- Konu Sahibi Selvisevgi
-
Ben de eşimin gözünün içine bakıyorum bi yere gitse diye. Hemen evi kadınlar matinesine çeviriyorum
Kuzenlerin arkadaşların yengelerin biri gidiyor öteki geliyor. .. Sabaha kadar
konuşup eğleniyoruz. Müthiş terapi.
Herkes yapmalı bence. Tavsiye ederim
Bende çok yapardım bunu eşim şehir dışına gidince.Ben de eşimin gözünün içine bakıyorum bi yere gitse diye. Hemen evi kadınlar matinesine çeviriyorum
şüpheliyim ama konusuna baktığında cevap verir belki buna :)Şaşırmadım. Demek ki kocası arkadaşını hicbir durumda katiyyen çağıramaz:) belki 1 saatliğine gidip dışarıda çay içmesine izin vardır ama
Benim esim beceriksizdir ben olmazsam heryeri batirirlar duzenim bozulur pislik gozuyle baktigim insanlari zaten evime almamİnsanlara pislik gözüyle bakıyorsanız zaten evinize hiç misafir falan almayın siz
Sonra neden yuvam yıkıldı?
Çagrılmaz.Arkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
Aaaa evin beyi yok iken hımm cızzzzBen de eşimin gözünün içine bakıyorum bi yere gitse diye. Hemen evi kadınlar matinesine çeviriyorum
Hep o bekar arkadaşları ile görüştü ondan yıkıldı yuvam diye geliyorlar
Hep bekarlığını özledi onlara özendi
Oysa adam sadece yaşamak istiyor, azıcık nefes almak istiyor, azıcık sıkmasa hayat güllük gülistanlık olacak
Konak filan bence. Yoksa dairede evin hanımı olunsa ben olurdumEvin hanımı derken çiftlikte filan yaşıyorsunuz herhalde. Orası ikinizin de evi neden çağırması ki? Sen bunu kafana takıyorsan hayat senin için çok zor olur
Biyoloji dersinden çıkıp kk ya girmişimdir.buna cinsiyet ayırt etmeden herkesin ihtiyacı var. ben de kız arkadaşlarımla rahat rahat gıybet yapmak, mağaza gezmek istiyorum.
tamam corona dönemi zor ama bu dönem harici genel mantık bu.
sürekli östrojen ve testesteron yanyana olunca bir süre sonra karışıyor kafa.
bazen senin gibi hormonlar salgılayan ve seninle empati yapabilenlere ihtiyaç duyuyorsun
Açmıştı zatenYa evlendikten sonra adamin tapusunu almis gibi davrananlara acayip kil oluyorum. Ne var yani?? Evde olsan ben evdeyken erkek arkadasini cagirdi diye konu acarsin!!
Yaa evde eş yokken kızlarla cok eğlenceli olmuyor muBen olsam hiç fırsatı kaçırmamtoplarım kızları
Bizi trolluyorlar gibiGayet normal sonuçta siz yoksunuz yanınıza getirmemiş arkadaşını alt tarafı misafir etmiş yani hem unutmayın o ev sadece sizin değil.
Sanmam konu sahıbı 7 aylık yeni evli herhalde evliliği tapu senedi olarak gördüğü için her konusu aynıBizi trolluyorlar gibi
Bu da bir ergen olmasin
Is escinsellige kadar gider gibime geldi
Aman diyim oraya gitmesin. Bugün karısı ile özel hayatını anlatan eş seremonisinden sonra bir de bunu kaldıramayız artıkBizi trolluyorlar gibi
Bu da bir ergen olmasin
Is escinsellige kadar gider gibime geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?