- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
Ben de yorum yaptığım konularda buna dikkat ediyorum. Cevaplamasa bile konu sahibi, beğenebilir. Beğenme evet çok önemli gibi olmasa da,karşındakine yorumunu okudum mesajı veriyor. Benim de dikkatimi çeken bir üye var,yeni bir üye diye düşünüyorum. İki farklı konusuna yorum yaptım,ikisinde de bazılarına cevap verirken bazilarina cevap vermedi. Benim yorumlarımı eş geçti,ben artık konusunu bile okumam mesela. Bir teşekkür zor olmamalı.
KesinlikleKesinlikle katılıyorum. Buraya gelip konu açabilmeye zamanın varsa herkese aynı şekilde davranmak lazım. Birilerine ayırım yapmayı bazıları umursamazsa da bazıları için önemlidir. hiç zamanın yoksa bir beğeni yap geç ne olur yani.
Aman şu üzülür mü aman bu bozulur mu diye düşünerek hayat mı geçer çok mühim bir konu değil.
Yok önemli dediniz demiyorum benim için önemli değil diyorum emin olun yorumumu beğenmediler diye kimse üzülmez bence konu açan kişinin üzüleceği tek şey konusuna kimsenin cevap vermemesi olurEvet haklısınız çok önemli demedim zaten insanların yorumu okuyup okumadığını bile bilemiyoruz es geçince onu anlatmaya çalışıyorum. Kimse de üzülmez zaten ama bir ufak saygı göstergesi o kadar.
Bence insanlar üstüste yazınca konu sahibi yetişemeyebiliyor,çok takılmam şahsen
Yok önemli dediniz demiyorum benim için önemli değil diyorum emin olun yorumumu beğenmediler diye kimse üzülmez bence konu açan kişinin üzüleceği tek şey konusuna kimsenin cevap vermemesi olur
Cok fazla abartmaya da gerek yok bazen yorumlari okumak begenmek sorulara cvp vermek birde elestirilerle ugrasmak kolay degil.bazen de insanin derdimi anlatayim rahatliyim derken daha da dertlenebiliyor yorumlarla..konuyu actigina bile pisman olanlar.benim derdim saygi sinirini acip hakaretvari konusmalar.
Nezaketen yorumum beğeni alsa hoşuma gider.Katılıyorum.
kesinlikle haklısınız
saygısızlığın daniskası hemde
konu sahibi bir ben kendimi takıntılı bilirdim bu konularda
kesinlikle haklısınız sizde :)
Evet çok haklısınız, dini yorum yapanlar cahildir. Din=cahillik öyle mi?ben bazı yorumlarını beğenmediğim kişileri göz ardı ediyorum. bu tartıştığım biri de olabilir, bana saygısızlık yapmış biri de olabilir, ya da her şeye aşırı dini yönden yaklaşıp cahilce yorum yapan biri olabilir. düzgünce tartıştığımı engellemem zaten her konuda aynı fikirde olunmaz.
konuma o kişiler yorum yapınca doğal olarak görmüyorum. cevap da vermiyorum.
tartışmaktansa böylesi daha doğru bence. nazik olacağım derken sataşanlarla kavga etmeye gidiyor o mevzu çünkü. susarak en doğru cevap verilmiş oluyor o kişilere zaten arif olan anlar. anlamazsa da çok da fifi.
zaten forumun modları da bu tavrı öneriyor, tartışmak yerine engellemek daha doğru. ben hakaret olmadığı sürece kiblemem zaten 1 kez yaptım sanırım şimdiye dek. saçma geliyor çocuk muyuz şikayet ediyoruz. biri bana laf etti diye ben öyle olmam. hukuki olarak hakaret olmadığı sürece sallamam o yüzden.
ayrıca bence o kişiyi yok saymak kavga edilmesinden daha sinir bozucu bu tipler içininsan psikolojisinden anlarım bana güvenin
Bende katılıyorum ama bazen gözden kaçıyor olabilir.veya yetişemiyor olabilir.o derdin rehavetiyle bunlar aklına gelmeyebilir kişinin. İnsanlık halidir cok ta üzerine durulacak birsey degil bana gore.
Gözüm herkesi beğendiniz mi diye her yer de BinbirRenk'i aradı
Sana katılıyorum.
Bunun çoğunluk kısmı da "beklediği yorumu alamadığında ya da cevap veremeyeceği işine gelmeyen yoruma rastladığında çirkefleşen üye" bunu atlamışsın bak
Evet çok haklısınız, dini yorum yapanlar cahildir. Din=cahillik öyle mi?
Tee Allahım yaa!
Dini yorum yapan sadece şu yönden cahil olabilir. Burda yasak!
Ve forum kurallarını okumamış olduğu için cahil olabilir bak bu olur.
Konu sahibi çok hassassınız, ne güzel.
Lakin bazı konu sahipleri derdinin telaşından ötürü bazı mesajları es geçiyor, görmüyor olabilir.
Konu açıp bırakan, hiçbir soruya cevap vermeyen üyeler bana daha saygısız geliyor mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?