Bende ev almak zorunda diyenleri anlamıyorum, diyelim almak istemiyor silah zoruyla mı aldırırsınız siz olsanız nasıl aldırırsınız?ben bu hiç bir kayınvalide kayınpeder size ev almak zorunda değil diyen kişileri anlamıyorum kendileri hep kendi satın aldığı evlerdemi oturuyorlar??yada bunlar kayınvalideler mi acaba ???
Evt evlenir evlenmez zaten hazirda varmis evi gecin oturun demis kiraciyi cikartip simdi iki evi daha var birinde kendi oturuyor digeri istanbulda kirada kiramiza yardim etmiyor soyledik bende de yok diyor
Evt esim istanbuldan is buldu evi vermediler oturmamiz icin zamanindaIyi de ogullarina ev almamis ki hazirda evi varmis gecin oturun demis, size evi kalmamis, biz gidip istanbuldaki evde oturacaginiz dediniz de kabul mu etmediler? Cunku sadece o bosta kalmis gorunuyor.
Sizce ne var bende istemeye 25 kisiyle geldiler kaynanam ameliyat oldu iki gelini bakmadi bir ay ben baktim sorun bu olabilirmi acaba bendekiAnne baba çocuğunu buyutmus okutmuş evlendirmiş.. Efendim neden ev vermemiş?? Az yiyin de bi ev alın. Çocuğu koz olarak kullanacaksınız bi de. Ailede kimse cagirmamis, taşınırken yardım etmemiş. Belki de sizde bi sorun vardır. Evet evet kesinlikle sizde bi şey var.
4 ev olunca çok zengin mi oluyor? 2sini oğluna vermiş zaten. Şuan nakitleri olmayabilir. Diğer evlere niye sizi oturtmuyolar? Belki kocanın geçmişte bi kavgası oldu ailesiyle yada satar yer diye güvenmiyolardır iş batırdığı için?Esim calisiyor sadece be çalışmıyorum kizim küçük bir yasinda ona bakiyorum esim iki bin tl maas aliyor 700 kira veriyor 3 kere ev taşıdım esyam mahvoldu birde dugun zamani cektigi kredi var onu oduyor gecibmek cok zor oluyor esyalarida esim ve benim.ailem aldi dugu de takilanlari esim batirdi bi dukkan acip ev almamiz imkansiz bu durumda iki ogluna almis ve bize almiyor diger iki oglunun gerili cok iyi esime gore
Peki iki ogluna ev verip esime vermemelerine esim canini sıkiyor esimin uzulmesii nasil engelliyebilirim bununla ilgili bir fikriniz varmiEvet kendi aldığımız evde oturuyoruz zor geçinerek yüklü kredi ödüyoruz kimse ev almak zorunda değil yardım etmek zorunda değil hele bir de oradaki tarlanı şurdaki evini sat bana ev al demek kimsenin haddi değil..
konu sahibine ve eşine gururlu olmayı ve mal mülk yüzünden kimseyle yüz göz olmamalarını öneriyorum..
Evt esim istanbuldan is buldu evi vermediler oturmamiz icin zamaninda
Yani birde konu başında çok zengin demiş. Adamın tek evden kira geliri var şuan. Bu mu zenginlik?Iyi de ogullarina ev almamis ki hazirda evi varmis gecin oturun demis, size evi kalmamis, biz gidip istanbuldaki evde oturacaginiz dediniz de kabul mu etmediler? Cunku sadece o bosta kalmis gorunuyor.
Yani birde konu başında çok zengin demiş. Adamın tek evden kira geliri var şuan. Bu mu zenginlik?
esim tapuyu istemiyor sadece sat istanbuldaki evi 850 milyara ankaradan 200 milyarlik 4 ev al biri dede ben oturim kiradan kurtulim diyor yine evler senin olsun diyor yanlis anlasilmasin evin kokunu istemiyor esim4 ev olunca çok zengin mi oluyor? 2sini oğluna vermiş zaten. Şuan nakitleri olmayabilir. Diğer evlere niye sizi oturtmuyolar? Belki kocanın geçmişte bi kavgası oldu ailesiyle yada satar yer diye güvenmiyolardır iş batırdığı için?
orurdugu ev 1 trilyon dubleks ogullarina verdigi ev biri 900 bin digeri 700 bin istanbuldaki evi 850 bin sizce fakirmiYani birde konu başında çok zengin demiş. Adamın tek evden kira geliri var şuan. Bu mu zenginlik?
Valla soylediklerinizde büyük mantık tutarsızlığı var.Sizce ne var bende istemeye 25 kisiyle geldiler kaynanam ameliyat oldu iki gelini bakmadi bir ay ben baktim sorun bu olabilirmi acaba bendeki
Evlat ayırmak kötü bir şey ama ayrılan evlat siz değilsiniz.Karışmayın, paracı gelin gibi görünmeyin. Yapabileceğiniz bir şey olduğunu da sanmıyorum. Kimsenin zorla size bedavadan bir şeyler vermesini sağlayamazsınız. Kadının cimriliğini falan da bırakın. Siz kendi geçiminize, kendi çekirdek ailenize bakın. Başkalarının gelip sizi zor durumdan kurtarmasını falan da beklemeyin. Ya ayağınızı kendi yorganınıza göre uzatın ya da işinizi değiştirin, daha çok para kazanmaya çalışın.Merhaba kizlar ben 3 yillik evliyim ailem mersinde evlenince esim ankarali oldugu icin buraya tasindik bir kizim var esimle evlenmeden once ailesinin bize ev alcagini soyledi ve ankaraya tasindik ama ne ev alan var ne birşey esimi. Ailesi cok zengin 4 tane evleri var iki oglu daha var onlarda evli onlara birer tane ev vermis evinin biride kirada istanbulda 850 milyarveriyorlar satmiyor esim surekli tartisiyo benim evimi alin satin diyor ama satmiyorlar kirada oturuyoruz 3 yıldır ayrim yapiyorlar diger iki ogullarina ev vermisler esime almiyorlar kaynanam cok cimri surekli para yok borc var diyo halbuki cok zenginler kizlar ev almalari icin ne yapmamiz gerekiyor gorusmemeyi dusunuyoruz artik esimde bende çocuğu da gostermeyi dusunmuyoruz kiraci olmak cok zor cok sıkisiyoruz kira oderken iki gelini rahat ediyor ben kirada surunuyorum 3 yillik evliyim 3 kere ev degistirdim yardima bile gelmediler eltilerimle zaten görüşmüyorum cok kiskanc ve kavgacilar ezmeye calisiyorlar bir kere bile evlerine cagirmadilar beni hep onlar gelmek istoyor bu evi nasil aldircaz ne yapmaliyiz sizce
Kirada oturuyorum. Kendim veriyorum kira parasını, şaşıracaksınız ama onu da birileri versin diye beklemiyorum.ben bu hiç bir kayınvalide kayınpeder size ev almak zorunda değil diyen kişileri anlamıyorum kendileri hep kendi satın aldığı evlerdemi oturuyorlar??yada bunlar kayınvalideler mi acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?