Alllah (ya da neye inanıyorsanız) razı olsun
bu ortalığı toplamak, yediğin tabağı makineye koymak, çamaşır asıyorsan onu pis balkona düşmeyecek şekilde asmak, hele hele de yemek yapmak
gibi işlerin eve gelen kadınla ne alakası var ben de senelerdir bunu KK'da çözemedim gitti
1- eve gelen kadına da para veriyoruz ya belki ben o parayla bşka bir şey alacam...koca kişisi totosunu kaldırmıyor diye neden evin bütçesinde gereksiz bir harcama olsun? o para havadan mı gelecek, koca kişisi o parayı ekstra çalışıp mı kazanacak? yooo. evde ortak paradan gidecek. (gerekli görülüyorsa kadın da alınır, orada değilim)
2. si ve daha önemlisi böyle evin sürekli işi için kadın alacaksam onu haftada 3 kere almak lazım ki yemek, ütü, temizlik ve gündelik toparlamayı biraz biraz yapsın, kaç kişinin öyle bir gücü var arkadaş?
kızılcık şerbeti diye bir dizi var orada Sevilay diye bir arkadaş var sürekli çalıştığı evde, hiç evine gitmiyor maşallah yemek (masalar kurmak şeklinde üstelik), temizlik, bebek bakımı sürekli gelene gidene kahve, ne iş varsa yapıyor, bu kadınların hepsinin birer Sevilayı var evde herhalde.