- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Selvisevgi
-
Airsoft da olabilirPaintball olsa renkli renkli derdi
Yani ben rahatsiz olsam da eşimin kendi duzeni var(mış), öyle oldugunu soyluyor en azindan. Ben ellemiyorum o odaya, ha izin verse bazi şeyleri atmak, duzenlemek isterim yalan yok.
Ama evin hanimiyim diye adamin eşyalarini sormadan atma hakkim oldugunu dusunmuyorum mokunu cikarip evi istifci evine cevirmedikce.
Evinin hanımı olaydın kafasına göre kalkıp gidemezdi heheyttt...
Sende kendine kadın mı diyorsun adam sabahın köründe kalkıp oyuna gidiyor kuzu kuzu bakıyorsun...
PuhahahahaAirsoft da olabilirPaintball olsa renkli renkli derdi
Magazin mi?? Iyy çok banel...kız valla o gidince mis gibi yayılıyodum hee.. istediğim saatte kalkıp kahvaltı ederken magazin izliyodum :)
pandemi geldi rahatlık bitti ahahaha
İnşallah yemeyiz bende iyi güldüm ama son ve iyi gelen Mune gelir diye tırsmadim değilPuhahahaha
Çok gülüyorum
İnşallah ban yemem geyik yapmaktan
Ama olsun değer ya. İyi güldüm bu akşam.
Şu konuyu kahkaha ata ata okudum da bu mesajda hatlar iyice koptu bendeayyy bu 1 sene önceki ben degil mi?
canım nasıl da anlayışlı bir kadın.
o odada şu an Olta takımı var. Bin küsür kiraya aldığı.
ve bilin bakalım kim hayatımda hiç balığa gitmedi?
Sonracıııma sürekli parça ekleyip çıkardığı bir masaüstü oyun bilgisayarı var.
veeeee bilin bakalım kim vakti olmadığı için oyun oynayamıyor?
Satacağım diye söz verdiği iki adet drone var. Birini ikinci el aldı, bu şahaneymiş bir de sıfır alayım dedi.
Alıp alıp okumadığı kitaplar, a1018 şarj aletine varana kadar kablolar, CD ler??
O oda var olduğu sürece, ihtiyacı olmayan şeyleri almaya devam edecek.
Ve asla düzen falan yok.
Ya benim kocam hayatında sigara bile denememiş adam, odasında puro var
Birine denetmek isterse diye.
bence o odanın altına dinamit döşeyip patlatın.
He bu aradaastrojurnal airsoft silahları, kamuflajlarları falan da var tabiki
Ve bilin bakalım kim bedelli yapmak için 3 yüksek lisans okudu?
ayyy bu 1 sene önceki ben degil mi?
canım nasıl da anlayışlı bir kadın.
o odada şu an Olta takımı var. Bin küsür kiraya aldığı.
ve bilin bakalım kim hayatımda hiç balığa gitmedi?
Sonracıııma sürekli parça ekleyip çıkardığı bir masaüstü oyun bilgisayarı var.
veeeee bilin bakalım kim vakti olmadığı için oyun oynayamıyor?
Satacağım diye söz verdiği iki adet drone var. Birini ikinci el aldı, bu şahaneymiş bir de sıfır alayım dedi.
Alıp alıp okumadığı kitaplar, a1018 şarj aletine varana kadar kablolar, CD ler??
O oda var olduğu sürece, ihtiyacı olmayan şeyleri almaya devam edecek.
Ve asla düzen falan yok.
Ya benim kocam hayatında sigara bile denememiş adam, odasında puro var
Birine denetmek isterse diye.
bence o odanın altına dinamit döşeyip patlatın.
He bu aradaastrojurnal airsoft silahları, kamuflajlarları falan da var tabiki
Ve bilin bakalım kim bedelli yapmak için 3 yüksek lisans okudu?
Kocayı kızlı ortama yollamadan önce içine içlik giydirme fikrisdfkdjslks airsoft çiçeğim
ya ilk gittiği gün anam adam pazar sabah 5.30da kalktı, dedi ben oyuna gidiyorum
dedim beni yeme ne oyunu
aaa bi baktım içlik giyiyor, üstüne de asker üniforması gibi birşeyler
aha dedim içlik giyip başka kıza gidecek kadar vizyonsuzsa zaten ben ayrılırım bundan
baktım baya tüfekleri, takım çantası falan var
dsklkfsdşgkş
Tabii ki normal ne var bunda?Arkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
Magazin mi?? Iyy çok banel...
Biz Evinin Hanımları Gelinim sensin izleriz veya içerisinde gelin geçen hangi program varsa onu seyrederiz ki
Hangi Ev hanımının çeyizi daha güzel hangisinin tencere takımları daha gösterişli bilelim ki Hanımı olduğumuz eve uygulayabilelim.
Gerçek Bir Kadın olmak istiyorsan tavsiyelerime kulak ver Astro...
Yoksa sevgilin sabahın köründe kalkıp giderken böyle kuzu kuzu bakarsın.
neden şaka olsun hangi devirde yaşadığımızın farkında mısınız ? baba öz kızına tecavüz ediyor hiç duymadınız sanırım insanların ne kadar sapık olabileceğiniŞaka dimi herhalde şakadır bu yorum?
Bu sorun degil, evin beyi yokken yatılı erkek misafir olmasın yeter:)Arkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
Babanın kızına tecavüz etmesiyle ne alakası var? Eşi yoldan geçeni evine davet edecek değil belli ki yakın arkadaşı, o arkadaşta kadına göz koyup eşi wc gidince iç çamaşırını kurcalayıp koklayacak değil herhalde ki öyle yapacak insan yok mudur dersen varsa bile milyonda birdir. Bu kadar paranoyak olmamak ruh sağlığı için daha iyi.neden şaka olsun hangi devirde yaşadığımızın farkında mısınız ? baba öz kızına tecavüz ediyor hiç duymadınız sanırım insanların ne kadar sapık olabileceğini
bu paranoya değil tedbir. Valla zaten bu sapıklar hep tahmin edilmeyen umulmayan kişiler olur. ne belli adamın içten içe sapık olmadığı ben sapığım diye bağıracak hali yoktur heralde. Ben rahatsız olurum siz olmuyorsanız o sizin probleminizBabanın kızına tecavüz etmesiyle ne alakası var? Eşi yoldan geçeni evine davet edecek değil belli ki yakın arkadaşı, o arkadaşta kadına göz koyup eşi wc gidince iç çamaşırını kurcalayıp koklayacak değil herhalde ki öyle yapacak insan yok mudur dersen varsa bile milyonda birdir. Bu kadar paranoyak olmamak ruh sağlığı için daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?