- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Selvisevgi
-
Uzun bir zamandan sonra arkadaşlarımla dışarı çıktım birkaç gün önce, evden çıkarken nasıl bir yüz ifadesine sahipsem, eşim vay be bu kadar mı sıkıldın benden dedibuna cinsiyet ayırt etmeden herkesin ihtiyacı var. ben de kız arkadaşlarımla rahat rahat gıybet yapmak, mağaza gezmek istiyorum.
tamam corona dönemi zor ama bu dönem harici genel mantık bu.
sürekli östrojen ve testesteron yanyana olunca bir süre sonra karışıyor kafa.
bazen senin gibi hormonlar salgılayan ve seninle empati yapabilenlere ihtiyaç duyuyorsun
Oooooo o zaman kocasina yazik gercekten. Hayatinda sadece o olsun isteyen kadinlardan galiba vah vah.Açmıştı zaten
Onceki konularina bakmadim kiSanmam konu sahıbı 7 aylık yeni evli herhalde evliliği tapu senedi olarak gördüğü için her konusu aynı
Biyoloji dersinden çıkıp kk ya girmişimdir.
Mesela benim icin sıkıntı olan sey eve gelince o dağınıklığı toplamak. Cunku benim esim yapamaz cikardigi pijamasini oldugu yere bırakan adam. Makarna yapmaya kalksa evi yakar. Çıksın dışarıda buluşsunNe var bunda Allah aşkına ya?
Sen evin hanımı isen o da evin beyi yani.
Uzun bir zamandan sonra arkadaşlarımla dışarı çıktım birkaç gün önce, evden çıkarken nasıl bir yüz ifadesine sahipsem, eşim vay be bu kadar sıkıldın benden dedieh dedim sıkılmadım desem yalan olur eş eş de bir yere kadar yani, insan arkadaş arıyor, kız kıza sohbeti özlüyor.
Erkekler içinde aynı şey geçerli.
Ara ara ayrı vakit geçirmek ilişkiyi daha sağlıklı kılıyor aslında.
Hahaha doğru konakta aşağısı kesmezKonak filan bence. Yoksa dairede evin hanımı olunsa ben olurdum
Ben bu KK yı anlayamıyorum artık
Kadın yokken adam erkek arkadaşını yatıya çağıramaz
Geçen konu vardı evde eşi varken adam bekar erkek arkadaşını yatıya çağıramaz
Zaten kız arkadaşını hiçççç çağıramaz
Bu adamlar evine ne zaman erkek arkadaşlarını çağırabilecek
ülkece evlenince birbirimizin malı olacağız kafasından çıksak çok değil toplum huzurunda şöyle %68 oranında falan artış görülür.
Şaka dimi herhalde şakadır bu yorum?Bende pek hoşlanmam adamın sapık olmadığı ne malum gece eşim uyuduktan sonra çamaşırlarımı kurcalamayacağı ne malum .? Dediğim gibi pek hoşlanmam ama eşim isterse karşıda çıkmam ama onu uyarırırm yatak odasını kitle diye
Paintball, eşimde giderdi, ne için gittiğini şimdi anlayıp aydınlandim sağolkız benimkinin bi oyun grubu var. adını unuttum, böyle ormanlık arazilere gidip askercilik oynuyorlar. bir iki defa o dönem benimde bir iki sıkıntım varken söylenmiştim.
bana dedi ki "2 ablam, annem ve sen varsın sürekli etrafımda. biraz da gidip testesteron salgılamam lazım, memelerim çıkacak rahat osuramamaktan"
dgklfdkgldşkgdş
o an hak verdim ya
darlanıyor adamlar hep kadınla dipdibe olmaktan.
Ben bu KK yı anlayamıyorum artık
Kadın yokken adam erkek arkadaşını yatıya çağıramaz
Geçen konu vardı evde eşi varken adam bekar erkek arkadaşını yatıya çağıramaz
Zaten kız arkadaşını hiçççç çağıramaz
Bu adamlar evine ne zaman erkek arkadaşlarını çağırabilecek
RezzaaaaaletttttttŞu dönemi hariç tutuyorum. Evin hanımı yokken erkek arkadaşını yatıya çağırabilir. Evin hanımı varken de erkek arkadaşını yatıya çağırabilir. Evin beyi yokken ben de kız arkadaşımı yatıya çağırabilirim hatta inanır mısınız evin beyi varken de kız arkadaşım yatıya kalmıştır. Öyle ilginç şeyler işte
Osurmaya gidiyorlarmış doğru anladıysamPaintball, eşimde giderdi, ne için gittiğini şimdi anlayıp aydınlandim sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?