Evlat ayrimi kizlar yardimm edin

Görüşmeyi kesmelimiyiz

• Evet

OY: 28 58,3%
  • Hayir

OY: 20 41,7%

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .
ben bu hiç bir kayınvalide kayınpeder size ev almak zorunda değil diyen kişileri anlamıyorum kendileri hep kendi satın aldığı evlerdemi oturuyorlar??yada bunlar kayınvalideler mi acaba ???
Bende ev almak zorunda diyenleri anlamıyorum, diyelim almak istemiyor silah zoruyla mı aldırırsınız siz olsanız nasıl aldırırsınız?
Konu sahibi sizi tenzih ederim.

Evt evlenir evlenmez zaten hazirda varmis evi gecin oturun demis kiraciyi cikartip simdi iki evi daha var birinde kendi oturuyor digeri istanbulda kirada kiramiza yardim etmiyor soyledik bende de yok diyor

Iyi de ogullarina ev almamis ki hazirda evi varmis gecin oturun demis, size evi kalmamis, biz gidip istanbuldaki evde oturacaginiz dediniz de kabul mu etmediler? Cunku sadece o bosta kalmis gorunuyor.

Istanbulda ev satilipta ankaradan alinmaz istanbul her zaman daha degerlidir o yuzden satmiyor olabilirler ama kiranizi ordaki evin kirasindan odemek zorundalar.

Diger iki cocuga ev alip ucuncu cocuga ev almamak gibi bir durum olamaz.

Bu iste baska birsey var diye dusunuyorum sizi sevmiyorlar istemiyorlar yada esiniz onlarin parasini batirdi zamaninda.

Anne baba çocuğunu buyutmus okutmuş evlendirmiş.. Efendim neden ev vermemiş?? Az yiyin de bi ev alın. Çocuğu koz olarak kullanacaksınız bi de. Ailede kimse cagirmamis, taşınırken yardım etmemiş. Belki de sizde bi sorun vardır. Evet evet kesinlikle sizde bi şey var.

2000 lirayla gecinemiyosanız çocuk yapmayıp siz de çalışacaktınız.Ne güzel hayat valla anne baba ev alsın içini döşesin sorsan adı evlilik ışte.Hata size ev vermemeleri degil diğer cocuklara ev vermeleri aslında

Iyi de ogullarina ev almamis ki hazirda evi varmis gecin oturun demis, size evi kalmamis, biz gidip istanbuldaki evde oturacaginiz dediniz de kabul mu etmediler? Cunku sadece o bosta kalmis gorunuyor.
Evt esim istanbuldan is buldu evi vermediler oturmamiz icin zamaninda

Sizce ne var bende istemeye 25 kisiyle geldiler kaynanam ameliyat oldu iki gelini bakmadi bir ay ben baktim sorun bu olabilirmi acaba bendeki

4 ev olunca çok zengin mi oluyor? 2sini oğluna vermiş zaten. Şuan nakitleri olmayabilir. Diğer evlere niye sizi oturtmuyolar? Belki kocanın geçmişte bi kavgası oldu ailesiyle yada satar yer diye güvenmiyolardır iş batırdığı için?

Peki iki ogluna ev verip esime vermemelerine esim canini sıkiyor esimin uzulmesii nasil engelliyebilirim bununla ilgili bir fikriniz varmi

Evt esim istanbuldan is buldu evi vermediler oturmamiz icin zamaninda

ne dediler peki? yani ne gerekçeyle kabul etmediler?
o evde kiracı oturuyorsa ve o kira geliri işlerini görüyorsa vermezler tabi.
bu arada kayınpederimin 3, babamın da bildiğim 4 evi var, ben kirada oturuyorum, bugüne kadar hiç evlerinden birini bana versinler diye düşünmedim, kimse bana ev vermek zorunda değil, onlar nasıl ki çalışıp emek verip birşeylere sahip olduysa ben de aynı şekilde sahip olmak zorundayım, siz de hayata bu pencereden bakarsanız bazı şeyleri çok daha farklı görürsünüz.

Yani birde konu başında çok zengin demiş. Adamın tek evden kira geliri var şuan. Bu mu zenginlik?

Yani birde konu başında çok zengin demiş. Adamın tek evden kira geliri var şuan. Bu mu zenginlik?

aynen, konunun başına bakınca konu sahibinin kayınpederi ağaoğlu da bin dairesinden birini vermiyor sanki, ilerleyen sayfalara bakıyorsun ankarada 3 evi var birinde kendi ikisinde oğulları oturuyor.
çok zengin olsa bile evli, çocuklu koskoca adama hala yardım etmek zorunda değil o da ayrı.

esim tapuyu istemiyor sadece sat istanbuldaki evi 850 milyara ankaradan 200 milyarlik 4 ev al biri dede ben oturim kiradan kurtulim diyor yine evler senin olsun diyor yanlis anlasilmasin evin kokunu istemiyor esim

orurdugu ev 1 trilyon dubleks ogullarina verdigi ev biri 900 bin digeri 700 bin istanbuldaki evi 850 bin sizce fakirmi

Sizce ne var bende istemeye 25 kisiyle geldiler kaynanam ameliyat oldu iki gelini bakmadi bir ay ben baktim sorun bu olabilirmi acaba bendeki
Valla soylediklerinizde büyük mantık tutarsızlığı var.
Evler var, çok zenginler, evvelki iki oğlana ev verilmis, kv ameliyat olmuş siz bakmissiniz, ama hala beklediğiniz ev verilmiyor. Ve sizde bi sorun yok öyle mi? Yada anlatmadığınız başka detaylar???
Boyle varlıklı bi ailenin oğlu düğün için esya için kredi çekmiş mesela. İstenmeyen gelin misiniz acaba?

Bi de eşim çok üzülüyor ne yapabilirim diyorsunuz. Buna gerçekten inansam, belki bi şeyler diyip yardımcı olmaya çalışırdım.. Ama tekrar diyorum konu içeriğindeki üslup çok maddiyatçı. Ondan insanı itiyor..

Evlat ayırmak kötü bir şey ama ayrılan evlat siz değilsiniz.Karışmayın, paracı gelin gibi görünmeyin. Yapabileceğiniz bir şey olduğunu da sanmıyorum. Kimsenin zorla size bedavadan bir şeyler vermesini sağlayamazsınız. Kadının cimriliğini falan da bırakın. Siz kendi geçiminize, kendi çekirdek ailenize bakın. Başkalarının gelip sizi zor durumdan kurtarmasını falan da beklemeyin. Ya ayağınızı kendi yorganınıza göre uzatın ya da işinizi değiştirin, daha çok para kazanmaya çalışın.

Peki neden sizin esinize boyle bir ayrim yapiliyor???.
Ayrica anne baba ev almiyor diye torunu gostermemek filan yani sacma bence...
Herkesin ana babasi ev almiyor...benim zavalli annem 20 sene kiralarda oturdu

ben bu hiç bir kayınvalide kayınpeder size ev almak zorunda değil diyen kişileri anlamıyorum kendileri hep kendi satın aldığı evlerdemi oturuyorlar??yada bunlar kayınvalideler mi acaba ???
Kirada oturuyorum. Kendim veriyorum kira parasını, şaşıracaksınız ama onu da birileri versin diye beklemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…