Evine gittiğimiz arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mantıklı güzel öneriler sevdim. Teşekkürler. Neyse yetersiz değilmişim en azından. Kendimi yetersiz hissettirdi bu konu
Ben genelde et pilav varsa salata.. ya da ne bilim
Cacik vs. Severim.. menulerin guzel yani hakkini yiyemem..eklemelerle daha guzel oldu… ama sen soyledigini yapsanda kimse dovmez yani.. kofte patatesi herkes sever mesela

Mantıklı güzel öneriler sevdim. Teşekkürler. Neyse yetersiz değilmişim en azından. Kendimi yetersiz hissettirdi bu konu
ben vejeteryanım bu yüzden pilava çorbaya et suyu koymayan ev sahiplerine daima 10 puan veririmmm.aksi takdirde et yemeği de yemediğimden cidden aç kalıyorum meze tırtıklıyorum ha senin mönündeki gibi meze de yoksa ekmek tırtıklıyorum tatlıyla karnımı doyuruyorum gene de memnun ayrılıyorum oradan

Benim bi komşumda öyle yapardı. Gıdım gıdım koyardı. Biz dolduruyoruz da dolduruyoruz. Meğer kalmasın diye az koymaya alışmış. Elinin ölçüsü öyle olmuş. Sizin arkadaşınızın da eli öyle alışmıştır.

Şu pandemi bol kısırlı altın günlerini bitirdi, rahat rahat dedikodu yapıp rahatlayamıyoruz tam da o ortamların çekiştirmeleri, çocukluğumdan böyle diyaloglar hatırlıyorum
Bi anımı anlatayım size. Liseye gittiğim zamanlardayız. bi arkadaşımda otururken akşama annesi pilav yap diyince 2 yemek kaşığı pirinçle pilav yapmıştı, 5 kişilik bi aileydiler. bana garip gelmişti, çünkü biz de 5 kişiydik ve bir su bardağı pirinç bize anca yetiyordu başka bir şey var mı dedim, yanına salata yetiyor bize demişti. Herkesin yemek kültürü farklı. Çok da takılmamak lazım...

Sana profiterol veririm 10 porsiyon

Haber de vermem ya. Sevmeyen küçük oğluna almasın derim heraldedkfkfk.

Ben çok çeşit yaparsam ben uyurken misafirler yemek yer. Az öz ama güzelciyim genel olarak. Evde de bize mesela mantı yaparım (hazır ev yapımı mantı ben asla açamamdjfjfk) yanına da iki meze yaparız basitten kolayla tüketiriz. Öyle çeşit çeşit yapan insan olamadım hiç.

Tabi siz kk kadınları tarafından size emanet edilen misafirlere her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir ev sahibinin hizmet etmesine şiddetle karşısınız ama
Kendine gel Bihter. Sen yemek yapmıyorsun!! Cemile var….

Ben genelde et pilav varsa salata.. ya da ne bilim
Cacik vs. Severim.. menulerin guzel yani hakkini yiyemem..eklemelerle daha guzel oldu… ama sen soyledigini yapsanda kimse dovmez yani.. kofte patatesi herkes sever mesela
Ay en güzeli yemeğe misafir çağırmamak çay kahve fırlatıp göndermek djfjfkfl aynen cnm çok severim misafir sosyalleşme fln

Ay en güzeli yemeğe misafir çağırmamak çay kahve fırlatıp göndermek djfjfkfl aynen cnm çok severim misafir sosyalleşme fln
valla o da yemek
Kadar yorucu olabiliyor.. kuruyemisi meyvesi keki boregi. Ama iyi bir yani var onun bazi seyleri hazir alabiliyorsun

Ben misafire genelde 4-5 cesit yapardim..

Yogurtlu bir salata
Kisir ya da cig kofte gibi..
Borek pogca mesela..
Kek tarzi ya da pasta..
Arada kurabiye Ama bunu genelde yapmazdim cunku kurabiyeler genelde yenmez

Hayır gayet normal, ben mesela tatlı da yapmam. Genellikle etli bir yemek, pilav, çorba, salata ve içecek olur. Çok nadir artı bir sebze yemeği olur.

Evet bu konuda yüzde yüz katılıyorm kurabiye hiç bitmeyen menü oluyor

Bu hayat motivasyonu çok iyi ya. Ben o yüzden dışarda buluşuyorum kafa rahat oluyor

Ay bi de çayı şekersiz içtiğini belirtmeden13 dk dayanabilen görmedim. Merhaba ben brahma 32 yaşındayım ve çayı şekersiz içiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…