- 11 Aralık 2018
- 43.133
- 268.024
- 598
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Karnını doyursun gelecek inşallahKonu sahibi foto atsın bence.
kim buranın yetkilisi, anlaşmazlıga düştük
İşte biz de onu diyoruz, normal koymuş diyoruzEvet ama servis kaşığıyla normal porsiyon oluyor, az olması için yemek kaşığıyla koymuş olması lazım
Biz de onu soruyoruz iste ama gadin gitti gelmiyirEvet ama servis kaşığıyla normal porsiyon oluyor, az olması için yemek kaşığıyla koymuş olması lazım
Kizim 3 kepce pilavi nerene yiycen onu bi anlatir misin bana
Ben de şöyle düşündüm. Yediği zaman iki kaşıkla pilav bittiyse demek 2 kaşık koymuş gibi.İşte biz de onu diyoruz, normal koymuş diyoruz
3 er servis kasigindan sulu yemek ve pilav diyo aslinda arti 2 köfteNe kepçesi yaf ev sahibi 3 kaşık yemek, 3 kaşık pilav 2 tane de cücük kadar köfte koymuş. 3 kepçe yemek zaten 1 tabağa sığmaz doldurur, taşırır.
İkinciyi istedik ikinci de aynı şekilde bir büyük kaşık verdi
Konu sahibi foto atsın bence.
kim buranın yetkilisi, anlaşmazlıga düştük
Kedi var kedi var oyle demeBence servis kaşığıyla koymamıştır anlattığına göre çok az kedi yese doymaz diyor ,normal kaşıkla az durur zaten ,servisle koysaydı tabak dolardı ,yanında da köfte vs doyururdu
D Dilara55333 hanim ne düşünüyorsunuz? Hangi kaşık dogru?bak büyük kaşık yazmış.
küçük kaşıktan kastettiği tatlı kaşığı değilse büyük dediği de yemek kaşığı değildir.
Ama orada az anlamında kullanmış :) ben de acıktım ya o kadar yemek yemek dedi ahahhahaKedi var kedi var oyle deme
Bence servis kaşığıyla koymamıştır anlattığına göre çok az kedi yese doymaz diyor ,normal kaşıkla az durur zaten ,servisle koysaydı tabak dolardı ,yanında da köfte vs doyururdu
Gelirken mi tüketmiş evinden mi onu getirmişBenim etrafim cimrilerle dolu size bir tane daha anlatayim.Surekli cat kapi yemek saatinde gelen bir kuzenim var.Neyse sorun etmedim 3 yildir dedim bir kere de biz gidelim evine yok hep bahane buluyor.En son yine gelecek bu sefer tel acti biz de tam mezeleri hazirliyoruz esimle keyif yapcaz dedik biz yemegi ve mezeleri hazirliyoruz ama markete gidip icki alicaz ickimiz az dedik.Bu tamam dedi ben getiririm.Oh dedi esim bari bir sey ismarlasin 3 yildir bizden yiyor bu ara kendisi cok zengin.Neyse cikti geldi bu.Sofraya oturcaz cantasindan koca siseyi cikardi dibinde 1 kadehlik kadar ickiEsimle ben şok.O gün onun da son agirlanmasi oldu o gunden beri evime kabul etmiyorum bir kac kere gelecek oldu musait degiliz dedim uzaklastim.Bize gelince pintilik yapan utanmazlar uzak olsun.
Valla buyuk kasik yazdigi icin servis kasigi gibi anladim ben deAma orada az anlamında kullanmış :) ben de acıktım ya o kadar yemek yemek dedi ahahhaha
Ahahahahah haklısınız kuş kadar deyimi olmalıydı ,kedi fazla kaçtıEltim 90 kiloymuş. Benim yediğim herşeye kedi kadar yiyor diyip duruyordu. Beni izliyordu özellikle sofradaKedi de göreceli
Kedi var kedi var oyle deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?