- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.690
- 133
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Şekeri falan mı düştü acaba konu sahibi yuukkGece gece milletin karni acikti, olmaz olsun boyle konu
Çocuklar açlıktan kırıldı evde ekmek kemirdiler yemek olana kadarBen 2 gün hazırlık yapıyorum misafire
Ne rahat insanlar var yahu
Aslında yemek bile yemeyecektiniz orda
Yaptığı ayıp çünkü
İlk defa yemek davetine gittiğim bir evse, ben birşeyler atıştırıp gidiyorum vallahi, sevmediğim birşey yapmış olabilir, kokusunu sevmem, yağını sevmem vs size yapılan gibi az koyulabilir, rahat yiyemem gibi birçok ihtimal var.Yemeğe davet edildik,
Siz yemeğe davet edilince yemek yiyip mi gidiyorsunuz
Eltim 90 kiloymuş. Benim yediğim herşeye kedi kadar yiyor diyip duruyordu. Beni izliyordu özellikle sofradaKedi de göreceli
Benim midem kazındı yiyecek bişeyde yok hazırda ,konu sahibi yemek ısmarla bacımGece gece milletin karni acikti, olmaz olsun boyle konu
kizlar hepinize çikolata sürülmüş ekmek ısmarlayımBenim midem kazındı yiyecek bişeyde yok hazırda ,konu sahibi yemek ısmarla bacım
Yemeye yedik bari doyalım ya aç aç yatılmazkizlar hepinize çikolata sürülmüş ekmek ısmarlayımkonuya sadık kaliyoruz, 1dilimden fazla yemiyoruz
Ben çocuklarımın tabaklarina koyuyorum o kadar.o ne kus besler gibi.2 kaşık pilav
2 tane minik köfte
3 kaşık sulu yemek
Valla bana sizi istememiş de ondan hiç birşey yapmamış gibi geldi, işinize gelirse der gibi. Ben bu durumda orada fazla durmazdım, ne temizlik ne yemek yapmaz çıkar giderdim, elalemin evine karışmaya hakkım yok ki, belli istemiyor, oladabilir, belki rahatsızdı, gelmeyin de diyemedi, anlarlar giderler dedi falan, yani bilemiyorum, ben kalmazdım sonuçta.Çocuklar açlıktan kırıldı evde ekmek kemirdiler yemek olana kadar
Herkes neye uğradığını şaşırdı hiç beklemiyorduk bir de yeni gelin yani insan özenir özenmeyi geç akşamdan en azından bi evini temizle ,mutafkta bulaşık duruyordu akşamıninsan utanır ya bilmiyorum ben asla asla rahat edemem ,bir de öyle cimri ki o kadar insana 2 patates yeter diyor yetmez diyoruz hala ısrar ediyor yengemde kendi verdi parayı kıymıyor diye ,gelmişiz bir de aç Kalacağımıza yedik gittik artık
Misafir için vahşet, kocası için masrafsız cimri eşÇocuklar açlıktan kırıldı evde ekmek kemirdiler yemek olana kadar
Herkes neye uğradığını şaşırdı hiç beklemiyorduk bir de yeni gelin yani insan özenir özenmeyi geç akşamdan en azından bi evini temizle ,mutafkta bulaşık duruyordu akşamıninsan utanır ya bilmiyorum ben asla asla rahat edemem ,bir de öyle cimri ki o kadar insana 2 patates yeter diyor yetmez diyoruz hala ısrar ediyor yengemde kendi verdi parayı kıymıyor diye ,gelmişiz bir de aç Kalacağımıza yedik gittik artık
Yaaa canım o dedigim lafin gelişi yani doyasiya yemek istesem demek istediydimOndan sonra vay efendim çok kilo aldım nerde benim diyet topiklerimyemeyin o kaa..
Kepçe değil kaşık2 kepçeden 3 çeşit yemekle doymadınız mı
Aaa oylemiymis bende şimdi öğrendim .evet konu sahibi abartıyor2 kaşık diyince yemek kasigiyla 2 kasik koyup sunum mu yapmaya ugrasti acaba dedim ama sonra yorumlari okurken ev sahibinin servis kaşigiyla koydugunu anladim, konu sahibi "buyuk kasik" yazmis
Servis kasgiyla 2 kaşık hiçte az degil hem de 2-3 cesit yemek için. Konu sahibi abartili yiyor
Servis kasigiymis ben yemek kaşığı anlamışım.Ozaman Tamamen haklısın bacımOndan sonra vay efendim çok kilo aldım nerde benim diyet topiklerimyemeyin o kaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?