Evine gittiğimiz arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim etrafim cimrilerle dolu size bir tane daha anlatayim.Surekli cat kapi yemek saatinde gelen bir kuzenim var.Neyse sorun etmedim 3 yildir dedim bir kere de biz gidelim evine yok hep bahane buluyor.En son yine gelecek bu sefer tel acti biz de tam mezeleri hazirliyoruz esimle keyif yapcaz dedik biz yemegi ve mezeleri hazirliyoruz ama markete gidip icki alicaz ickimiz az dedik.Bu tamam dedi ben getiririm.Oh dedi esim bari bir sey ismarlasin 3 yildir bizden yiyor bu ara kendisi cok zengin.Neyse cikti geldi bu.Sofraya oturcaz cantasindan koca siseyi cikardi dibinde 1 kadehlik kadar ickiEsimle ben şok.O gün onun da son agirlanmasi oldu o gunden beri evime kabul etmiyorum bir kac kere gelecek oldu musait degiliz dedim uzaklastim.Bize gelince pintilik yapan utanmazlar uzak olsun.

Bence servis kaşığıyla koymamıştır anlattığına göre çok az kedi yese doymaz diyor ,normal kaşıkla az durur zaten ,servisle koysaydı tabak dolardı ,yanında da köfte vs doyururdu

Eltim 90 kiloymuş. Benim yediğim herşeye kedi kadar yiyor diyip duruyordu. Beni izliyordu özellikle sofrada Kedi de göreceli

Gelirken mi tüketmiş evinden mi onu getirmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…