Evine yaptığı alışverişi boğazınıza dizen koca?

Çok üzüldüm.
Gebe kalmadan önce melek gibi miydi de bu kadar kandınız bu kötü adama?
Allah şahidim melek gibiydi hatta evlendikten sonra sordum dedim bana neden böyle olduğunu göstermedin sana gerçek yüzümü göstersem beni sevmez evlenmezdin dedi

Anası geldiğinde 2500 lira harcayan ve sonrasında 1 ay boyunca tam takır bir mutfak ve maaşta 500 liralık mutfak alışverişi sonrası surat yapan başa kakan koca?
tam öpüp başına koymalık koca.
ideal ev erkeği.
sakın ses edip adamı elinden kaçırma.

Onun anasının evinden yağ bal akıyor herhalde. Nasıl bir aile oldukları da yetiştirdikleri oğuldan belli. Ayrıca meyve sebze yemeyip ne yemişsiniz, taş mı yiyerek büyümüşsünüz? Sizin kocanız güzel laftan anlamaz. Şu anda kendinizden önce bebeğinizi düşünmek zorundasınız, beslenmenizi aksatmayın.

Offf çok üzüldüm sen hamilesin . Üstelik karnındaki onun da kanı canı . Nasıl el kaldırır ? Nasıl böyle gaddarca konuşur anlamıyorum . Allah gözünü katran karası kaplayacak kadar şeytanlaştırıp, vicdan yoksununu yapmasın kimseyi böyle . Doğuma az kalmış canım kendini yıpratma bebeğin için dik dur , sağlıklı beslenmeye çalış . Sonra ailene sığın . Şimdi böyle yapan bebeğin olduktan sonra neler yapmaz . Şanslısın ki ailen hayatta ve yanında , kimseye muhtaç değilsin !

Açlıktan öte ciddi sorunların var hem senin kocanın zaten var normal değil.

Allah aşkına yok annem hasta babam hasta üzülür ayağına yatmayın. Aileniz bu durumda olduğunuzu bilse daha çok üzülür. Silkelenin ve kendinize gelin. Yarın doğumdan sonra çocuğu elinden bile alıp kapıya koyarlar. Sen kendini savunamazsın bile

Ben de cok uzuluyorum. Ortada masum dogmamis bir can var ve disarida olup bitenlerden habersiz yavrucak. Insan kendi evladina bunu nasil yapar. Hic mi merhamet yok

Çok üzüldüm.
Gebe kalmadan önce melek gibi miydi de bu kadar kandınız bu kötü adama?
Hem de kanatsız melek
Konu sahibi evlendiği geceden beri şiddet gördüğünü önceki konularında yazmış. Hatta bir keresinde kafasını duvara vurmuş.
Doğumdan sonra düzelir diye bekliyor

Elhamdülillah Rabbim yavrularımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah göz yaşım hiç dinmedi 8 aydır Allah ım bizleri merhametsiz insanlardan korusun. öyle kolay beddua ediyor ki oğluma onun için bu senin oğlun neden böyle yapıyorsun diyemiyorum. Elim ayağım bağlı doğumu beklemek zorundayım ailem çok zor durumda onlara yük olmamak adına susuyordum ama doğumdan sonra susmayacağım bir mesleğim var çalışır oğluma da kendime de bakarım. Babasız büyüyen bir kadın olarak hep oğlum babasız kalmasın istedim hala belki düzelir diye bekliyordum her gün yeni bişey çıkarıyor olmuyor ve hiçte olmayacak. Rabbim sizlerin yuvalarına huzur versin.

Yemeğini ye. Zaten yesen de yemesen de tonla laf söylüyor. Bir de merak ettim param yok vermiyor gidemiyorum diyorsunuz o zaman 500 lirayı nerden getirdiniz de alışveriş yaptınız? Bunu merak ettim.

Doğumdan sonra daha kötü oluyor eşler çocuğu öyle tut şunu yap bla blaaaa

Yemeğini ye. Zaten yesen de yemesen de tonla laf söylüyor. Bir de merak ettim param yok vermiyor gidemiyorum diyorsunuz o zaman 500 lirayı nerden getirdiniz de alışveriş yaptınız? Bunu merak ettim.
Aslında maaşını aldığını ve kendi param olmadığını yazdım bana harçlık vermez maaşını alır gerekeni harcar gerek görmediğini almaz

Aç mı oturacaksınız tabi alışveriş yapılacak. Dört dörtlük yiyip içmek isterler, tertemiz kıyafet ev isterler e bunlar için de bi zahmet deterjanından tut yemekliğine kadar her ay alınması gerekiyor. gitsin belediyeden yardım alsın

Doğuma az kalmış da bu adam hastaneye de götürmez, para da vermez ki bence.

Aslında maaşını aldığını ve kendi param olmadığını yazdım bana harçlık vermez maaşını alır gerekeni harcar gerek görmediğini almaz
O zaman neden laf etti anlamadım? Kendi aldığı şeye mi laf etti? Siz harçlık alın ne demek vermez? Hiç mi para geçmiyor elinize?

Amin canım .Aynen canım bak böyle dik dur . Ne mutlu sana ki bir mesleğinde varmış elinde daha ne olsun . Kendi bebeğine beddua eden kişide vicdanın sevginin kırıntısı yoktur . Nasıl bir evlat yetiştirmiş ailesi inanamıyorum . Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Çok mutlu ve huzurlu olursun inşalah bundan sonra .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…