Evine yaptığı alışverişi boğazınıza dizen koca?

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
Anası geldiğinde 2500 lira harcayan ve sonrasında 1 ay boyunca tam takır bir mutfak ve maaşta 500 liralık mutfak alışverişi sonrası surat yapan başa kakan koca?

Ah be canlarım kızıyorsunuz bana biliyorum sabahtan beri açım kahvaltıdan kalktım peki aldıklarını yemiyorum o halde dedim ben seni doyuruyorum ananın evinde böyle alışveriş gördün mü daha neler bende az önce aldığı herşeyi çöp poşetine koydum bunlar için mi ağlıyorum şimdi ben dedim benim alacak gücüm yok zaten ev hanımıyım sağolsun harçlık falan da vermez. Konularımı hatırlayan kızlar kızıyorsunuz bana biliyorum ama Annem çok sıkıntılı gel dedim gelemiyor Dr seyahat edemezsin erken doğum riskin var diyor Annemi aradım az evvel sıkıntılıymış tansiyonu çıkmış ağlıyor musun sen dedi yok Annem uyuyordum uyandım dedim birde ben üzmeyeyim ben salakta hala belki doğuma kadar düzelir diyorum.

Hıhı düzelir

Değil canım değil okudun mu yazdığımı Dr seyahat engelin var diyor kendim gideyim dedim rezervasyon yaptırdım bilet alırken rapor yoksa uçağa almazlar dediler oturdum aşağı Annemleri aradım gelin diye toparlanamıyorlar iki çeyrekten başka hiçbişeyim yok onları da alamam ortalığı yıkar. Az evvel aradım Annemi ağlıyordum tansiyonum çıktı dedi bişey diyemedim. Şimdi de yediğim içtiğim dert oldu adam resmen gideyim diye yapıyor ama gidemiyorum doğumu beklemek zorundayım.

Şerefsiz erkek müsveddesi kendi pisliğin de boğulsun hic düşündün mü dün hamile karısına bunu yapan çocuğu doğunca beziydi mamasıydı aldığında da laf edecek Allah merhamet versin diyeceğim ama o pislik insan bile değil insan Allah kurtarsın canım

Böyle adamlar evlenmesin yaaaa...lütfen kendinizi daha fazla üzmeyin.bebeğinizi düşünün siz yemezseniz oda aç kalır.biraz babaevine gidip kafa dinleme imkanı varsa gidin birazda o düşünsün.aldığı yiyecekleri otursun üç öğün yesin

Valla öyle olmuyor be canım öyle laflar ediyor ki boğazıma diziliyor yediğim her lokma söylemedim mi söyledim bu defa baban bırakmış gitmiş ananın evinde meyve sebze mi yedin benle evlenene kadar yoksuldun diyor. Ben hamileyim ve senin karınım bize bakmak zorundasın diyorum alay ediyor.

Yazik ya yenilen seyin hesabimi tutulur.hamilesin ustelik...yedirip icirmeyecekse ne ise yarayacakmis o. O da anasinin evinde gorduklerini yapiyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…