Evine Gelen Misafiri Görmezden Gelmek mi?

Bu yorum ilk sayfada hem beğenmemişsiniz hemde alıntılayıp yorum yapmamışsınız Yani demem o ki demekki gözden kaçabiliyor konu sahibem herkes art niyetli diye bişey yok

kendi adıma sorularıma çok alakasız ve sataşma amaçlı cevaplar dışında tüm cevaplara olumlu/olumsuz karşılık veriyorum.
bazı konu sahiplerinin konuyu açıp sadece duymak istedikleri yorumlara tepki verip, diğerlerini yok saymasını, özellikle de soruları cevapsız bırakmasını da inanılmaz komik buluyorum

Bu uorum ilk sayfada hem beğenmemişsiniz hemde alıntılayıp uorum yapmamışsınız Yani demem o ki demekki gözden kaçabiliyor konu sahibem herkes art niyetli diye bişey yok

farkındayım :)

istediği cevabı vermedim çünkü.

olabiliyor yani. fazla nezaket samimiyetsizliktir.

evet aşırı dini yorum yapanları engelliyorum dedim bana cahilce gelmiş demek ki. size ne bundan?

ki burada dini yorum yapmak yasak.

bu da benim özgürlüğüm benim düşüncem
Ben de aksini söylemedim zaten, evet yasak.
Engelleyemezsiniz de demedim, elbet özgürüz, engelleyin kime ne.
Ama cahil diyemezsiniz. Öyle düşünseniz bile diyemezsiniz, burası herkese her düşünceye açık bir platform. Bunu vurguladım, vazife edindim.
İyi forumlar dilerim

Ne kadar naif ve düşüncelisiniz.çok takdir ettim sizi.keşke herkes sizin gibi nazik olsa.eski üyeler diyorum başka birşey demiyorum

Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Bizler gerçekten böyle yetiştik. Umursamazlık nedir bilmezdik. Er ya da geç herkesin gönlünü almak ufak bir saygı zor olmasa gerek kimse için.

O değilde şimdi size yorum yapan bazı arkadaşların hem yorumunu beğenmeyip hem alıntı yapmamanıza ne diyelim :)

aşırı dini cahilce yorum yapanları engelliyorum demişim.

benim düşüncem arkadaşım. insanların mesajlarını alıp da ne kadar aşırı dini cahilce bir yorum diye polemik çıkarmıyorum. engelliyorum.

bence siz de beni engelleyin hoşlanmayacağınız tipte bi insanım çünkü.

öyle düşünsek bile diyemezsinizin kanunu siz mi koydunuz. siz de bana neyi diyip diyemeyeceğimi diyemezsiniz.

burada dini yorum yasak ama kendinize uymayan en ufak bir konuyu dini yönden eleştirebiliyor üzerine de hassasiyet kisvesi altında sataşıp polemik çıkarıp üyeyi banlatmaya çalışıyorsunuz. bahse varım mesajımı kiblemişsinizdir de benim dinime hakaret diye :)

bense sizi engelleyerek bu duruma tepkimi göstereceğim. insanları hedef gösterip kışkırtmayı sevmem çünkü kendi tepkimi karşımdakine zarar vermeden kendi içimde pasif olarak gösteririm. tavsiye ederim. hoşgörü demek bu oluyor çünkü

Evet işine gelenleri cevaplamak da ayrı bir mesele. Konu açan değişik fikirler mi istiyor yoksa sadece benim istediklerimi mi yazın diyor. O halde neden konu açarlar her düşünceye açık değilse. Hakaret konusu ayrı zaten. Hep es geçerse bence de yorum yapmamak lazım. Bir görmedin 2 görmedin artık kasti oluyor bence.

Evet özellikle önceden bir sürtüşme varsa yine de gelip konuna yazıyorsa tartışmaktansa es geçmek daha doğru olur. Arada hiçbir şey yoksa yorumla bir beğeni de olsa ilgilenmek lazım bence de okuduğunu belli etme açısından.

Bence cok sacma. Burasi sanal bir ortam. Komşunun misafirliģe gelme durumu yok ki. Konuyu açar isterse okur geçer isterse begenir isteyene cevap verir. Bunun ayıp tarafı yok. Her şeyi ayıp günah vah tüh diye yaşamayin.

Konuyu açıp pişman oluyorlar sanırım silemiyorlar da.

ben takılmıyorum böyle şeylere ya nerede ne yorum yaptıgımı bile unutuyorum genelde yorum yapıp çıkarım hiçbir zaman bu kadar ince düşünen biri olamadım

Haklısınız bazen şart oluyor sanırım ama arada bir şey yokken yok sayılması dikkat çeken zaten.

ben takılmıyorum böyle şeylere ya nerede ne yorum yaptıgımı bile unutuyorum genelde yorum yapıp çıkarım hiçbir zaman bu kadar ince düşünen biri olamadım

Evet bu da bir yol. İnce düşünce değil de genel anlamda konulara baktığımda dikkatimi çekiyor. Biri soru sormuş, diğeri iyi dileklerini göndermiş vs. ikisi de es geçilmiş.

Tartışmayalım lütfen kırk yılda bir konu açtım merakımdan kapanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…