya da paylaşıyorlar çok iyiler
Evet herkesin başına gelir ama insan nasıl hemen kabullenir nasıl bilemiyorum
Kaldı ki eşiniz çok rahat pişmanlık belirtisi de yok
Yazık çok yazık

Evi tasisam esyalari da degissem koca aynı koca o ne olacak

Nasıl tanışmışlar da siz hiç birşey farketmediniz.??

Bu kadın bilerek her yere özellikle bırakmış ve hiçbir tek ilişkilik o şahsiyetler böyle birseyle uğraşmaz çünkü derdi sadece paradır sizin iliskiniz umrunda bile olmaz. Bunu ancak eşinizin daimi ilişkisi olan ve ayrilmasini amaçlayan biri yapmış. Eminim ilk değildir ve son olmayacaktir

Cidden
Belediyenin çöp ev ekibinin gelip her yeri dezenfektanlarla ilaçlayıp çıkması gerek

Yakalanmayı umursamamış adam
Kadın soruncada derhal boşanalım demiş
adamda kaybetme korkusu falan yok konu sahibi istemiyor boşanmayı

Ben affedecek olsam şöyle bir şart sunardım; lehime olan, bol nafakalı güzel bir boşanma protokolü hazırlatıp adama imzalatır, kenara koyardım. Bu bende duracak, bir yanlışını görürsem bununla seni boşarım, derdim.

Zaten tekrar aldatılacaksınız, o kesin. Bari bu pişmanlığı fırsata çevirseydiniz.

Çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…