- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Selvisevgi
-
Arkadaşlar geçen bekar erkek misafir kalabilir mi diye konu açılmıştı demişlerdi o konuda bu hanımefendinin
Bence bunun bir sebebi de bazı kadınların eve ve eşyalara çok anlam yüklüyor olması.ülkece evlenince birbirimizin malı olacağız kafasından çıksak çok değil toplum huzurunda şöyle %68 oranında falan artış görülür.
İşte Alfa bir Ev HinimiBen iş nedeniyle il dışına çıktığımda eşim de şehir dışından gelen bir arkaşadaşını bizde ağırlamıştı. Üç gün sonra döndüğümde hala bizdeydi ve bir gün daha kalacaktı. Evin hanımı olarak onca yoldan sonra eve dönüp hizmet etmeyi pek istemediğimden annemlerde kalmıştım. Misafir gidince yine evin hanımı olarak evime gittim. İtibarımdan, konumumdan bir şey eksilmemişti.
Ben olsam hiç fırsatı kaçırmamNormalsiz eşiniz yokken misafir çağırmıyor musunuz
İnsanlara pislik gözüyle bakıyorsanız zaten evinize hiç misafir falan almayın sizBende izin vermem eve gelince elin adamının pisligiyle ugrasamam
Nedir bu evin hanımı muhabbeti anlamadım ki ziyagil köşkü mü sizin ev? Gayet normal arkadaşı sonuçta gelip alabilir. Sizin arkadaşınız evin ‘beyi’ yokken yatılı gelse yine garip bulur muydunuz? Şu evliliği iki tarafa da zindan etmeyin
Bence bunun bir sebebi de bazı kadınların eve ve eşyalara çok anlam yüklüyor olması.
Benim evim, benim esyam, ben yokken kimse girmesin, dokunmasin diye düşünülüyor.
Konu sahibi yeni evlidir diye tahmin ediyorum, eviyle arasında eşiyle olandan bile fazla bir bağ vardır. Anlayamayiz bunu
Yoo öylesine maksat darlamak olsunArkadaşının erkek olmadığından mı şüpheleniyorsunuz?
Ya da başkalarını da davet edeceklerinden?? Karşı cinsten mesela?
Siz varken çağırsa bu sefer de ben evdeyken bekar arkadaşını misafirliğe ya da yatıya çağırdı normal mı diyecektiniz kesin. Bu adam ne zaman çağırsın. Biraz yaşam alanı bırakın bari kendi evinde kocalara...
Ben bu KK yı anlayamıyorum artık
Kadın yokken adam erkek arkadaşını yatıya çağıramaz
Geçen konu vardı evde eşi varken adam bekar erkek arkadaşını yatıya çağıramaz
Zaten kız arkadaşını hiçççç çağıramaz
Bu adamlar evine ne zaman erkek arkadaşlarını çağırabilecek
Ayyy
Geçen dediğim konu da bir konu sahibininmiş
Eşin sen evde iken istemiyorsun diye sen yokken çağırmış yine yaranamamış
Şaşırmadım. Demek ki kocası arkadaşını hicbir durumda katiyyen çağıramaz:) belki 1 saatliğine gidip dışarıda çay içmesine izin vardır amabunu da başka bir konusunda sormuştu zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?