- 13 Nisan 2007
- 33.846
- 103.284
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Allah şahidim melek gibiydi hatta evlendikten sonra sordum dedim bana neden böyle olduğunu göstermedin sana gerçek yüzümü göstersem beni sevmez evlenmezdin dediÇok üzüldüm.
Gebe kalmadan önce melek gibi miydi de bu kadar kandınız bu kötü adama?
tam öpüp başına koymalık koca.Anası geldiğinde 2500 lira harcayan ve sonrasında 1 ay boyunca tam takır bir mutfak ve maaşta 500 liralık mutfak alışverişi sonrası surat yapan başa kakan koca?
Valla öyle olmuyor be canım öyle laflar ediyor ki boğazıma diziliyor yediğim her lokma söylemedim mi söyledim bu defa baban bırakmış gitmiş ananın evinde meyve sebze mi yedin benle evlenene kadar yoksuldun diyor. Ben hamileyim ve senin karınım bize bakmak zorundasın diyorum alay ediyor.
Allah şahidim melek gibiydi hatta evlendikten sonra sordum dedim bana neden böyle olduğunu göstermedin sana gerçek yüzümü göstersem beni sevmez evlenmezdin dedi
Hem de kanatsız melekÇok üzüldüm.
Gebe kalmadan önce melek gibi miydi de bu kadar kandınız bu kötü adama?
Offf çok üzüldüm sen hamilesin . Üstelik karnındaki onun da kanı canı . Nasıl el kaldırır ? Nasıl böyle gaddarca konuşur anlamıyorum . Allah gözünü katran karası kaplayacak kadar şeytanlaştırıp, vicdan yoksununu yapmasın kimseyi böyle . Doğuma az kalmış canım kendini yıpratma bebeğin için dik dur , sağlıklı beslenmeye çalış . Sonra ailene sığın . Şimdi böyle yapan bebeğin olduktan sonra neler yapmaz . Şanslısın ki ailen hayatta ve yanında , kimseye muhtaç değilsin !
Doğumdan sonra daha kötü oluyor eşler çocuğu öyle tut şunu yap bla blaaaaAh be canlarım kızıyorsunuz bana biliyorum sabahtan beri açım kahvaltıdan kalktım peki aldıklarını yemiyorum o halde dedim ben seni doyuruyorum ananın evinde böyle alışveriş gördün mü daha neler bende az önce aldığı herşeyi çöp poşetine koydum bunlar için mi ağlıyorum şimdi ben dedim benim alacak gücüm yok zaten ev hanımıyım sağolsun harçlık falan da vermez. Konularımı hatırlayan kızlar kızıyorsunuz bana biliyorum ama Annem çok sıkıntılı gel dedim gelemiyor Dr seyahat edemezsin erken doğum riskin var diyor Annemi aradım az evvel sıkıntılıymış tansiyonu çıkmış ağlıyor musun sen dedi yok Annem uyuyordum uyandım dedim birde ben üzmeyeyim ben salakta hala belki doğuma kadar düzelir diyorum.
Aslında maaşını aldığını ve kendi param olmadığını yazdım bana harçlık vermez maaşını alır gerekeni harcar gerek görmediğini almazYemeğini ye. Zaten yesen de yemesen de tonla laf söylüyor. Bir de merak ettim param yok vermiyor gidemiyorum diyorsunuz o zaman 500 lirayı nerden getirdiniz de alışveriş yaptınız? Bunu merak ettim.
Doğuma az kalmış da bu adam hastaneye de götürmez, para da vermez ki bence.Elhamdülillah Rabbim yavrularımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah göz yaşım hiç dinmedi 8 aydır Allah ım bizleri merhametsiz insanlardan korusun. öyle kolay beddua ediyor ki oğluma onun için bu senin oğlun neden böyle yapıyorsun diyemiyorum. Elim ayağım bağlı doğumu beklemek zorundayım ailem çok zor durumda onlara yük olmamak adına susuyordum ama doğumdan sonra susmayacağım bir mesleğim var çalışır oğluma da kendime de bakarım. Babasız büyüyen bir kadın olarak hep oğlum babasız kalmasın istedim hala belki düzelir diye bekliyordum her gün yeni bişey çıkarıyor olmuyor ve hiçte olmayacak. Rabbim sizlerin yuvalarına huzur versin.
O zaman neden laf etti anlamadım? Kendi aldığı şeye mi laf etti? Siz harçlık alın ne demek vermez? Hiç mi para geçmiyor elinize?Aslında maaşını aldığını ve kendi param olmadığını yazdım bana harçlık vermez maaşını alır gerekeni harcar gerek görmediğini almaz
Amin canım .Aynen canım bak böyle dik dur . Ne mutlu sana ki bir mesleğinde varmış elinde daha ne olsun . Kendi bebeğine beddua eden kişide vicdanın sevginin kırıntısı yoktur . Nasıl bir evlat yetiştirmiş ailesi inanamıyorum . Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Çok mutlu ve huzurlu olursun inşalah bundan sonra .Elhamdülillah Rabbim yavrularımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah göz yaşım hiç dinmedi 8 aydır Allah ım bizleri merhametsiz insanlardan korusun. öyle kolay beddua ediyor ki oğluma onun için bu senin oğlun neden böyle yapıyorsun diyemiyorum. Elim ayağım bağlı doğumu beklemek zorundayım ailem çok zor durumda onlara yük olmamak adına susuyordum ama doğumdan sonra susmayacağım bir mesleğim var çalışır oğluma da kendime de bakarım. Babasız büyüyen bir kadın olarak hep oğlum babasız kalmasın istedim hala belki düzelir diye bekliyordum her gün yeni bişey çıkarıyor olmuyor ve hiçte olmayacak. Rabbim sizlerin yuvalarına huzur versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?