Evine Gelen Misafiri Görmezden Gelmek mi?

Kesinlikle katılıyorum. Buraya gelip konu açabilmeye zamanın varsa herkese aynı şekilde davranmak lazım. Birilerine ayırım yapmayı bazıları umursamazsa da bazıları için önemlidir. hiç zamanın yoksa bir beğeni yap geç ne olur yani.

Aman şu üzülür mü aman bu bozulur mu diye düşünerek hayat mı geçer çok mühim bir konu değil.

Evet haklısınız çok önemli demedim zaten insanların yorumu okuyup okumadığını bile bilemiyoruz es geçince onu anlatmaya çalışıyorum. Kimse de üzülmez zaten ama bir ufak saygı göstergesi o kadar.

Yok önemli dediniz demiyorum benim için önemli değil diyorum emin olun yorumumu beğenmediler diye kimse üzülmez bence konu açan kişinin üzüleceği tek şey konusuna kimsenin cevap vermemesi olur

Cok fazla abartmaya da gerek yok bazen yorumlari okumak begenmek sorulara cvp vermek birde elestirilerle ugrasmak kolay degil.bazen de insanin derdimi anlatayim rahatliyim derken daha da dertlenebiliyor yorumlarla..konuyu actigina bile pisman olanlar.benim derdim saygi sinirini acip hakaretvari konusmalar.

Yok önemli dediniz demiyorum benim için önemli değil diyorum emin olun yorumumu beğenmediler diye kimse üzülmez bence konu açan kişinin üzüleceği tek şey konusuna kimsenin cevap vermemesi olur

O da ayrı bir konu tabii. Konu açıp derdini döküyorsa elbette olumlu olumsuz cevap bekler insan ama yorum yazanlar da (herkes olmasa da) yorumunun konu mankeni gibi kalmasını istemez doğrusu.

Hakarete varan konuşmalar ayrı bir sorun iş oraya gelmemeli ve insanlar pişmanlık duymamalı.

Evet çok haklısınız, dini yorum yapanlar cahildir. Din=cahillik öyle mi?
Tee Allahım yaa!
Dini yorum yapan sadece şu yönden cahil olabilir. Burda yasak!
Ve forum kurallarını okumamış olduğu için cahil olabilir bak bu olur.

Konu sahibi çok hassassınız, ne güzel.
Lakin bazı konu sahipleri derdinin telaşından ötürü bazı mesajları es geçiyor, görmüyor olabilir.
Konu açıp bırakan, hiçbir soruya cevap vermeyen üyeler bana daha saygısız geliyor mesela.

Bende katılıyorum ama bazen gözden kaçıyor olabilir.veya yetişemiyor olabilir.o derdin rehavetiyle bunlar aklına gelmeyebilir kişinin. İnsanlık halidir cok ta üzerine durulacak birsey degil bana gore.

Yetişememek doğru ama sonradan gözden geçirilebilir bence. Tabii ki insanlık hali eleştirmiyorum nedenlerini merak ediyorum sadece.

Ne kadar naif ve düşüncelisiniz.çok takdir ettim sizi.keşke herkes sizin gibi nazik olsa.eski üyeler diyorum başka birşey demiyorum

Yok o konulara
Sana katılıyorum.
Bunun çoğunluk kısmı da "beklediği yorumu alamadığında ya da cevap veremeyeceği işine gelmeyen yoruma rastladığında çirkefleşen üye" bunu atlamışsın bak

Yok o konulara girmedim sadece yok sayılmak bile bir sayfa aldı nerdeyse başka konulara girmek artık sayfalar alır. kimse okumaz burda.

evet aşırı dini yorum yapanları engelliyorum dedim bana cahilce gelmiş demek ki. size ne bundan?

ki burada dini yorum yapmak yasak.

bu da benim özgürlüğüm benim düşüncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…