Evin hanımı yokken evde yatılı erkek misafir

en kötü 15 günde bir arkadaşlarla toplanmak lazım eş/sevgili olmadan.
cidden insan yenileniyor

Bende çok yapardım bunu eşim şehir dışına gidince.

Korona kadınlar matinemize de engel oldu

Şu dönemi hariç tutuyorum. Evin hanımı yokken erkek arkadaşını yatıya çağırabilir. Evin hanımı varken de erkek arkadaşını yatıya çağırabilir. Evin beyi yokken ben de kız arkadaşımı yatıya çağırabilirim hatta inanır mısınız evin beyi varken de kız arkadaşım yatıya kalmıştır. Öyle ilginç şeyler işte

Sonra neden yuvam yıkıldı?

Hep o bekar arkadaşları ile görüştü ondan yıkıldı yuvam diye geliyorlar

Hep bekarlığını özledi onlara özendi

Oysa adam sadece yaşamak istiyor, azıcık nefes almak istiyor, azıcık sıkmasa hayat güllük gülistanlık olacak

Çagrılmaz.
Benimki de bu kafadaydı konuşa konuşa değiştşrdim.

Abartmayın isterseniz.
Bekarim ama evli olsam tabi ki problem etmem, ne var bunda. Ben de isterim eşim yokken aradaslarimla kalmayı, ev eşimin de olduğuna göre onun da hakkı yok mu şimdi buna?
İlerideki eşim kendisini bekleyen velinimetin farkında mı acaba ya?
Neredesin evimin beyi

Aaaa evin beyi yok iken hımm cızzzz

buna cinsiyet ayırt etmeden herkesin ihtiyacı var. ben de kız arkadaşlarımla rahat rahat gıybet yapmak, mağaza gezmek istiyorum.
tamam corona dönemi zor ama bu dönem harici genel mantık bu.
sürekli östrojen ve testesteron yanyana olunca bir süre sonra karışıyor kafa.
bazen senin gibi hormonlar salgılayan ve seninle empati yapabilenlere ihtiyaç duyuyorsun

Biyoloji dersinden çıkıp kk ya girmişimdir.

Ben olsam hiç fırsatı kaçırmam toplarım kızları
Yaa evde eş yokken kızlarla cok eğlenceli olmuyor mu bence erkeklerinde hakkı
Ayrıca ben yokken eşim çağırır arkadaşlarını kuzenlerini. Hic aklima "Ben yokken gelemezler" demek gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…