- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.091
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
Bu yorum ilk sayfada hem beğenmemişsiniz hemde alıntılayıp yorum yapmamışsınızben bazı yorumlarını beğenmediğim kişileri göz ardı ediyorum. bu tartıştığım biri de olabilir, bana saygısızlık yapmış biri de olabilir, ya da her şeye aşırı dini yönden yaklaşıp cahilce yorum yapan biri olabilir. düzgünce tartıştığımı engellemem zaten her konuda aynı fikirde olunmaz.
konuma o kişiler yorum yapınca doğal olarak görmüyorum. cevap da vermiyorum.
tartışmaktansa böylesi daha doğru bence. nazik olacağım derken sataşanlarla kavga etmeye gidiyor o mevzu çünkü. susarak en doğru cevap verilmiş oluyor o kişilere zaten arif olan anlar. anlamazsa da çok da fifi.
zaten forumun modları da bu tavrı öneriyor, tartışmak yerine engellemek daha doğru. ben hakaret olmadığı sürece kiblemem zaten 1 kez yaptım sanırım şimdiye dek. saçma geliyor çocuk muyuz şikayet ediyoruz. biri bana laf etti diye ben öyle olmam. hukuki olarak hakaret olmadığı sürece sallamam o yüzden.
ayrıca bence o kişiyi yok saymak kavga edilmesinden daha sinir bozucu bu tipler içininsan psikolojisinden anlarım bana güvenin
Bu uorum ilk sayfada hem beğenmemişsiniz hemde alıntılayıp uorum yapmamışsınızYani demem o ki demekki gözden kaçabiliyor konu sahibem herkes art niyetli diye bişey yok
Ben de aksini söylemedim zaten, evet yasak.evet aşırı dini yorum yapanları engelliyorum dedim bana cahilce gelmiş demek ki. size ne bundan?
ki burada dini yorum yapmak yasak.
bu da benim özgürlüğüm benim düşüncem
Ne kadar naif ve düşüncelisiniz.çok takdir ettim sizi.keşke herkes sizin gibi nazik olsa.eski üyeler diyorum başka birşey demiyorum
Ben de aksini söylemedim zaten, evet yasak.
Engelleyemezsiniz de demedim, elbet özgürüz, engelleyin kime ne.
Ama cahil diyemezsiniz. Öyle düşünseniz bile diyemezsiniz, burası herkese her düşünceye açık bir platform. Bunu vurguladım, vazife edindim.
İyi forumlar dilerim
haklisiniz,
benim fikrim ve izlenimim bazi konu sahipleri fikrini begenmedigi kisileri gormezden geliyor.
e bu da bazen insani sinir edebiliyor hele ki konu paragrafsiz, karmakarisik yazilmissa , cunku gercekten goz yoruyor.
evet bazen gozden kaciranlar olabilir,buna birsey diyemem. ama bazi konularda denk geldim. bir konu sahibi kendi begendigi butun yorumlari tek tek cevaplamis. isine gelmeyenleri diyeyim;es gecmis.
bu bana gore de saygisizliktir.
rastlarsam 2. bir konusuna kesinlikle yorum yapmiyorum.
O değilde şimdi size yorum yapan bazı arkadaşların hem yorumunu beğenmeyip hem alıntı yapmamanıza ne diyelim :)
ben bazı yorumlarını beğenmediğim kişileri göz ardı ediyorum. bu tartıştığım biri de olabilir, bana saygısızlık yapmış biri de olabilir, ya da her şeye aşırı dini yönden yaklaşıp cahilce yorum yapan biri olabilir. düzgünce tartıştığımı engellemem zaten her konuda aynı fikirde olunmaz.
konuma o kişiler yorum yapınca doğal olarak görmüyorum. cevap da vermiyorum.
tartışmaktansa böylesi daha doğru bence. nazik olacağım derken sataşanlarla kavga etmeye gidiyor o mevzu çünkü. susarak en doğru cevap verilmiş oluyor o kişilere zaten arif olan anlar. anlamazsa da çok da fifi.
zaten forumun modları da bu tavrı öneriyor, tartışmak yerine engellemek daha doğru. ben hakaret olmadığı sürece kiblemem zaten 1 kez yaptım sanırım şimdiye dek. saçma geliyor çocuk muyuz şikayet ediyoruz. biri bana laf etti diye ben öyle olmam. hukuki olarak hakaret olmadığı sürece sallamam o yüzden.
ayrıca bence o kişiyi yok saymak kavga edilmesinden daha sinir bozucu bu tipler içininsan psikolojisinden anlarım bana güvenin
Evet çok haklısınız, dini yorum yapanlar cahildir. Din=cahillik öyle mi?
Tee Allahım yaa!
Dini yorum yapan sadece şu yönden cahil olabilir. Burda yasak!
Ve forum kurallarını okumamış olduğu için cahil olabilir bak bu olur.
Konu sahibi çok hassassınız, ne güzel.
Lakin bazı konu sahipleri derdinin telaşından ötürü bazı mesajları es geçiyor, görmüyor olabilir.
Konu açıp bırakan, hiçbir soruya cevap vermeyen üyeler bana daha saygısız geliyor mesela.
Bence cok sacma. Burasi sanal bir ortam. Komşunun misafirliģe gelme durumu yok ki. Konuyu açar isterse okur geçer isterse begenir isteyene cevap verir. Bunun ayıp tarafı yok. Her şeyi ayıp günah vah tüh diye yaşamayin.
Verdiğiniz mesajı beğenmeyip üstüne şirret yüzsüz diyen üyeyede ben görmezden gelirim mesela..
Cevap versen o kişinin seviyesine inersin,vermezsin içinde kalır..
Bazen susmak en güzel cevap oluyor karşı tarafa..
ben takılmıyorum böyle şeylere ya nerede ne yorum yaptıgımı bile unutuyorum genelde yorum yapıp çıkarım hiçbir zaman bu kadar ince düşünen biri olamadım
Haklısınız bazen şart oluyor sanırım ama arada bir şey yokken yok sayılması dikkat çeken zaten.
aşırı dini cahilce yorum yapanları engelliyorum demişim.
benim düşüncem arkadaşım. insanların mesajlarını alıp da ne kadar aşırı dini cahilce bir yorum diye polemik çıkarmıyorum. engelliyorum.
bence siz de beni engelleyin hoşlanmayacağınız tipte bi insanım çünkü.
öyle düşünsek bile diyemezsinizin kanunu siz mi koydunuz. siz de bana neyi diyip diyemeyeceğimi diyemezsiniz.
burada dini yorum yasak ama kendinize uymayan en ufak bir konuyu dini yönden eleştirebiliyor üzerine de hassasiyet kisvesi altında sataşıp polemik çıkarıp üyeyi banlatmaya çalışıyorsunuz. bahse varım mesajımı kiblemişsinizdir de benim dinime hakaret diye :)
bense sizi engelleyerek bu duruma tepkimi göstereceğim. insanları hedef gösterip kışkırtmayı sevmem çünkü kendi tepkimi karşımdakine zarar vermeden kendi içimde pasif olarak gösteririm. tavsiye ederim. hoşgörü demek bu oluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?