- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Doğum burda çok ucuz onun parasını ailem üstlendi zoruna gitti ben yaptırırım dedi 300 lira burda doğum ama her hastane dönüşü burnumdan gelmiyor değilDoğuma az kalmış da bu adam hastaneye de götürmez, para da vermez ki bence.
Canım illa özel hastane mi olmak zorunda normal devlet hastaneleri de artık çok iyiDoğum burda çok ucuz onun parasını ailem üstlendi zoruna gitti ben yaptırırım dedi 300 lira burda doğum ama her hastane dönüşü burnumdan gelmiyor değil
Benim gitmem gerek ama nasıl bilmiyorum dayanamıyorum artık hiç o dediklerinden anlamıyor babamız bizi küçükken terleten gitti taa oralara kadar gidiyor hani zor unuttuğun ve uyuttuğun acıların vardır ya sinende hepsini hortlatıyorSen de hamile halinle canına eziyet etmé onun inadına ye. Eşşek gibi bakmak zorundasın de. Hiç ezilip büzülme.
Bizim burda devlete gitme şansımız yok Asker eşim terörist hemşireler varmış devlet hastanesinde biraz tehlikeli devlet hastanesi ki özel hastanenin sempatizan olmadığını bile bilmiyoruz canım sır gibi saklıyoruz kurumumuzu.Canım illa özel hastane mi olmak zorunda normal devlet hastaneleri de artık çok iyi
Orası neresi bilmiyorum da Allah'ım yardımcın olsun.Doğum burda çok ucuz onun parasını ailem üstlendi zoruna gitti ben yaptırırım dedi 300 lira burda doğum ama her hastane dönüşü burnumdan gelmiyor değil
Lanet olsun öyle adama.ne halt yemeye almış seni ne halt yemeye hamile bırakmış.ayıp be insan karısının yediğini laf edermi terbiyesiz.doğumdan sonra bebeğinizide alın annenize gidin o karaktersizede nafaka davası açın.hiç değilse sürekli sizi aşagılayan kalbinizi kıran biriyle yaşamazsınız huzurunuz olur.Allah korkusu olan biri hamile karısını bukadar üzermi yaa çok sinirlendimValla öyle olmuyor be canım öyle laflar ediyor ki boğazıma diziliyor yediğim her lokma söylemedim mi söyledim bu defa baban bırakmış gitmiş ananın evinde meyve sebze mi yedin benle evlenene kadar yoksuldun diyor. Ben hamileyim ve senin karınım bize bakmak zorundasın diyorum alay ediyor.
bazı insanlar yediginden ictiginden kisiyor ama biz de hiç kisamoyoruz ve bana yediginden kisip ev sahibi olmak veya araba almak çok saçma geliyorŞu hayatta herşeyden kısabilirsin ama gıdadan asla
Boşanmaktan başka çaren yok.Benim gitmem gerek ama nasıl bilmiyorum dayanamıyorum artık hiç o dediklerinden anlamıyor babamız bizi küçükken terleten gitti taa oralara kadar gidiyor hani zor unuttuğun ve uyuttuğun acıların vardır ya sinende hepsini hortlatıyor
Nafaka tazminat istemiyorum vermezde zaten boşanalım dedim gidip noter de kağıt yapalım bişey istemediğine dair dedi avukatla konuşmuştuk ortalama 50-75. 000 tazminat hakkım olduğunu söylemişti. Aklı gider tazminat nafaka dersem ki tövbe istemem ah be gülüm karısına yediği lokmayı zehir eden adam nafaka mı verir.Lanet olsun öyle adama.ne halt yemeye almış seni ne halt yemeye hamile bırakmış.ayıp be insan karısının yediğini laf edermi terbiyesiz.doğumdan sonra bebeğinizide alın annenize gidin o karaktersizede nafaka davası açın.hiç değilse sürekli sizi aşagılayan kalbinizi kıran biriyle yaşamazsınız huzurunuz olur.Allah korkusu olan biri hamile karısını bukadar üzermi yaa çok sinirlendim
O nafaka sana vurdukları dovduklerinin bedeli tabiki alacaksın niye almayasın ki neden tövbe diyosun haram olmaz merak etme sonuna kadar helaldir o tazminat sanaNafaka tazminat istemiyorum vermezde zaten boşanalım dedim gidip noter de kağıt yapalım bişey istemediğine dair dedi avukatla konuşmuştuk ortalama 50-75. 000 tazminat hakkım olduğunu söylemişti. Aklı gider tazminat nafaka dersem ki tövbe istemem ah be gülüm karısına yediği lokmayı zehir eden adam nafaka mı verir.
Canım keyfinden vermeyecekki zaten mecburen verecek.niye almayasın ne alabiliyorsan Söke söke al hemde.kendin için değil çocuğun için al hiç degilse.sana bunları yaşatmış hiç degilse bi bedeli olsunNafaka tazminat istemiyorum vermezde zaten boşanalım dedim gidip noter de kağıt yapalım bişey istemediğine dair dedi avukatla konuşmuştuk ortalama 50-75. 000 tazminat hakkım olduğunu söylemişti. Aklı gider tazminat nafaka dersem ki tövbe istemem ah be gülüm karısına yediği lokmayı zehir eden adam nafaka mı verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?