Evin hanımı yokken evde yatılı erkek misafir

Geçmiş postlarına baktımda eve gelen bekar erkek konusunuda sen açmışsın böyle birşey olamaz

İyice tanımadığımız ve güvenmediğimiz kişilerle kanka olacak değiliz. Üstelik erkek erkeğe evde oturacaklar. Sanki kızını, karısını elin adamıyla baş başa koyabilir mi gibi bir durum söz konusu. Siz sanıyorsunuz ki herkes sizin iç çamaşırınıza bakıp koklamak için ölüyor. Böyle hastalıklı düşünceyle yaşayacağıma rahatsız olmam problemsiz yaşarım daha iyi

Kızımıza sadece konu açıp kaçmış sürekli mesajlarına bakarsan görürsün hayır 5aylık evli 4/5tane konu açmış şaka gibi

Yok onun derdi eve gelen erkekler muhteşem kokulu iç çamaşırlarını koklar, bakar

Aynı kadındı konuyu açan

Geçmiş postlarına baktımda eve gelen bekar erkek konusunuda sen açmışsın böyle birşey olamaz

Yazık adamcağıza daha 5ayda neler yaşamış

Tabiki bu durum normal. Bir kadin esi yokken kiz arkadaşını, kardesini nasil cagiriyorsa bu erkeginde hakkidir.

1. Ev sizin değil ikinizin yaşam alanı
2. Eğer siz evde olsaydınız evli çiftin evinde bekar erkek kalır mı diye konu açacağınıza yemin edebilirim ama kanıtlayamam

1. Ev sizin değil ikinizin yaşam alanı
2. Eğer siz evde olsaydınız evli çiftin evinde bekar erkek kalır mı diye konu açacağınıza yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Açmıs zaten

Artık kanıtlayabilirim

Ben de aynısını diyecektim. Aslında kimse gelmesin istiyorda söyleyemiyor
Açık açık "KOCACIM BEN MİSAFİR İSTEMİYORUM" desin, yok "Evin Hanımı Evde Yokken Misafir Ağırlanır Mı "
Yok bilmem "Evli Çiftin Evinde Bekar Erkek Misafir Olur Mu" evdeyken yok, evde değilken de yok.. Kocası senin arkadaşını, kardesini istemiyorum ben evde değilken gelmesin veya BEKAR kız arkadaşın gelmesin" deseydi görürdüm "Evin Hanımını!"

Siz evdeyken de çağırıyormuș sanırsam önceki konudan anladığım kadarıyla. Ben yokken gelebilir sabah eşimle birlikte evden çıkacaksa tabiki. Ben varken de çok zor durumda olmadıkça istemem şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…