- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.066
- 683
- 33
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
Bu yorum ilk sayfada hem beğenmemişsiniz hemde alıntılayıp yorum yapmamışsınızYani demem o ki demekki gözden kaçabiliyor konu sahibem herkes art niyetli diye bişey yok
Bazen destan gibi dertlerini okuyoruz konu sahibinin üyeye cevabı bu konu benim, konumdan çık oluyor beğenmedikleri cevaplarda
kendi adıma sorularıma çok alakasız ve sataşma amaçlı cevaplar dışında tüm cevaplara olumlu/olumsuz karşılık veriyorum.
bazı konu sahiplerinin konuyu açıp sadece duymak istedikleri yorumlara tepki verip, diğerlerini yok saymasını, özellikle de soruları cevapsız bırakmasını da inanılmaz komik buluyorum
herkese cevap verilmesi gereksiz ve yorucu bence...hem burda konu sahibi istemedigi halde sana ne burasi acik bir yer istedigimi yazarim mantiginda insanlar da var(ki dogru),yani bir evdeki misafir ortami pek dogru degil
İlk zamanlar ben de çok garipsiyordum zira çok başıma geldi o kadar yorumun içinde benimkine cevap gelmeyişi. Alıştım artık, var böyle abidik gubidik tipler. Nasıl normal hayatta da bir ortamda bazen sebepsizce yeni tanıştığınız halde kırk yıllık düşmanmış gibi, siz konuşurken başka bir şeyle ilgilenen insanlar olur ya, onun gibi bir şey bu daHani çokta saçmaladığımı düşünmüyorum
O yorum için vakit harcadığıma kızıyorum sadece. Bu dediğim herkese cevsp yazıp yazıp bir iki kişiyi ısrarla görmezden gelenler için tabi. Ha bir de gözardı edildiyseniz de yorumunuz görülmez konu sahibi tarafından ve siz bunun farkında olmayabilirsiniz. Yoksa bazen insan konu açtığında her yoruma yetişemeyebiliyor, işi çıkabiliyor ve saatler hatta günler sonra aktif olduğunda artık cevaplamanın gereksiz olduğunu düşünüp sadece beğeni yapabiliyor. Beğeni bile yapsa yeter.
aynen konu sahibi hemfikirse begeni yaparak gosterebilir okudugunu yada genel cevap vererek.bu arada herkes konuya istedigini yazar derken saygisizca da yapabiliri kastetmedim,uygun bir sekilde hakaret etmeden istedigini yazar..ama burada hakarete varan yada konu sahibinin isine gelmeyen yorumlarda,konuma yazma diyen kisileri de cok okuduk,bu da abartiEvet herkese cevap verilmesi gerekmiyor ama okuyup okumadığını (eğer bir sorun yoksa arada) karşı tarafa belirtmek adına, benim yorumum boşa mı gitti dememek adına bir beğeni yapabilir konu sahibi. Benim için misafirdir konuma gelen. Burası sanal alem ama üyeler insan. Sizin düşüncelerinize de saygı duyarım.
farkındayım :)
istediği cevabı vermedim çünkü.
olabiliyor yani. fazla nezaket samimiyetsizliktir.
Bence gayet güzel bir konuya deginmissiniz. Sonuçta konu sahibine ithafen söylüyorum söz konusu kişi sizin derdiniz i dinlemiş okumuş sizin için düşünme çabasına girmiş, yeri gelmiş empati yapmış yani. En azından bir cevap yazmak zor değil nezaketen.
Benim de demek istediğim o. Zaman sınırlı değil ki bir uğradığında gördüm anlamında bir işarettir, teşekkürdür sonuçta beğeni.
sen kibarsın ama herkes öyle değilMerhaba arkadaşlar, ben eski üyeyim. İlk zamanlar sık geliyordum ama bir süre pek uğrayamadım bu bölüme. Son zamanlarda daha sık gelmeye başladım.
Derdim değil ama dikkatimi çeken bir konudaki gözlemimi paylaşmak istiyorum. Bilemiyorum bölüm kurallarına aykırı ise moderatör arkadaşlar silebilirler. Bu bölümle ilgili olduğundan burada açmak istedim. Aslında eleştiri değil de benimki merak.
Sanki eskiden böyle değildi veya benim dikkatimi çekmemişti. Her neyse konuya gireyim.
Herkes için diyemem de ( çünkü dikkat edenler arkadaşlar da var) bazı arkadaşlar konu açıyorlar, derdini paylaşıyorlar. Yorum yazanlar ise zaman ayırıyorlar, bazen yazıları karışık olduğundan, yazım kurallarına dikkat edilmediğinden vs. zorlansa bile konuyu çözmeye anlamaya çalışıyorlar, tekrar tekrar soruyorlar, okuyup, düşünüp kendince yararlı olacak yorumu yapıyorlar.
Ancak konu sahipleri, sanki bazı yorumlar hiç yazılmamış gibi es geçebiliyorlar. Ben bunu anlamıyorum. Çünkü interneti öğrenen, buraya üye olup konu açabilen hanımlar belli bir kültür düzeyindedir mutlaka. Okul eğitimi anlamında demiyorum bu basit bir karşındakine saygı. Çünkü senin için emek veriyor insanlar.
Okudun, bir tık zaman ayırıp beğeni zor mu? Hadi beğenmedin alıntı yapıp ‘teşekkür ederim ama bana uygun bir çözüm değil’’ vs. ile kırmadan bir cevap zor mu?
Bilemiyorum ben bir topik açtığımda oraya gelen, yorum yazan herkesi benim misafirim olarak kabul ederim. Cevap verilecekse veririm, verilmeyecekse beğeni yaparım. Çoğu zaman her ikisini de. Beğeni çok önemli değil belki kimseye madalya verilmiyor ama en azından yorum yapan da bilir ki konu sahibi okumuş es geçmemiş.
Yanlış anlaşılmasın lütfen. Dediğim gibi amacım ne kimseyi eleştirmek ne de kimsenin avukatlığını yapmak. Gerektiğinde herkes kendiyle ilgili yanlışlarda savunma yapacak kapasitede zaten. Benim söylememle de burada değişecek bir şey olmayacak nasılsa.
Ben sadece konu açanların psikolojisi yönünden ne duygularla es geçtiklerini, bazı yorumları neden yok saydıklarını merak ediyorum. Rahatlık mı, umursamazlık mı, benim derdim bana yeter uğraşamam mı, herkese ayıracak zamanım yok mu, bazılarının görüşleri önemli diğerleri okumaya değmez mi?
Bana göre bazı yorumları yok saymak da bir bakıma evine gelen misafiri görmezden gelmektir.
Yanlış mı veya abartılı mı düşünüyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?