Evin hanımı yokken evde yatılı erkek misafir

ayyy bu 1 sene önceki ben degil mi?
canım nasıl da anlayışlı bir kadın.

o odada şu an Olta takımı var. Bin küsür kiraya aldığı.
ve bilin bakalım kim hayatımda hiç balığa gitmedi?
Sonracıııma sürekli parça ekleyip çıkardığı bir masaüstü oyun bilgisayarı var.
veeeee bilin bakalım kim vakti olmadığı için oyun oynayamıyor?
Satacağım diye söz verdiği iki adet drone var. Birini ikinci el aldı, bu şahaneymiş bir de sıfır alayım dedi.
Alıp alıp okumadığı kitaplar, a1018 şarj aletine varana kadar kablolar, CD ler??

O oda var olduğu sürece, ihtiyacı olmayan şeyleri almaya devam edecek.
Ve asla düzen falan yok.
Ya benim kocam hayatında sigara bile denememiş adam, odasında puro var
Birine denetmek isterse diye.
bence o odanın altına dinamit döşeyip patlatın.

He bu arada astrojurnal airsoft silahları, kamuflajlarları falan da var tabiki
Ve bilin bakalım kim bedelli yapmak için 3 yüksek lisans okudu?

Evinin hanımı olaydın kafasına göre kalkıp gidemezdi heheyttt...
Sende kendine kadın mı diyorsun adam sabahın köründe kalkıp oyuna gidiyor kuzu kuzu bakıyorsun...

kız valla o gidince mis gibi yayılıyodum hee.. istediğim saatte kalkıp kahvaltı ederken magazin izliyodum :)
pandemi geldi rahatlık bitti ahahaha

Yalnız şu anda biri tatile gitmek istiyorum dese Corona var Corona diye bir şuur mesaj gelirdi.

Aslında bu dönemde bende evimde misafir istemezdim.

kız valla o gidince mis gibi yayılıyodum hee.. istediğim saatte kalkıp kahvaltı ederken magazin izliyodum :)
pandemi geldi rahatlık bitti ahahaha
Magazin mi?? Iyy çok banel...
Biz Evinin Hanımları Gelinim sensin izleriz veya içerisinde gelin geçen hangi program varsa onu seyrederiz ki
Hangi Ev hanımının çeyizi daha güzel hangisinin tencere takımları daha gösterişli bilelim ki Hanımı olduğumuz eve uygulayabilelim.
Gerçek Bir Kadın olmak istiyorsan tavsiyelerime kulak ver Astro...
Yoksa sevgilin sabahın köründe kalkıp giderken böyle kuzu kuzu bakarsın.

Şu konuyu kahkaha ata ata okudum da bu mesajda hatlar iyice koptu bende

Normal bence siz evdeyken erkek bir arkadaşını kalmaya cagirsa yadırganacak bir durum fakat siz evde değilsiniz oda yanlız kalmamak icin arkadaşını çağırmış gayet doğal bir durum

Yillardir ayni. :) Benim esimin de fazla fazla var herseyden bilgisayarlar, elektronik parcalar, kablolar, hiç calmadigi enstrumanlar da var.
Benzer durumlar ama evin icine taşmadikça mudahele etmeyi dusunmuyorum şimdilik. Taşarsa o zaman gorusecegim.

Kocayı kızlı ortama yollamadan önce içine içlik giydirme fikri ben
Bu fikir aklımın köşesinde dursun, kullanırım gibime geliyor.

Tabii ki normal ne var bunda?

pazar günü o programlar yok ki
anaam ben çalışıyorum yaa hafta içi
ne biçim ev hanımıyım ben
dfkşsdklşsd

Size tavsiyem evin beyi varken de yokken de annenizi kardeşinizi arkadaşınızı sakın yatılı çağırmayın o eve. Hatta hiç çağırmayın. Ne gerek var, dışarıda için çayınızı güzelce dağılın. Elin kadını evi pisletmemiş olur hem. Böylece ya ben bu zulmü sevdiğim insana neden yapıyorum acaba diye sorma fırsatınız olabilir.

Sen evde değilsin eşiniz en doğrusunu yapmış siz evdeyken çağırsa bu seferde eşim ben evdeyken arkadasını çagırdı diyeceksiniz normal kafanı takma sende eşin olmadığı zaman arkadaşlarını çagırabilirsin

Bu sorun degil, evin beyi yokken yatılı erkek misafir olmasın yeter:)
Evime ben tasınmadan eşim arkadasını agırladı,adam dısarıda kalacaktı yoksa,ne olacakki:))

neden şaka olsun hangi devirde yaşadığımızın farkında mısınız ? baba öz kızına tecavüz ediyor hiç duymadınız sanırım insanların ne kadar sapık olabileceğini
Babanın kızına tecavüz etmesiyle ne alakası var? Eşi yoldan geçeni evine davet edecek değil belli ki yakın arkadaşı, o arkadaşta kadına göz koyup eşi wc gidince iç çamaşırını kurcalayıp koklayacak değil herhalde ki öyle yapacak insan yok mudur dersen varsa bile milyonda birdir. Bu kadar paranoyak olmamak ruh sağlığı için daha iyi.

bu paranoya değil tedbir. Valla zaten bu sapıklar hep tahmin edilmeyen umulmayan kişiler olur. ne belli adamın içten içe sapık olmadığı ben sapığım diye bağıracak hali yoktur heralde. Ben rahatsız olurum siz olmuyorsanız o sizin probleminiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…