- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.883
- 598
- Konu Sahibi Selvisevgi
-
Ben mevkimin makamımın bilincine varamadım bir türlü demekkiEşimin bir akrabasi yeni evlenmişti. Gittik misafirliggeee :)))
Ev düzeniyle ilgili konu açti. Ben de dedim ki "eşimin bir odada çok iviri ziviri var bir turlu duzenleyenedim, attirmiyor (eşim elektronik urunlerine merakli o yuzden iviri ziviri bitmez, bir oda onun odasi gibi)
Bana dedi ki "evin hanimi sensin, eşine sormaman lazim atilacaklari vs evin duzenini sen kuracaksin, esinden bekleme" gibi üstten üstten bir 40 yillik ev hanimligi dersi cekti bana. Kendimi bir anlık eksik hissettim.
Evin hanimi olarak istemedigim herseyi, eşimin eşyalari da olsa sormadan etmeden atmam lazimmiş demek.
Bu "evin hanimligi" mertebesi çok ilginc biyer.
neden şaka olsun hangi devirde yaşadığımızın farkında mısınız ? baba öz kızına tecavüz ediyor hiç duymadınız sanırım insanların ne kadar sapık olabileceğini
farkettiyseniz evime almıyorum demedim yatak odamı kitlemesini söylüyorum o kadar. Çok abarttınız bence biraz tedbir hepsi bu.E sizin mantığınıza göre herkes içten içe sapık olabilir. Baba örneği verdiğiniz için söylüyorum babanızı eve almamanız lazım o zaman, kayınbabanızı da elbette. Hatta eşinizi de sokağa çıkartmayın o da başkaları için tehlike arz edebilir. Fanusta mı yaşayalım peki, herkesin sapık olma ihtimali olduğu bir ortamda insanlardan izole yaşamanız lazım ki korunun
farkettiyseniz evime almıyorum demedim yatak odamı kitlemesini söylüyorum o kadar. Çok abarttınız bence biraz tedbir hepsi bu.
teşekkür ederimBence çok abartan taraf sizsiniz. Yatak odanız grinin elli tonundaki kırmızı oda mı da bir başkasının girmesi bu kadar sakıncalı? Evinize kim gelirse gelsin kitliyorsunuz o zaman herkes içten içe sapık olabilir diye? Siz biraz tedbir demişsiniz ama ben paranoya diyorum. Eşinizin arkadaşı potansiyel sapık eve gelince ilk iş yatak odanıza gidip çok gizli kutsal çamaşırlarınızı dokunmak suretiyle kirletecek siz de bunun tedbirini alıyorsunuz. Süper hayal gücü gerçekten
Evet, cok huzursuz ve agresif birisine benziyor.Saldırgan bir tarzı var banada atarlandı boşverin.
Ve ben hala bekarim cilenk ahahhs vay anasini dunyanin adaletine bakCemile bile Bihter yokken eve girebiliyordu
Ay çift gelmemiş ya tek adam bırak gelsinArkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
Ve ben hala bekarim cilenk ahahhs vay anasini dunyanin adaletine bak
Diyecektim bende..."Evin hanimi" evde yoksa "Evin Beyi" var.
Tabikide normal geçenlerde biriside yazmıştı evimize bekar erkek arkadaşı geldi diye. Bu kadınlar ne garip evdeyken gelse sorun evde yokken gelse sorun. Eşiniz biraz kafa dağıtmak istemiştir bundan doğal birşey yok.Arkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?