- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Ben genelde et pilav varsa salata.. ya da ne bilimMantıklı güzel öneriler sevdim. Teşekkürler. Neyse yetersiz değilmişim en azından. Kendimi yetersiz hissettirdi bu konu
ben vejeteryanım bu yüzden pilava çorbaya et suyu koymayan ev sahiplerine daima 10 puan veririmmm.aksi takdirde et yemeği de yemediğimden cidden aç kalıyorum meze tırtıklıyorum ha senin mönündeki gibi meze de yoksa ekmek tırtıklıyorum tatlıyla karnımı doyuruyorum gene de memnun ayrılıyorum oradanMantıklı güzel öneriler sevdim. Teşekkürler. Neyse yetersiz değilmişim en azından. Kendimi yetersiz hissettirdi bu konu
Benim bi komşumda öyle yapardı. Gıdım gıdım koyardı. Biz dolduruyoruz da dolduruyoruz. Meğer kalmasın diye az koymaya alışmış. Elinin ölçüsü öyle olmuş. Sizin arkadaşınızın da eli öyle alışmıştır.Merhaba kızlar eşimin arkadaşının evine gittik, eşi bizi gayet güzel karşıladı
fakat
Yemekleri tabağımiza o kadar az koydu ki resmen kedi yese doymaz desem yeridir sizce bilinçlimi yaptı evine ilk kez gelen misafire neden böyle az yemek konur ki abartmiyorum
İki kaşık pilav, 2 kaşık sulu yemek gibi..
Sana profiterol veririm 10 porsiyonben vejeteryanım bu yüzden pilava çorbaya et suyu koymayan ev sahiplerine daima 10 puan veririmmm.aksi takdirde et yemeği de yemediğimden cidden aç kalıyorum meze tırtıklıyorum ha senin mönündeki gibi meze de yoksa ekmek tırtıklıyorum tatlıyla karnımı doyuruyorum gene de memnun ayrılıyorum oradan
Haber de vermem ya. Sevmeyen küçük oğluna almasın derim heraldedkfkfk.kimi agirladigina gore degisir bu.
amma velakin, sen kendin bir cesit az yaptin diye arkandan cimri / gorgusuz diye konusacak kisilerle arkadaslik yapmak istiyor musun cidden, bu onemli.
bence yeterli gelir mi diye dusunerek kararsiz kaliyorsan davet ettigin kisilere menuyu soyleyebilirsin mesela. Onlar da kendileri hazirlikli gelirler. Ben genelde eger cesidi az tutuyorsam soylerim, menude su var sevmezseniz degistireyim derim. Veya hazirlikli gelin ona gore, ac kalabilirsiniz de derim sakayla karisik :)
Ben çok çeşit yaparsam ben uyurken misafirler yemek yer. Az öz ama güzelciyim genel olarak. Evde de bize mesela mantı yaparım (hazır ev yapımı mantı ben asla açamamdjfjfk) yanına da iki meze yaparız basitten kolayla tüketiriz. Öyle çeşit çeşit yapan insan olamadım hiç.Meze, zeytinyağlı birşeyler eklenebilir menülere ama böyle de misafir ağırlasanız, asıl görgüsüz bu menülere laf edendir bence.
Görümcemin eli çok lezzetlidir ama az çeşit yapar. Misafir ağırlamayı da çok sever. Belki de çeşit çeşit yapıp kendini ekstra yormadığı için, sık sık misafir ağırlayacak motivasyonu buluyor kendinde. Az çeşit yapıyor diye olumsuz bir düşünce geçmedi hiç aklımdan.
Çok ekstrem birşey olmadıkça, ikram üzerinden ev sahibine etiket yapıştırmak çok ayıp geliyor bana.
çok sevdiğimden asla hayır demem.10 pointsSana profiterol veririm 10 porsiyon
Kendine gel Bihter. Sen yemek yapmıyorsun!! Cemile var….Tabi siz kk kadınları tarafından size emanet edilen misafirlere her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir ev sahibinin hizmet etmesine şiddetle karşısınız ama
Ay en güzeli yemeğe misafir çağırmamak çay kahve fırlatıp göndermek djfjfkfl aynen cnm çok severim misafir sosyalleşme flnBen genelde et pilav varsa salata.. ya da ne bilim
Cacik vs. Severim.. menulerin guzel yani hakkini yiyemem..eklemelerle daha guzel oldu… ama sen soyledigini yapsanda kimse dovmez yani.. kofte patatesi herkes sever mesela
Aptallık etme sen bihter ziyagilsinKendine gel Bihter. Sen yemek yapmıyorsun!! Cemile var….
1.5 yıl evime sinek bile misafir gelmedi.öyle de zor ama bari ayda bir gelebilselerdiAy en güzeli yemeğe misafir çağırmamak çay kahve fırlatıp göndermek djfjfkfl aynen cnm çok severim misafir sosyalleşme fln
ama sonunda bihter ölüyor cemile yaşıyorrr.Aptallık etme sen bihter ziyagilsin
Bı replik de.bendrn gelsin
Ay en güzeli yemeğe misafir çağırmamak çay kahve fırlatıp göndermek djfjfkfl aynen cnm çok severim misafir sosyalleşme fln
Hayır gayet normal, ben mesela tatlı da yapmam. Genellikle etli bir yemek, pilav, çorba, salata ve içecek olur. Çok nadir artı bir sebze yemeği olur.Ya bişi dicem şimdi herkes şöyle döktürdüm böyle döktürüyorum diyor da, henüz misafir ağırlamadım yemek için. Diyelim ki ağırlarsam diye kafamdaki menüler bunlar yani fazlasını yapamam. Ben şimdi misafirperver olmayan, cimri, görgüsüz mü oluyorum? Merak ediyorum gerçekten. Kimsenin böyle düşünmesini istemem. Menüler örnektedir….
Köfte-patates-salata-çorba-kola-tatlı
Et sote-pilav-havuc tarator- ayran-tatlı
Körili tavuk-erişte-corba-kola-tatlı
Yani az yapmam, tabağı doldururum ama max çeşit budur yani ben de anormal mi bu?
ama sonunda bihter ölüyor cemile yaşıyorrr.
Neyse bugün de görgüsüz cimri olmaktan kurtulduk. ŞükürHayır gayet normal, ben mesela tatlı da yapmam. Genellikle etli bir yemek, pilav, çorba, salata ve içecek olur. Çok nadir artı bir sebze yemeği olur.
Evet bu konuda yüzde yüz katılıyorm kurabiye hiç bitmeyen menü oluyorvalla o da yemek
Kadar yorucu olabiliyor.. kuruyemisi meyvesi keki boregi. Ama iyi bir yani var onun bazi seyleri hazir alabiliyorsun
Ben misafire genelde 4-5 cesit yapardim..
Yogurtlu bir salata
Kisir ya da cig kofte gibi..
Borek pogca mesela..
Kek tarzi ya da pasta..
Arada kurabiye Ama bunu genelde yapmazdim cunku kurabiyeler genelde yenmez
Bu hayat motivasyonu çok iyi ya. Ben o yüzden dışarda buluşuyorum kafa rahat oluyorvalla o da yemek
Kadar yorucu olabiliyor.. kuruyemisi meyvesi keki boregi. Ama iyi bir yani var onun bazi seyleri hazir alabiliyorsun
Ben misafire genelde 4-5 cesit yapardim..
Yogurtlu bir salata
Kisir ya da cig kofte gibi..
Borek pogca mesela..
Kek tarzi ya da pasta..
Arada kurabiye Ama bunu genelde yapmazdim cunku kurabiyeler genelde yenmez
Dimi ya sanki o çay kaşığı değilde kimyasal silah öyle bir an evvel kurtulma hissi oluşuyor bazısında. Kullanmıyorsan kaşığı al bir kenara koy.
Çayı şekersiz içmeyi deneyip beceremediğim için kaşığı geri uzatanlara karşı ayrı bir gıcıklığım olabilir.
Ay bi de çayı şekersiz içtiğini belirtmeden13 dk dayanabilen görmedim. Merhaba ben brahma 32 yaşındayım ve çayı şekersiz içiyorum.evet cayi sekersiz iciyorum ama 2000 kalorilik sekerli tatli yiyorum agauahah bi havali saniyo millet kendini sanirim bu yuzden.. yillardir sekersiz icerim ama ictigim bardak sayisi max 2 gun icinde. O yuzden sekerli icsem devede kulak olurdu, yedigim tatlinin boreginin yani sira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?