- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.164
- 698
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Yeni evlinin evine neden toplu gidiyorsunuz ki? daha kız düzenini oturtamamıştır. Belli ki laf aramaya gitmişsiniz ve istediğiniz malzemeyi alıp çıkmışsınızBen de bi anımı anlatayım konu sahibi gelene kadar bari
Kuzenim yeni evliydi ,1 gün önceden aradık gelin görmeye gideceğimizi haber verdik ..
Gittik ki daha yeni uyanmış haberli olan insan ..
Ne yemek ne bişey ne hazırlık
Ev bile temizlenmemiş ,hep birlikte evi temizledik
Bu sefer yemek yapılacak 2 patates 1 domates var , üç aile gittik bu yeter diyor
Durumları da baya iyi kendi kıymaz ,elektrik gitmesin diye kek bile koymaz fırına
Sonra yengem para verdi çocukları saldı sebze vs aldırdı kendimiz yaptık yedik doyduk çok şükür akşam yemeği oldu öğle vaktiydi gittik
Anam bana misafir gelecek olsa bir gün önceden evimi temizler tatlımı hazırlığmı yapar yarına son dk işlerimi halleder,beklerim
Herkesin görgüsü farklı Cidden
Aynen evlendiği günün ertesine gittikYeni evlinin evine neden toplu gidiyorsunuz ki? daha kız düzenini oturtamamıştır. Belli ki laf aramaya gitmişsiniz ve istediğiniz malzemeyi alıp çıkmışsınız
Bazıları tiremisu bazıları da magnolyayi seviyor.İki kaşık yemek konmaz ona ok ama böyle ağırlamak da değişik ya.
Kek, tiramisu, magnolya?
Tamam güzel olsun da, açıkbüfe gibi birbirinden alakasız şeyleri doldurmanın da alemi yok.
Bence konu sahibine hak vermeyenler de masayı zeytinyağlı ne bileyim yoğurtlu meze vs ile destekliyordur. Dümdük o şekilde misafir ağırlamak olmaz çünkü.
Ayy ne kadar ayıp olmuş gerçekten.Bu ayıp olmamış mı?
evi niye temizlediniz ki. bi çay koyup içseydinizYeni evlinin evine neden toplu gidiyorsunuz ki? daha kız düzenini oturtamamıştır. Belli ki laf aramaya gitmişsiniz ve istediğiniz malzemeyi alıp çıkmışsınız
Misafirliğe gittiğiniz evin ev sahibinin yetersizliğiyle ilgili bilmem kaç üyeli bir sitede dedikodusunu yapmak daha büyük bir ayıp. Üstelik bunu yaparken bazı üyeler ben misafirimi çoook iyi ağarlarım diye kendini övüp başkasını gömüyor. böyle dedikoducuları misafir olarak almamak lazım aslındaBazilari bunu konusmak ayip demis ama ben asıl ayibin misafir agirlanmadigi zaman oldugunu dusunuyorum.2 kasik yemek mevzusu degil kimsenin yemege takildigi yok ama evine gelen insana yapilan muamele deger gosterir.Umursamaz özentisiz davranmaktir bunun adı.Kimisi karnimi doyurup gidiyorum demis bazilarinin evine davetliyken.Böyle insanlari barindirmayin cevrenizde ben diyim.Durumu yoktur anlarim ama zengin hali vakti yerinde ve pintilik yapanlar bunlara katlanamam sahsen.
Çok fenasınız, tam görümce tipi var sizdeAynen evlendiği günün ertesine gittik
Çünkü kızın açığını aramışlar ve bulmuşlar. Beklemişler ki sofralar kurulsun, kuzular çevrilsin.evi niye temizlediniz ki. bi çay koyup içseydiniz
zaten birgün öncesinden haber vermekte pek hoş değil.ev mi temizlesin ikrammı yapsın alışveriş mi
Hiiçççç alakam yok bi tanısanız yanaklarımı sıka sıka seversinizÇok fenasınız, tam görümce tipi var sizde
Hiiçççç alakam yok bi tanısanız yanaklarımı sıka sıka seversiniz
Bakın konuyu çarpıtmanıza gerçekten gerek yok ,bi öay bi kurabiye yine yeterliydi ama anlamak istediğinizi anlıyorsunuzÇünkü kızın açığını aramışlar ve bulmuşlar. Beklemişler ki sofralar kurulsun, kuzular çevrilsin.
Anladım ben ya niyetiniz kötü değilmiş sizin de burada yazınca hoş durmuyor. Bazıları beceriklidir bir saat önceden haber verirsin geleceğiz diye 3 4 çeşit yapar. Bazısına bir haftadan önce haber verirsiniz hiç bir şey yapamaz. Ben buna çok şahit oldum. Mesela KV geleceğimiz bilir ama kadın biz geldiğimizde hala yemekle uğraşıyor olur. Girer yardım ederim beraber yapar çıkarız. Bir kere de bunun lafını yapmadım çünkü gerçekten elinden geleni bu. Yapamadı edemedi demek doğru gelmiyor ben bu noktada eleştirdim siziBakın konuyu çarpıtmanıza gerçekten gerek yok ,bi öay bi kurabiye yine yeterliydi ama anlamak istediğinizi anlıyorsunuz
Kuzu hangimiz çeviriyoruz hangimiz çok mükemmeliz ?
Önemli olan karşıdakine değer verdiğini göstermek , benim evime misafir gelse akşamdan bulaşıkları keyfi yıkamayıp öğle saatinde de daha yeni uyanmış olsam kendimi mahcup hissederim evime gelecekler diue en azından bi bulaşıklarımı yıkar çeki düzen veririm
Yoksa bi kısır bile kafi ama siz isterseniz öyke karşılaşabilirsiniz benim yorumum kendime ..
Nihayet anlaşıldım ama burada konu sahibi anlatınca paylaşmak istedim :)Anladım ben ya niyetiniz kötü değilmiş sizin de burada yazınca hoş durmuyor. Bazıları beceriklidir bir saat önceden haber verirsin geleceğiz diye 3 4 çeşit yapar. Bazısına bir haftadan önce haber verirsiniz hiç bir şey yapamaz. Ben buna çok şahit oldum. Mesela KV geleceğimiz bilir ama kadın biz geldiğimizde hala yemekle uğraşıyor olur. Girer yardım ederim beraber yapar çıkarız. Bir kere de bunun lafını yapmadım çünkü gerçekten elinden geleni bu. Yapamadı edemedi demek doğru gelmiyor ben bu noktada eleştirdim sizi
Atış serbest susÇok şükür günlerdir aradığım kaosa denk geldim. Herkes başından geçen misafirlik skandalını “çok hoşgörülüyüm ben ama ay anacım bunlar görgüsüz işte ben olsam neler yapardım hım hım” diye anlatıp kendini övmüş, komşu kuzen gelin gömmüş.
Atış serbest sus
Ben, bu tür konularda, konunun muhatabı varsa o da çıkıp gelse diye bir umut bekliyorum, ozaman daha büyük kaos olur.Çok şükür günlerdir aradığım kaosa denk geldim. Herkes başından geçen misafirlik skandalını “çok hoşgörülüyüm ben ama ay anacım bunlar görgüsüz işte ben olsam neler yapardım hım hım” diye anlatıp kendini övmüş, komşu kuzen gelin gömmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?