- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Hıhı düzelirAh be canlarım kızıyorsunuz bana biliyorum sabahtan beri açım kahvaltıdan kalktım peki aldıklarını yemiyorum o halde dedim ben seni doyuruyorum ananın evinde böyle alışveriş gördün mü daha neler bende az önce aldığı herşeyi çöp poşetine koydum bunlar için mi ağlıyorum şimdi ben dedim benim alacak gücüm yok zaten ev hanımıyım sağolsun harçlık falan da vermez. Konularımı hatırlayan kızlar kızıyorsunuz bana biliyorum ama Annem çok sıkıntılı gel dedim gelemiyor Dr seyahat edemezsin erken doğum riskin var diyor Annemi aradım az evvel sıkıntılıymış tansiyonu çıkmış ağlıyor musun sen dedi yok Annem uyuyordum uyandım dedim birde ben üzmeyeyim ben salakta hala belki doğuma kadar düzelir diyorum.
Değil canım değil okudun mu yazdığımı Dr seyahat engelin var diyor kendim gideyim dedim rezervasyon yaptırdım bilet alırken rapor yoksa uçağa almazlar dediler oturdum aşağı Annemleri aradım gelin diye toparlanamıyorlar iki çeyrekten başka hiçbişeyim yok onları da alamam ortalığı yıkar. Az evvel aradım Annemi ağlıyordum tansiyonum çıktı dedi bişey diyemedim. Şimdi de yediğim içtiğim dert oldu adam resmen gideyim diye yapıyor ama gidemiyorum doğumu beklemek zorundayım.Hani ayrılmaya karar vermiştin daha 2-3 gün önce?
Kocan devamlı şiddet uyguluyor, daha iki hafta önce hamileyken dövdü, aldatmışlığı da var yanlış hatırlamıyorsam. Yani sence cimrilik ve kayınvalide mi burada sorun?
Ah be canlarım kızıyorsunuz bana biliyorum sabahtan beri açım kahvaltıdan kalktım peki aldıklarını yemiyorum o halde dedim ben seni doyuruyorum ananın evinde böyle alışveriş gördün mü daha neler bende az önce aldığı herşeyi çöp poşetine koydum bunlar için mi ağlıyorum şimdi ben dedim benim alacak gücüm yok zaten ev hanımıyım sağolsun harçlık falan da vermez. Konularımı hatırlayan kızlar kızıyorsunuz bana biliyorum ama Annem çok sıkıntılı gel dedim gelemiyor Dr seyahat edemezsin erken doğum riskin var diyor Annemi aradım az evvel sıkıntılıymış tansiyonu çıkmış ağlıyor musun sen dedi yok Annem uyuyordum uyandım dedim birde ben üzmeyeyim ben salakta hala belki doğuma kadar düzelir diyorum.
Valla öyle olmuyor be canım öyle laflar ediyor ki boğazıma diziliyor yediğim her lokma söylemedim mi söyledim bu defa baban bırakmış gitmiş ananın evinde meyve sebze mi yedin benle evlenene kadar yoksuldun diyor. Ben hamileyim ve senin karınım bize bakmak zorundasın diyorum alay ediyor.Valla gurur yapacak gönül koyacak durumda değilsiniz şu an, hamilesiniz. O seni doyuruyorum dedikçe, eşşşşeeekkk gibi doyuracaksın karnımdaki çocuğu babamın evinden getirmedim diyeceksiniz hapur hupur yiyeceksiniz ne istiyorsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?