olmazsa araya mesafe koyun. ama nedenini anlayin ilk onceEsim calisiyor sadece be çalışmıyorum kizim küçük bir yasinda ona bakiyorum esim iki bin tl maas aliyor 700 kira veriyor 3 kere ev taşıdım esyam mahvoldu birde dugun zamani cektigi kredi var onu oduyor gecibmek cok zor oluyor esyalarida esim ve benim.ailem aldi dugu de takilanlari esim batirdi bi dukkan acip ev almamiz imkansiz bu durumda iki ogluna almis ve bize almiyor diger iki oglunun gerili cok iyi esime gore
niyetleri ne onu anlamadim en azindan kiraya yardim edebilirlerEvt evlenir evlenmez zaten hazirda varmis evi gecin oturun demis kiraciyi cikartip simdi iki evi daha var birinde kendi oturuyor digeri istanbulda kirada kiramiza yardim etmiyor soyledik bende de yok diyor
haklisin da iste bazi ailelerde oluyoe bu acaba gelin olarak sizi istiyerek mi aldilarInsanin cok zoruna gidiyor neden bi anne baba iki ogluna alip durumu oldugu halde digerine almazki esimde cok takiyo kafasina bende
Böyle bir zorunlulukları yok. Ev almıyorlar diye ailesiyle görüşmeyi kesecek adamı ben koca diye istemezdim şahsen. Kendini dünyaya getirip büyüten insanları bir ev uğruna elinin tersiyle iten, yarın iki kuruşa beni de bırakır. Bence insanları hiç üstlerine vazife olmayan konularda darlamayı bırakıp kendinize yetebilmeyi öğrenin. Herşeyi bir kenara birakin birinden boyle bir istekte bulunmayı gururuma yediremezdim ben. Dilencilik gibi.Merhaba kizlar ben 3 yillik evliyim ailem mersinde evlenince esim ankarali oldugu icin buraya tasindik bir kizim var esimle evlenmeden once ailesinin bize ev alcagini soyledi ve ankaraya tasindik ama ne ev alan var ne birşey esimi. Ailesi cok zengin 4 tane evleri var iki oglu daha var onlarda evli onlara birer tane ev vermis evinin biride kirada istanbulda 850 milyarveriyorlar satmiyor esim surekli tartisiyo benim evimi alin satin diyor ama satmiyorlar kirada oturuyoruz 3 yıldır ayrim yapiyorlar diger iki ogullarina ev vermisler esime almiyorlar kaynanam cok cimri surekli para yok borc var diyo halbuki cok zenginler kizlar ev almalari icin ne yapmamiz gerekiyor gorusmemeyi dusunuyoruz artik esimde bende çocuğu da gostermeyi dusunmuyoruz kiraci olmak cok zor cok sıkisiyoruz kira oderken iki gelini rahat ediyor ben kirada surunuyorum 3 yillik evliyim 3 kere ev degistirdim yardima bile gelmediler eltilerimle zaten görüşmüyorum cok kiskanc ve kavgacilar ezmeye calisiyorlar bir kere bile evlerine cagirmadilar beni hep onlar gelmek istoyor bu evi nasil aldircaz ne yapmaliyiz sizce
Kiskanc olan eltileriniz mi onlara ev alindi diye trip yapan siz misiniz?Merhaba kizlar ben 3 yillik evliyim ailem mersinde evlenince esim ankarali oldugu icin buraya tasindik bir kizim var esimle evlenmeden once ailesinin bize ev alcagini soyledi ve ankaraya tasindik ama ne ev alan var ne birşey esimi. Ailesi cok zengin 4 tane evleri var iki oglu daha var onlarda evli onlara birer tane ev vermis evinin biride kirada istanbulda 850 milyarveriyorlar satmiyor esim surekli tartisiyo benim evimi alin satin diyor ama satmiyorlar kirada oturuyoruz 3 yıldır ayrim yapiyorlar diger iki ogullarina ev vermisler esime almiyorlar kaynanam cok cimri surekli para yok borc var diyo halbuki cok zenginler kizlar ev almalari icin ne yapmamiz gerekiyor gorusmemeyi dusunuyoruz artik esimde bende çocuğu da gostermeyi dusunmuyoruz kiraci olmak cok zor cok sıkisiyoruz kira oderken iki gelini rahat ediyor ben kirada surunuyorum 3 yillik evliyim 3 kere ev degistirdim yardima bile gelmediler eltilerimle zaten görüşmüyorum cok kiskanc ve kavgacilar ezmeye calisiyorlar bir kere bile evlerine cagirmadilar beni hep onlar gelmek istoyor bu evi nasil aldircaz ne yapmaliyiz sizce
Dukkani batirmis dediniz dukkan acmasina destek oldu mu ailesi?Esim calisiyor sadece be çalışmıyorum kizim küçük bir yasinda ona bakiyorum esim iki bin tl maas aliyor 700 kira veriyor 3 kere ev taşıdım esyam mahvoldu birde dugun zamani cektigi kredi var onu oduyor gecibmek cok zor oluyor esyalarida esim ve benim.ailem aldi dugu de takilanlari esim batirdi bi dukkan acip ev almamiz imkansiz bu durumda iki ogluna almis ve bize almiyor diger iki oglunun gerili cok iyi esime gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?