- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
konu sahinin kendisi yaw ne avukatı bire bir aynı cümleleri önceki sayfalarda yazdı
forumdan istediği desteği alamadı kreşlere de çocuk bırakmaz yoksa kalkıp çalışmak zorunda
7 dil biliyomuş bi de
Nilay hanım sorumu görmediniz sanırım, tartıştığınız için arada kaynamış.
Bir kişi ölmediyse, hayatta ise akıl sağlığı da yerindeyse, vasi istenmiyorsa, nasıl kişinin üzerine olan bir tapu için hak iddia edilebilir? İlgili kanun hangisidir? hangi maddesinde yazıyor bu? Siz ezbere biliyorsunuzdur kanunları. Söyleyebilir misiniz? Gerçekten çok merak ediyorum.
Muris muvazaasında mirasçı gerçekte tapulu taşınmazını mirasçısı olan kişiye devretmek istemektedir. Fakat diğer mirasçılarını mirasından yoksun bırakmak amacıyla aslında bağışlama olan arzusunu tapu dairesinde satış olarak göstermektedir. Bu şekilde taşınmazını satmış olan mirasbırakan, diğer mirasçılarını mirastan uzak tutma gayesi taşır. Muris muvazaasının varlığı halinde muris muvazaasına dayalı olarak tapu iptali ve tescili davası açılacak ve mirasçıların hakları bu şekilde korunmaya çalışılacaktır.Nilay hanım sorumu görmediniz sanırım, tartıştığınız için arada kaynamış.
Bir kişi ölmediyse, hayatta ise akıl sağlığı da yerindeyse, vasi istenmiyorsa, nasıl kişinin üzerine olan bir tapu için hak iddia edilebilir? İlgili kanun hangisidir? hangi maddesinde yazıyor bu? Siz ezbere biliyorsunuzdur kanunları. Söyleyebilir misiniz? Gerçekten çok merak ediyorum.
Muris muvazaasında mirasçı gerçekte tapulu taşınmazını mirasçısı olan kişiye devretmek istemektedir. Fakat diğer mirasçılarını mirasından yoksun bırakmak amacıyla aslında bağışlama olan arzusunu tapu dairesinde satış olarak göstermektedir. Bu şekilde taşınmazını satmış olan mirasbırakan, diğer mirasçılarını mirastan uzak tutma gayesi taşır. Muris muvazaasının varlığı halinde muris muvazaasına dayalı olarak tapu iptali ve tescili davası açılacak ve mirasçıların hakları bu şekilde korunmaya çalışılacaktır.
Muris muvazaasında mirasçı gerçekte tapulu taşınmazını mirasçısı olan kişiye devretmek istemektedir. Fakat diğer mirasçılarını mirasından yoksun bırakmak amacıyla aslında bağışlama olan arzusunu tapu dairesinde satış olarak göstermektedir. Bu şekilde taşınmazını satmış olan mirasbırakan, diğer mirasçılarını mirastan uzak tutma gayesi taşır. Muris muvazaasının varlığı halinde muris muvazaasına dayalı olarak tapu iptali ve tescili davası açılacak ve mirasçıların hakları bu şekilde korunmaya çalışılacaktır.
Mirasbırakan anne babanız veya mirasbırakacak her kimse, şayet mallarının size kalmaması için taşınmazını başka bir mirasçıya satmış ise açılacak dava muris muvazaasına dayalı olarak tapu iptali ve tescili davasıdır. Burada davanın ne zaman açılacağı sorun teşkil etmektedir. Bu tür davalarda, davanın açılması için belirlenmiş bir zamanaşımı süresi söz konusu değildir. Yargıtay’ın da kararlarında belirtildiği üzere bu tür davalarda zamanaşımı veya hak düşürücü sürenin uygulama olanağı bulunmamaktadır.
Cocuk emiyor prematüre diyor kadin gece nobetinde kime birakicam yazmis konu sahibi sormus sizlere gece acik kres varmi diye prematüre bebekler küçük olur basini dahi tutamaz bildigim kadariyla özel ilgi gerekir saniyorumki peki gece nereye birakicak bu bayan gelisim geriligi olan kızini ?Merakla bekliyorum ne çıkacak
Hala cevap alamadım malum hatun google da...ben ne dedim de çocuk ziyan olacakmış ki
Canim bu kv kp ev almak zorunda degil diyenlerin cogu hayatinda hic kiraci olmamis ya da cift ve dolgun maasla gecinenler heralde. Bence sen onlara cok kulak asma.Evt esim istanbuldan is buldu evi vermediler oturmamiz icin zamaninda
Cocuk emiyor prematüre diyor kadin gece nobetinde kime birakicam yazmis konu sahibi sormus sizlere gece acik kres varmi diye prematüre bebekler küçük olur basini dahi tutamaz bildigim kadariyla özel ilgi gerekir saniyorumki peki gece nereye birakicak bu bayan gelisim geriligi olan kızini ?
zaten bebek.ele avuca gelince basliycam evde niye oturimki sonucta ben para gozum dime para gelicek yerde niye calismiyim ucunda para var dime ama aaBende zaten prematüre bilgisini okuduktan sonra bebek ele avuca gelince başlarsın demişim,sen hangi bilgiyle kreşlere ne iduğü belirsiz diyosun peki,her kurumun her mesleğin keza her insanın kötüsü var ama bu genelleme kabul etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?