Evine Gelen Misafiri Görmezden Gelmek mi?

Çok konum yok ama ben toplu alintilayarak herkese cevap vermeye calisirim. Tekrarlayan oneriler olduysa ikinci ve sonraki mesajlari sadece begenirim. Bi de bana laf sokan insanlara da cevap vermeyip begeniyorum sadece. Kavga cikartma hevesleri kursaklarinda kalsin diye
Bi de bu konu kapanabilir, uyeler hakkinda cunku .s

Özellikle imla ve anlatım konusuna katılıyorum. Bazıları gerçekten çok karışık yazıyor.düzenlermisin deyince anlattım ya olur konu açılırken yayınlamadan bir kere okusak harika olacak

Dikkatimi çeken belli üyeler var , konu acip bir daha ugramiyorlar. Yazılan o kadar yorumlar sorulan sorular havada kaliyor boşa yazilmis oluyor. Ve çok gecmeden başka bir konu daha aciyorlar. Gene ayni şey oluyor. Niyet sadece yazip rahatlamak sanirim.

Bacim bazilari da sacma sapan yorum yapiyor ama ya okurken sinirleriniyorum. Hakaret edenleri mi ararsin, fikir vermesi gerekirken uc kurusluk beyniyle akil vermeye kalkanlari mi ararsin .

bazen konu sahibinin gözünden kaçabiliyor. yoğundur sık bakamıyordur vs. ama bazı konu sahipleri beğenmedikleri yorumu kesinlikle dikkate almıyorlar bir beğeni bile yapmıyorlar. beğenmedikleri yoruma da en azından bir kere cevap vermeliler.

herkese cevap verilmesi gereksiz ve yorucu bence...hem burda konu sahibi istemedigi halde sana ne burasi acik bir yer istedigimi yazarim mantiginda insanlar da var(ki dogru),yani bir evdeki misafir ortami pek dogru degil

İlk zamanlar ben de çok garipsiyordum zira çok başıma geldi o kadar yorumun içinde benimkine cevap gelmeyişi. Alıştım artık, var böyle abidik gubidik tipler. Nasıl normal hayatta da bir ortamda bazen sebepsizce yeni tanıştığınız halde kırk yıllık düşmanmış gibi, siz konuşurken başka bir şeyle ilgilenen insanlar olur ya, onun gibi bir şey bu da Hani çokta saçmaladığımı düşünmüyorum
O yorum için vakit harcadığıma kızıyorum sadece. Bu dediğim herkese cevsp yazıp yazıp bir iki kişiyi ısrarla görmezden gelenler için tabi. Ha bir de gözardı edildiyseniz de yorumunuz görülmez konu sahibi tarafından ve siz bunun farkında olmayabilirsiniz. Yoksa bazen insan konu açtığında her yoruma yetişemeyebiliyor, işi çıkabiliyor ve saatler hatta günler sonra aktif olduğunda artık cevaplamanın gereksiz olduğunu düşünüp sadece beğeni yapabiliyor. Beğeni bile yapsa yeter.

Bu yorum ilk sayfada hem beğenmemişsiniz hemde alıntılayıp yorum yapmamışsınız Yani demem o ki demekki gözden kaçabiliyor konu sahibem herkes art niyetli diye bişey yok

Evet ilk etapta gözden kaçtı ama sonra dönüp baktım zaten söyledim o an mümkün değil görmek diye.

Bazen destan gibi dertlerini okuyoruz konu sahibinin üyeye cevabı bu konu benim, konumdan çık oluyor beğenmedikleri cevaplarda

Aslında farklı düşünceler almak istemiyorlar sanırım bazı arkadaşlar. Almak istedikleri cevaplar için burda güç bulmak istiyorlar. Genelde dikkatimi çeken şöyle mutsuzum böyle şiddet görüyorum eziliyorum vs ama ayrıl demeyin. Burda başka bir seçenek yoksa ayrıl diye uyaranlara kızıyorlar bazıları.

Evet bazıları farklı düşüncelere tahammül edemiyorlar. Almak istedikleri cevaba odaklanıyorlar.

herkese cevap verilmesi gereksiz ve yorucu bence...hem burda konu sahibi istemedigi halde sana ne burasi acik bir yer istedigimi yazarim mantiginda insanlar da var(ki dogru),yani bir evdeki misafir ortami pek dogru degil

Evet herkese cevap verilmesi gerekmiyor ama okuyup okumadığını (eğer bir sorun yoksa arada) karşı tarafa belirtmek adına, benim yorumum boşa mı gitti dememek adına bir beğeni yapabilir konu sahibi. Benim için misafirdir konuma gelen. Burası sanal alem ama üyeler insan. Sizin düşüncelerinize de saygı duyarım.

Benim de demek istediğim o. Zaman sınırlı değil ki bir uğradığında gördüm anlamında bir işarettir, teşekkürdür sonuçta beğeni.

Bence gayet güzel bir konuya deginmissiniz. Sonuçta konu sahibine ithafen söylüyorum söz konusu kişi sizin derdiniz i dinlemiş okumuş sizin için düşünme çabasına girmiş, yeri gelmiş empati yapmış yani. En azından bir cevap yazmak zor değil nezaketen.

aynen konu sahibi hemfikirse begeni yaparak gosterebilir okudugunu yada genel cevap vererek.bu arada herkes konuya istedigini yazar derken saygisizca da yapabiliri kastetmedim,uygun bir sekilde hakaret etmeden istedigini yazar..ama burada hakarete varan yada konu sahibinin isine gelmeyen yorumlarda,konuma yazma diyen kisileri de cok okuduk,bu da abarti

farkındayım :)

istediği cevabı vermedim çünkü.

olabiliyor yani. fazla nezaket samimiyetsizliktir.

Çok özür dilerim bir anda yorumlar karıştı göremedim. İstediğim cevap diye ne kastettiğinizi anlamadım ama öyle bir şey yok. Zaten konu direkt benimle ilgili de değil. Kendimle ilgili de olsa her düşünceye saygım vardır kırıp dökmeden.

Evet hepsi emek sonuçta. İstediği cevap olsun olmasın. Hakarete varmayan farklı fikirler ortaya çıkmalı.

Benim için yorumumun, konumun beğenip beğenilmemesi o kadar da önemli değil. Ben gerçekten o konu sahibinin derdine, sıkıntısına, üzüntüsüne en ufak bir katkı sağladım mı derdindeyim bütün yorumlarımda, cevaplarımda. Ona ufak da olsa bir faydam olmuşsa isterse tenezül edip beğenmesin, alıntılayarak teşekkür etmesin. Tabi bunun zıttını düşünenlere de saygı duyarım.

Burada tek sinir olduğum şey konu sahibine bir yorum yaptığımızda başka birinin yaşam tarzına, düşüncesine, dini, siyasi görüşüne tersse o yorum direk alıntılayıp tartışma boyutuna çıkaracak sözcük kalıplarıyla bir yorumda bulunan üyelerin olması. Konu sahibinin konusunu amacından saptırmaktan hiç çekinmeyen tipler bunlar. Amaçları konu sahibine yardımcı olmak değil böylelerinin zaten.. Buraya sadece sıkıntısını, stresini atmak için milleti eleştiren, tartışma çıkaran, konuyu saptırmak için gelirler o malum zatlar(!). Onlara tahammül edemiyorum gerçekten.

Benim de demek istediğim o. Zaman sınırlı değil ki bir uğradığında gördüm anlamında bir işarettir, teşekkürdür sonuçta beğeni.

Aynen. Ben bir kaç konu açtım şimdiye kadar ve olumlu ya da olumsuz her yoruma da dönüş yaptığımı düşünüyorum bir şekilde.

Ben bakıyorum yorumuma cevap yok, çıkıyorum o konudan. Üst üste cevap gelmezse de anlıyorum ki o kişinin benimle bir problemi var, yani ya önemsemiyor ya da önceden tartışma yaşadığım biridir ya da katılmıyor düşüncelerime ve hiç bir şekilde dönüş yapmaya dahi gerek duymuyor, o halde bende başka bir zaman tekrar aynı hataya düşmemek için göz ardı ediyorum. Aslında umrumda da değil ya, sadece bir kişiyi bu sebeple göz ardı ettim. Evet nezaketsiz bir ev sahibinin sanal halidir yoruma yorumsuz ve ya kayıtsız kalmak bence de.

Bence haklısın insan en azindan begenir. Ben gormezden gelenlere gicik oluyorum ya Engelliyorum o kişileri

sen kibarsın ama herkes öyle değil
gerçekten sinir bozucu oluyor sorulara cevap gelmeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…