Evlat ayrimi kizlar yardimm edin

Görüşmeyi kesmelimiyiz

• Evet

OY: 28 58,3%
  • Hayir

OY: 20 41,7%

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .
Evt evlenir evlenmez zaten hazirda varmis evi gecin oturun demis kiraciyi cikartip simdi iki evi daha var birinde kendi oturuyor digeri istanbulda kirada kiramiza yardim etmiyor soyledik bende de yok diyor
İşe gir sen de çalışın kendiniz alın evinizi. Onların kızdığı bişeyler var demekki. Anne babalar çocuklarına ev almak zorunda değil.

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende senin durumundayım geçmiş konulara bakarsan eger ama ben görüşmeyi kesemedim maalesef eşim görüşmek istiyor bende geldiklernde gittiğimzde saygıda kusur etmiyorum.napalım haklıyı haksızı allah ayırır sen merak etme sadece şunu yapıcam ben ben çalışıyorum eşime veriyordum aldığım parayı artık vermiyorum kuruş para bunu tatlı tatlı söyledim paralarımı hep altın yaptım bilezik..sakladım bankada eşiminde haberi var eğer bir ev mevzusu olursa aslaaaa vermem asla.tek kuruş işlemez benden zaten ben çalışamazsam asla geçinemeyiz biz o zaman görücem ben onun ana baba sevgisini

Hayir dukkan acarken benim.ailem destek oldu esime 120 bin tl para verfi benim babam dukkan batti parada gitti oyle ailem agzini acip hicbirsey demediler

Kizim cok kucuk bakicak kimse yok calisamiyorm universite mezunuyum ama bi sure daha evdeyim kizim konusup yuruyene kadar en az sen en iyisini yapiyorsun kendi parani biriktirerek

Hayir dukkan acarken benim.ailem destek oldu esime 120 bin tl para verfi benim babam dukkan batti parada gitti oyle ailem agzini acip hicbirsey demediler
siz istanbulda mı yaşıyorsunuz?istanbulda 2 kişi çalışsa bile ev almak çok zor toplu para olmadıkça en azından 150 bin tl imkansız gibi bişi.tabi ben merkezi evlerden bahsediyorum dağ başında olanlardan değil.

Kizim cok kucuk bakicak kimse yok calisamiyorm universite mezunuyum ama bi sure daha evdeyim kizim konusup yuruyene kadar en az sen en iyisini yapiyorsun kendi parani biriktirerek
eğer annen sana yakınsa kızını annene bırak ve çalış derim.benim kayınvalidemler de kaynıma ev aldılar bende çocuğa bakarmısın olunca derim yok canım bakamam dediannem bana uzak keşke yakın olsa

Eltilerim le gorusuyorduk evlendigim gunden beri ortanci eltimin evine daha hic gitmedim bir kere cagarmadi o bana 7.8 kere geldi daha evinin yerini bilmem oyuzden gorumuyorum onunla cagirmadigi icin kendisi hic buyuk eltimde ailede herkesle kus kaynanamlada kus oda kendisi gorusmuyor kimse ile benimle baslarda iyiydi sonra arkamdan konusmalarini duydum oyuzden gorusmuyoruz esimde abisiyle kus zaten ortak bi arkadaşlari yuzunden

Ben ankaradayim ailem mersinde uzak cnm

Eşimin ailesi trilyonluk da olsa diğer çocuklarına Harika evler de versele bana vermek zorunda değiller.

Biz ankaradayiz esimin ailesinin evi istanbulda satmadiklari evi benim.ailemde mersinde ankaraya gelin geldim ben burdada ev fiyatlari cok yuksek

ben bu hiç bir kayınvalide kayınpeder size ev almak zorunda değil diyen kişileri anlamıyorum kendileri hep kendi satın aldığı evlerdemi oturuyorlar??yada bunlar kayınvalideler mi acaba ???

Ben hic umursamiyordum baslarda ev sonucta kirada parayi verince bizim evimiz ama esim xok uzuluyor bu duruma ve onlara ne zaman gitsek ev diyor ayrim yapiyorlar diye cok kafasina takiyor oyuzden bu kadar benimde canimi sıkiyor bu konu haliyle gecinmekte zorlasiyo git gide kira artiyor cunku

Ayol bırak almasınlar ben kv nin sadece 15000 lira verdiği evimden ki fazlasını odedigimi düşünüyorum sen benim evimde oturuyorsun demesiyle cikcam 5 ay sonra o ev alınınca gör sen asıl rezaleti her tartışmada yüzün e yuzune vururlar

Ola
ben bu hiç bir kayınvalide kayınpeder size ev almak zorunda değil diyen kişileri anlamıyorum kendileri hep kendi satın aldığı evlerdemi oturuyorlar??yada bunlar kayınvalideler mi acaba ???
Olabilir evt iki ogluna alip bi oglunu uzuyorsa almak zorunda

Evt oda var bu kez benim.evimde oturuyosun derler en ufak sorunda

Evet kendi aldığımız evde oturuyoruz zor geçinerek yüklü kredi ödüyoruz kimse ev almak zorunda değil yardım etmek zorunda değil hele bir de oradaki tarlanı şurdaki evini sat bana ev al demek kimsenin haddi değil..

konu sahibine ve eşine gururlu olmayı ve mal mülk yüzünden kimseyle yüz göz olmamalarını öneriyorum..

Evt oda var bu kez benim.evimde oturuyosun derler en ufak sorunda
Dedi ışte benimki ve benim ona yaptıklarımı görsen herkes bana kızın olsa bakmaz bu kadar helal olsun anasına babasına evlat yetiştirmiş derken o bana benim evde oturuyorsun dedi

Kimse size ev almak zorunda değil. Kendinize güvenmiyorsanız evlenmeseydiniz,onlara güvenip mi evlendiniz ? Ev aldırmak için napalım ne ya :) gidin yalvarın,ayaklarını yıkayın vs vs.

Benim evimde oturuyorsun dediklerinde, hayır oglunuzun evinde oturuyorum deyin. Yaptiklarida yapmadiklarida kendi cocuklarina, bunun icin siz tavir yapmayin. Ve sabirli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…