Evlat ayrimi kizlar yardimm edin

Görüşmeyi kesmelimiyiz

• Evet

OY: 28 58,3%
  • Hayir

OY: 20 41,7%

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .

cccnil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
112
28
13
Merhaba kizlar ben 3 yillik evliyim ailem mersinde evlenince esim ankarali oldugu icin buraya tasindik bir kizim var esimle evlenmeden once ailesinin bize ev alcagini soyledi ve ankaraya tasindik ama ne ev alan var ne birşey esimi. Ailesi cok zengin 4 tane evleri var iki oglu daha var onlarda evli onlara birer tane ev vermis evinin biride kirada istanbulda 850 milyarveriyorlar satmiyor esim surekli tartisiyo benim evimi alin satin diyor ama satmiyorlar kirada oturuyoruz 3 yıldır ayrim yapiyorlar diger iki ogullarina ev vermisler esime almiyorlar kaynanam cok cimri surekli para yok borc var diyo halbuki cok zenginler kizlar ev almalari icin ne yapmamiz gerekiyor gorusmemeyi dusunuyoruz artik esimde bende çocuğu da gostermeyi dusunmuyoruz kiraci olmak cok zor cok sıkisiyoruz kira oderken iki gelini rahat ediyor ben kirada surunuyorum 3 yillik evliyim 3 kere ev degistirdim yardima bile gelmediler eltilerimle zaten görüşmüyorum cok kiskanc ve kavgacilar ezmeye calisiyorlar bir kere bile evlerine cagirmadilar beni hep onlar gelmek istoyor bu evi nasil aldircaz ne yapmaliyiz sizce

Anne baba çocuklarına ev almak zorunda değildir, herkes çalışıp kendi alınteri ile almalıdır.

Ama diğer çocuklara alıp size almadılar ise ayrımcılık yapıldığını düşünmeniz doğru ama belki de şartların olgunlaşmasını bekliyorlardır.

Herkesin geliri kadar gideri vardır, siz istediğiniz zaman değil onlar maddi olarak hazır olduklarında alacaklardır.

Son düzenleme:
Bende görüşmeyi keserseniz evi unutun. Size böyle davranmalarının bir nedeni olmalı. Sen ve eşin çalışıyor musunuz ? Dıger eltilerin çalışıyor mu ?
Belki onlar çalışmıyorsa gecınemezler diye onlara ev almışlardır ?
Birde düğün de takı olayı oluyor ya. En sinir olduğum. Kimi aile çocuklarının elinden alıyorlar takıları. Onlar takılarını verdi de siz vermediniz mi ?

Ayrımcılık olduğunu sanmıyorum. Vardır düşündükleri bir şey. İstanbuldaki evin değeri artacaktır, kentsel dönüşüm vs girecektir, gelecekte bekledikleri başka bişey vardır. İnsanların maddi plan programlarını size göre ayarlamalarını beklemeyin. Oturup düzgünce konuşun nedenleri, niçinleri. Eminim mantıklı bir açıklamaları vardır.

Diğer çocuklarına evlenir evlenmez mi ev alınmış?

Esim calisiyor sadece be çalışmıyorum kizim küçük bir yasinda ona bakiyorum esim iki bin tl maas aliyor 700 kira veriyor 3 kere ev taşıdım esyam mahvoldu birde dugun zamani cektigi kredi var onu oduyor gecibmek cok zor oluyor esyalarida esim ve benim.ailem aldi dugu de takilanlari esim batirdi bi dukkan acip ev almamiz imkansiz bu durumda iki ogluna almis ve bize almiyor diger iki oglunun gerili cok iyi esime gore

Evt evlenir evlenmez zaten hazirda varmis evi gecin oturun demis kiraciyi cikartip simdi iki evi daha var birinde kendi oturuyor digeri istanbulda kirada kiramiza yardim etmiyor soyledik bende de yok diyor

Lütfen lütfen kimseden bir şey bekleyerek bir işe baş koymayın...

5 yıl önceydi yüksek lisansımı bitirmeye çalışıyordum ve bilgisayarım bozulmuştu. Tez yazmaya çalışıyorum bilgisayar elim ayağım o sıra. Part time bir işte çalışıp kendime yetiyordum ailemden yardım istemiyordum.

O sıra ablam yurtdışında çalışıyordu ve durumu iyiydi baya. Biz de oldukça samimiydik. Konuyu açtığımda "Ben sana hemen havale yapıyorum al bilgisayarını" dedi. Baya ısrar etti. Ben de kandım ve aldım.

O havale hiç gelmedi. Ben de lafını açamadım. Öderken aşırı zorlandım o harcamayı.

Denem o ki insanın kanı canı ablası bile bunu yapıyor. Kimseye güvenmeyin...

olmazsa araya mesafe koyun. ama nedenini anlayin ilk once

Insanin cok zoruna gidiyor neden bi anne baba iki ogluna alip durumu oldugu halde digerine almazki esimde cok takiyo kafasina bende

Evt evlenir evlenmez zaten hazirda varmis evi gecin oturun demis kiraciyi cikartip simdi iki evi daha var birinde kendi oturuyor digeri istanbulda kirada kiramiza yardim etmiyor soyledik bende de yok diyor
niyetleri ne onu anlamadim en azindan kiraya yardim edebilirler

Insanin cok zoruna gidiyor neden bi anne baba iki ogluna alip durumu oldugu halde digerine almazki esimde cok takiyo kafasina bende
haklisin da iste bazi ailelerde oluyoe bu acaba gelin olarak sizi istiyerek mi aldilar

Böyle bir zorunlulukları yok. Ev almıyorlar diye ailesiyle görüşmeyi kesecek adamı ben koca diye istemezdim şahsen. Kendini dünyaya getirip büyüten insanları bir ev uğruna elinin tersiyle iten, yarın iki kuruşa beni de bırakır. Bence insanları hiç üstlerine vazife olmayan konularda darlamayı bırakıp kendinize yetebilmeyi öğrenin. Herşeyi bir kenara birakin birinden boyle bir istekte bulunmayı gururuma yediremezdim ben. Dilencilik gibi.

Evin degeri dahada artsin diye bekloyolarmis 850 milyar veriyorlar suan satsalar zayen o evin degeri orda aryarken bizden o artan para cikiyo kira odiyerek ayni zamanda istanbuldaki evin degeri artarken ankaradada evler pahalilasiyor ayniya geliyor

Kiskanc olan eltileriniz mi onlara ev alindi diye trip yapan siz misiniz?

Ayirim yapildigini dusunuyorsaniz gorusmezsiniz olur biter.

Esinizin annesi babasi istedigi gibi kuser barisir , soylenir. Siz ne kadar bilenmissiniz ev almadilar diye. Umurumda olmazdi benim kendi yagimda kavrulayim yeter bana.

Dukkani batirmis dediniz dukkan acmasina destek oldu mu ailesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…