Evin hanımı yokken evde yatılı erkek misafir

ülkece evlenince birbirimizin malı olacağız kafasından çıksak çok değil toplum huzurunda şöyle %68 oranında falan artış görülür.
Bence bunun bir sebebi de bazı kadınların eve ve eşyalara çok anlam yüklüyor olması.

Benim evim, benim esyam, ben yokken kimse girmesin, dokunmasin diye düşünülüyor.

Konu sahibi yeni evlidir diye tahmin ediyorum, eviyle arasında eşiyle olandan bile fazla bir bağ vardır. Anlayamayiz bunu

Ben iş nedeniyle il dışına çıktığımda eşim de şehir dışından gelen bir arkaşadaşını bizde ağırlamıştı. Üç gün sonra döndüğümde hala bizdeydi ve bir gün daha kalacaktı. Evin hanımı olarak onca yoldan sonra eve dönüp hizmet etmeyi pek istemediğimden annemlerde kalmıştım. Misafir gidince yine evin hanımı olarak evime gittim. İtibarımdan, konumumdan bir şey eksilmemişti.

İşte Alfa bir Ev Hinimi

Bihter hanımı celallendirmemek gerek bence kovuverir valla tüm hizmetçileri

iyi de adam tutup iç çamaşırlarını göstermediği sürece özel ne olabilir ? hani evde atıyorum toplu para, altın vardır çekiniyordur; o zamanda eve 2sinden başka kimse hiçbir zaman girmemeli.

Bazen saçmalardan seçmeler görüyoruz burda alıştık sanırım.
Ya sen hanımısın oda evin beyi.
Eve karı kız atmamış arkadaş çağırmış ne var bunda?
Ben eşim bi göreve gidince kızları bize toplardım gır gır şamata geçerdi. Ben yalnız kalmadım diye eşiminde içi rahat olurdu.
Evin beyi yokken kızları eve atmışım ne böyük hataymış ahshshhahahaha

bunu da başka bir konusunda sormuştu zaten :)

Ayyy

Geçen dediğim konu da bu konu sahibininmiş

Eşin sen evde iken istemiyorsun diye sen yokken çağırmış yine yaranamamış

Ben de eşimin gözünün içine bakıyorum bi yere gitse diye. Hemen evi kadınlar matinesine çeviriyorum

Kuzenlerin arkadaşların yengelerin biri gidiyor öteki geliyor. .. Sabaha kadar
konuşup eğleniyoruz. Müthiş terapi.

Herkes yapmalı bence. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…