Evin hanımı yokken evde yatılı erkek misafir

Uzun bir zamandan sonra arkadaşlarımla dışarı çıktım birkaç gün önce, evden çıkarken nasıl bir yüz ifadesine sahipsem, eşim vay be bu kadar mı sıkıldın benden dedi eh dedim sıkılmadım desem yalan olur eş eş de bir yere kadar yani, insan arkadaş arıyor, kız kıza sohbeti özlüyor.

Erkekler içinde aynı şey geçerli.
Ara ara ayrı vakit geçirmek ilişkiyi daha sağlıklı kılıyor aslında.

Biyoloji dersinden çıkıp kk ya girmişimdir.

kız benimkinin bi oyun grubu var. adını unuttum, böyle ormanlık arazilere gidip askercilik oynuyorlar. bir iki defa o dönem benimde bir iki sıkıntım varken söylenmiştim.
bana dedi ki "2 ablam, annem ve sen varsın sürekli etrafımda. biraz da gidip testesteron salgılamam lazım, memelerim çıkacak rahat osuramamaktan"

dgklfdkgldşkgdş
o an hak verdim ya
darlanıyor adamlar hep kadınla dipdibe olmaktan.

Ne var bunda Allah aşkına ya?
Sen evin hanımı isen o da evin beyi yani.
Mesela benim icin sıkıntı olan sey eve gelince o dağınıklığı toplamak. Cunku benim esim yapamaz cikardigi pijamasini oldugu yere bırakan adam. Makarna yapmaya kalksa evi yakar. Çıksın dışarıda buluşsun

ben direkt diyorum artık sevgilime, kızlarla buluşup dedikodunu yapmam lazım. yoksa sana büyük patlarım

hahahahha

ülkece evlenince birbirimizin malı olacağız kafasından çıksak çok değil toplum huzurunda şöyle %68 oranında falan artış görülür.

Eşimin bir akrabasi yeni evlenmişti. Gittik misafirliggeee :)))
Ev düzeniyle ilgili konu açti. Ben de dedim ki "eşimin bir odada çok iviri ziviri var bir turlu duzenleyenedim, attirmiyor (eşim elektronik urunlerine merakli o yuzden iviri ziviri bitmez, bir oda onun odasi gibi)

Bana dedi ki "evin hanimi sensin, eşine sormaman lazim atilacaklari vs evin duzenini sen kuracaksin, esinden bekleme" gibi üstten üstten bir 40 yillik ev hanimligi dersi cekti bana. Kendimi bir anlık eksik hissettim.

Evin hanimi olarak istemedigim herseyi, eşimin eşyalari da olsa sormadan etmeden atmam lazimmiş demek.
Bu "evin hanimligi" mertebesi çok ilginc biyer.

Şaka dimi herhalde şakadır bu yorum?

Benzer bir konu daha var Bdvde
Sizin esinizin arkadaslarini yatiya cagirmasi ile alakali bir probleminiz var anladim.ben
Siz varken sıkıntı, "bekar adamin bizde ne isi var"
Siz yokken sıkıntı , "evin hanımı yokken ne işi var"
Esiniz de bekar hayatini tam anlamiyla birakip evlilige adapte olamamış siz de evliliği "aman yatiya kimse gelmesin"e çevirmissiniz.
Ben de yatılı misafir pek sevmem gelirse de birkac gun kalir gider ama bu kadar da takıntı haline getirmezdim.sanirim.
Ya da eşimle konuşup hoşlanmadığımı söyler orta yol bulmaya çalışırdım.

Paintball, eşimde giderdi, ne için gittiğini şimdi anlayıp aydınlandim sağol

koca dediğin kişinin ne arkadaşı yahu.
onların tek arkadaşı eşleri olabilir

Rezzaaaaalettttttt
Cık cık cık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…