Evine yaptığı alışverişi boğazınıza dizen koca?

Sen de hamile halinle canına eziyet etmé onun inadına ye. Eşşek gibi bakmak zorundasın de. Hiç ezilip büzülme.

Doğum burda çok ucuz onun parasını ailem üstlendi zoruna gitti ben yaptırırım dedi 300 lira burda doğum ama her hastane dönüşü burnumdan gelmiyor değil
Canım illa özel hastane mi olmak zorunda normal devlet hastaneleri de artık çok iyi

Sen de hamile halinle canına eziyet etmé onun inadına ye. Eşşek gibi bakmak zorundasın de. Hiç ezilip büzülme.
Benim gitmem gerek ama nasıl bilmiyorum dayanamıyorum artık hiç o dediklerinden anlamıyor babamız bizi küçükken terleten gitti taa oralara kadar gidiyor hani zor unuttuğun ve uyuttuğun acıların vardır ya sinende hepsini hortlatıyor

Şu hayatta herşeyden kısabilirsin ama gıdadan asla

Canım yorumlardan çıkardığım anlamlar doğru mu? Bu adam seni dövüyor mü? Aldattı mı? Lohusayken de seni dövecek mi? Sen bebeğini kucaklarken sana bir tekme savuracak mı mesela? Veya evladına vurmaya kalkacak mı?

ufff çok üzüldüm konunuza gerçekten ailenizle konuşup neden bosanmiyorsunuz insan eşinin yediginin ictiginin hesabını yapar mı bi de annesi varken 2500 harcamış ne aldı o kadar parayla esiniz hiç cimri değil yalnızca size harcama yapmak istemiyor

erkekler icin aglamayalı cok oldu cnm yaa hic bi koca icin aglamaya degmez bu arada tabıkı evliyim yanii ilk zamanlar bende aglardım saf gibi allahtan erken gördüm ne mal oldugunu hiccccccc umrum olmaz mumkun oldugunca alıtım kartını keyfime bakarım valla ben aglıcama o aglasın erkekler cok nankörrrr cokkkk

Canım illa özel hastane mi olmak zorunda normal devlet hastaneleri de artık çok iyi
Bizim burda devlete gitme şansımız yok Asker eşim terörist hemşireler varmış devlet hastanesinde biraz tehlikeli devlet hastanesi ki özel hastanenin sempatizan olmadığını bile bilmiyoruz canım sır gibi saklıyoruz kurumumuzu.

Doğum burda çok ucuz onun parasını ailem üstlendi zoruna gitti ben yaptırırım dedi 300 lira burda doğum ama her hastane dönüşü burnumdan gelmiyor değil
Orası neresi bilmiyorum da Allah'ım yardımcın olsun.
Polise başvurup doğuma kadar sığınma evinde kalsan, sonra ailene geçecekmişsin zaten.

Lanet olsun öyle adama.ne halt yemeye almış seni ne halt yemeye hamile bırakmış.ayıp be insan karısının yediğini laf edermi terbiyesiz.doğumdan sonra bebeğinizide alın annenize gidin o karaktersizede nafaka davası açın.hiç değilse sürekli sizi aşagılayan kalbinizi kıran biriyle yaşamazsınız huzurunuz olur.Allah korkusu olan biri hamile karısını bukadar üzermi yaa çok sinirlendim

Boşanmaktan başka çaren yok.

Nafaka tazminat istemiyorum vermezde zaten boşanalım dedim gidip noter de kağıt yapalım bişey istemediğine dair dedi avukatla konuşmuştuk ortalama 50-75. 000 tazminat hakkım olduğunu söylemişti. Aklı gider tazminat nafaka dersem ki tövbe istemem ah be gülüm karısına yediği lokmayı zehir eden adam nafaka mı verir.

Devlete git sığınma evine yerleş bebeğin doğar kendi başının çaresine bakar bosanirsinda

Nasil bir kocadir bu..
Kendinizi hic mi dusunmuyorsunuz..
Bir omur cekmek zorunda degilsiniz bunlari..

O nafaka sana vurdukları dovduklerinin bedeli tabiki alacaksın niye almayasın ki neden tövbe diyosun haram olmaz merak etme sonuna kadar helaldir o tazminat sana

Bazen ailemize kıyamıyoruz üzülmesinler diye susuyoruz ama bizim de sadece bir tane hayatımız olduğunu mutlu yaşamaya hakkımız olduğunu atlıyoruz. Annene Allah uzun ömür versin anneler güçlüdür evladı için aslan kesilir. Senin durumun basit bir geçimsizlikten ileriye gitmiş merhametsiz ve zarar vermeye çok açık olan biri var karşında. Bence doğumu bekleme kurtulmaya bak

Canım keyfinden vermeyecekki zaten mecburen verecek.niye almayasın ne alabiliyorsan Söke söke al hemde.kendin için değil çocuğun için al hiç degilse.sana bunları yaşatmış hiç degilse bi bedeli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…