Merhabalar geceden beri yorumlari okuyorum istanbulda cok ünlü bir hukuk bürosunda avukatim sinirden patliycam sizler nasil insanlarsiniz yorum yapan cahil cuheyla neden insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz insanlarin eksileriyle dalga geciyorsunuz resmen konu sahibi sabriniza hayran kaldik esimde bende ikimizde avukatiz ikide cocugumuz var ve size yardimci olmak icin burdayim nedemek ayrim anne bana ebeveyn kafasina estigi gibi ölmeden miras paylastiramaz bunun bir cezasi var eşiniz tutarli bir adam oldugu için bu haksizliga göz yummuyor tebrik ediyoruz abilerine esinizin hakkini verip esinizi ayiramaz anne baba bunla ilgili kanun var insanlar haklarini ariyorlar siz bir grup zübbe cikip belesci yazıyorsunuz ne haddinize anne bana suan suç işliyor miras kaciriyor esinizden ilerki donemde anne baba vefatinda esinizin hakki olan mali yalnizca diger kardesler almis olcak bunun dinen de hukukende yeri yok sizi esinize desteginizsen dolayi ayrica prematüre dogan evladinizi krese ne oldugu belli olmayan yerlere vermediginiz icin ayrica tebrik ediyorum annelik bu olmali zaten ki evlatlarimiz bizim icin herşeyden once gelmeli dogru yoldasiniz bu konuda konu sahibinin vicdanli oldugunu burdan anliyoruz zaten 18 yillik avukatlik hayatimda cocuklarini para icin onun bunun eline birakip heba eden cok dava gordum bebek gelişimi icin herseyden once anne sutu konu sahibi bunun egitimini almis yillarca kime ne anlatiyorsunuz esinize gelince bu tavrindan vazgecmeyerek hakkini aramayi surdursun her evlat birdir kanun esine kizmislar vs gibi şeyleri dinlemez eşinizin dava acma hakki bulunuyor yüzde yuz hakli olarak ve kardeslerine verilen tapularin iptalini nasil sagliyacagini size ozelden anlaticam burda asil olayi karistiran abileri ailesinin beynini yıkiyarak esinizi mirastan haklarindan mahrum ettiriyorlar nasil bi konusma yaptilar ailesine esinizin bilemiyorum ama etkili olmus anne baba bir evladina ev alip tapusunu veriyorsa bu SUÇ diger evladin hakkini yiyemez cani oyle istiyor diye miras hukuku denen birşey var bence burda daha fazla cahil insanlarla sinirlerinizi bozmayin size yapmaniz gerekenler konusunda yardimcı olacagim guzel kızinizada benden öpücükler insallah gelisimini bir sıkinti yasamadan tamamlar.sizlere gelince kim oluyorsunuzda insanlarin yasantilarini bilmeden anlamadan yargiliyorsunuz hemde kustahlasarak sonra vay efendim eşim dövüyor aldatiyor sizlere iyi tahammül ediyor eşleriniz insanlari yanlis yonlendirerek huzurlarini kacirmakta adil bi davranis degil dün geceden beri kadin ne anlatiyor sizler neler yazıyorsunuz küstahlik ve şımarıkliktan baska birsey degil bu. Size özelden yardımci olmak isterim burda sinirlerim zıpliyor insanlara kusura bakmayinda tutamadim artik kendimi
özelden kendine nasıl yardımcı olacaksa .....
özelden kendine nasıl yardımcı olacaksa .....
konu sahibesiyle aynı kişi mi ? merak ettik :)
Bize çapulcu ve cücük beyinli dedi konu sahibi.Evet aynı kişi ...
Evet aynı kişi ...
Ben 18 yillik avukatim galatasaray universitesi mezunuyum egitimimi fransızca aldim 7 dil biliyorum 3 ülkede vatandaşligim var amerikada hukuk master yaptim barodan 23 ödül aldim bugüne kadar sirf insanlara yardim olsun diye 89 davaya ucretsiz bizzat kendim katilmis bir avukatim 4 tane agir ceza avukati yetiştirdim şimdi sen kalkip bana nasil avukatsin diyosun ya boyle avukatim babasi cumhuriyet başsavcısı olan bir avukatim aile hukuk bürosu sahibi avukatim türkceyi sen veya senin tarzindakilermi bana ogretmeye kalkiyor edepsizce yorum yapan kendini bilmez hadsizlerin anlayacağı bir dil yok burda
ay cok gulduk suan
Kim kim güldünüz sen ve alt karakterlerin mi
sende sağlık sektöründe değil misin ?
aynaya baktığında sende hakim savcı yansıması falan olmuyorsa o senin sorunun demek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?