- 24 Ağustos 2020
- 3.222
- 8.199
- 108
- Konu Sahibi Selvisevgi
-
Geçmiş postlarına baktımda eve gelen bekar erkek konusunuda sen açmışsınTabikide normal geçenlerde biriside yazmıştı evimize bekar erkek arkadaşı geldi diye. Bu kadınlar ne garip evdeyken gelse sorun evde yokken gelse sorun. Eşiniz biraz kafa dağıtmak istemiştir bundan doğal birşey yok.
İyice tanımadığımız ve güvenmediğimiz kişilerle kanka olacak değiliz. Üstelik erkek erkeğe evde oturacaklar. Sanki kızını, karısını elin adamıyla baş başa koyabilir mi gibi bir durum söz konusu. Siz sanıyorsunuz ki herkes sizin iç çamaşırınıza bakıp koklamak için ölüyor. Böyle hastalıklı düşünceyle yaşayacağıma rahatsız olmam problemsiz yaşarım daha iyibu paranoya değil tedbir. Valla zaten bu sapıklar hep tahmin edilmeyen umulmayan kişiler olur. ne belli adamın içten içe sapık olmadığı ben sapığım diye bağıracak hali yoktur heralde. Ben rahatsız olurum siz olmuyorsanız o sizin probleminiz
Kızımıza sadece konu açıp kaçmış sürekli mesajlarına bakarsan görürsünYahu siz önceden de evli çiftin evinde misafir diye konu açmamış mıydınız?
E adam siz varken çağıramıyor yokken çağıramıyor.
Madem çok önemliydi siz niye başka evdesiniz?
Ayrıca işinize gelmeyen yorumlar gelince kaçıp gitmek nası bi kafa?
Yok onun derdi eve gelen erkekler muhteşem kokulu iç çamaşırlarını koklar, bakarE sizin mantığınıza göre herkes içten içe sapık olabilir. Baba örneği verdiğiniz için söylüyorum babanızı eve almamanız lazım o zaman, kayınbabanızı da elbette. Sapıklar ummadığınız kişiler olur anlayamazsınız demişsiniz ya eşinizi de sokağa çıkartmayın bu durumda o da başkaları için tehlike arz edebilir. Fanusta mı yaşayalım peki, herkesin sapık olma ihtimali olduğu bir ortamda insanlardan izole yaşamanız lazım ki korunun
Aynı kadındı konuyu açanTabikide normal geçenlerde biriside yazmıştı evimize bekar erkek arkadaşı geldi diye. Bu kadınlar ne garip evdeyken gelse sorun evde yokken gelse sorun. Eşiniz biraz kafa dağıtmak istemiştir bundan doğal birşey yok.
Geçmiş postlarına baktımda eve gelen bekar erkek konusunuda sen açmışsınböyle birşey olamaz
Yazık adamcağıza daha 5ayda neler yaşamışEvli çiftin evinde bekar erkek misafir
Merhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz...www.kadinlarkulubu.com
Tabiki bu durum normal. Bir kadin esi yokken kiz arkadaşını, kardesini nasil cagiriyorsa bu erkeginde hakkidir.Arkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
1. Ev sizin değil ikinizin yaşam alanıArkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
Açmıs zaten1. Ev sizin değil ikinizin yaşam alanı
2. Eğer siz evde olsaydınız evli çiftin evinde bekar erkek kalır mı diye konu açacağınıza yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Artık kanıtlayabilirimAçmıs zaten
Evli çiftin evinde bekar erkek misafir
Merhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz...www.kadinlarkulubu.com
Kadının misafire alerjisi var galiba ahdjdndArtık kanıtlayabilirim
Şey var evlenince birbirinin tapusunu aldığını sanan tipler onlardan da olabilirKadının misafire alerjisi var galiba ahdjdnd
Ben de aynısını diyecektim. Aslında kimse gelmesin istiyorda söyleyemiyorKadının misafire alerjisi var galiba ahdjdnd
Erkek de yapsa kadın da yapsa çok İ-T-İ-C-İŞey var evlenince birbirinin tapusunu aldığını sanan tipler onlardan da olabilir
Açık açık "KOCACIM BEN MİSAFİR İSTEMİYORUM" desin, yok "Evin Hanımı Evde Yokken Misafir Ağırlanır Mı "Ben de aynısını diyecektim. Aslında kimse gelmesin istiyorda söyleyemiyor
Yazık deli galibaGeçmiş postlarına baktımda eve gelen bekar erkek konusunuda sen açmışsınböyle birşey olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?