Evine Gelen Misafiri Görmezden Gelmek mi?

Son derece haklısınız. En azından zaman ayırıp emek verip yazdığı için beğeniyorum gelen cevapları. Ayrıca konunun bir sonuca da bağlanması gerekir. Bir üye konu açıyor, sonra sırtını dönüp gidiyor! Dünya kadar şey yazılmış, fikirler verilmiş, insan bir açar da bakar! Dönüp gitmek olur mu? En azından sonuç bildirin. Şuna karar verdim şöyle yapıyorum deyin, şöyle oldu arkadaşlar deyin! Bir sonuca bağlayın! İnsanların emeğine saygınız olsun! Sayfalarca yorum yazılıp yazılıp da konu sahibinin zahmet edip dönüp bakmadığı, bir sonuca bağlamadığı konuların kilitlenmesini öneriyorum Mune

Aslında mesele karşılık beklemek değil de en azından bir okudum işareti. Bu da sadece beğeni ile oluyor. Başka bir seçenek olmadığından söylüyorum. Konuların tartışma boyutuna gitmesi herkesi geriyor elbette konu sahibine de yararı olmuyor.

Evet o kadar insan senin için emek veriyor toplu cevap ver, bir sonuç bildir. İnsanları merakta bırakma. Kaç kez sorulduğu olmuştur ne oldu diye ama tık yok.

Yeni üye olduğum günlerde bir konu açmıştım sağ olsun bir üye konumu mahvedince kinini kusunca bir daha asla dedim.

Konumda yorumunu ve düşüncesini beğendiğim kişiler için beğen tuşunu kullandım.diğerleri için nezaketen bile olsa gerek duymadım biraz kabayim galiba :)

Bir de burada konu sahipleri taslaniyor diye uzulen üyenin daha dün iki anneyi konularinda taslamasi beni düşündürdü.samimi değiliz bence.

Konu sahibi sen çok naif bir insansın

Evet formata uygun değilse kapanabilir ama bu sürede birkaç kişi verilmeye çalışılan mesajı alabildiyse o da kardır.

Teşekkür ederim evet bazen konu açtığına da pişman olabiliyor insan hiç yoktan yere. Gerçekten empati şart. Hem konu açan hem de yorumcu tarafından. Nezaketen de olsa emeğe saygı adına hakaret vs yoksa beğen tuşuna basmakta fayda vardır bence. Çünkü benim gibi düşünenler de varmış burda

Üye ismi vermek kural dışı mı oyle değilse bir üye adı vereceğim.iki günde bir çocuklarıyla ilgili konu açıp sinir harbi yaşatan ve iki üç yorumdan sonra konusunu terk edip iki gün sonra tekrar konu açan bir uye.

Bu tip insanların sürekli konu açması engellenebilir.yeri gelmişken yazayım dedim.

Evet beğenmediysen en azından şunun için bana uygun değil dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…