- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
Bence çok haklısınız ben buna çok özen gösteriyorum..
Şahsen yorum yapar geçerim. Gerisini umursamam. Pek bi önemi yok açıkçası
Ben mesela dün açtığım konuda bazı arkadaşların mesajını görmemişim az önce baktığımda gördüm utancımdan bir şey de diyemedim. Çünkü ondan sonra yazana cevap vermişim ama ona vermemişim. Ayıp olmuş, kusura bakmasınlar
kesinlikle haklısınızya hepsini beğenmek alıntılamak gereksiz. okur geçersin. ama bazı konu sahipleri konuyu açıp gidiyo hiç biirne cevap vermiyo, konuda ikinci bi mesajı dahi yok. bu saygısızlık bana göre.
ya hepsini beğenmek alıntılamak gereksiz. okur geçersin. ama bazı konu sahipleri konuyu açıp gidiyo hiç biirne cevap vermiyo, konuda ikinci bi mesajı dahi yok. bu saygısızlık bana göre.
Konuya yapılan yorumu beğenmek bence de önemli. İnsanlar vakitlerinin belli bir kısmını ayırıp yorum yazıyorlar bu benim için çok değerli. Kendi konularıma yapılan yorumların hepsine cevap veremesem de muhakkak beğeniyorum. Hem düşüncesi için hem de konumu okuyup yorum yazarak bana vakit ayırdığı için teşekkür etme maksadıyla. Bana hiç saygısızca yorum gelmedi şimdiye dek ama gelirse ya göz ardı ederim o kişiyi ya da hakaret ettiyse yönetime bildiririm.
bir de şöyle bişey var
bazen insan derdinden çok bunalmış oluyor beyni duruyor beğenmeyi alıntılamayı unutuyorum ben bazen mesela.
bu kadar katı olmamak lazım illa bi tavır olmayabilir ardında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?