Evlat ayrimi kizlar yardimm edin

Görüşmeyi kesmelimiyiz

• Evet

OY: 28 58,3%
  • Hayir

OY: 20 41,7%

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .
Ben ana baba ölmeden miras paylaşmaya çalışmam net. Gururum var. 16 yaşından beri çalışıyorum. Aileme hep yardım ettim. Üniversiteyi hem çalıştım hem okudum. Allahtan ikimizin aileside zengin değil yoksa insanlıktan çıkacakmışız.

bos ver hic cevap da vermez kaza da gelme canim yoksa bantlanirsin seni kizdirmalarina izin verme
Cnm guler gecerim ben bunlara bir grup.capulcunun lafina takilmam aynen dedigin gibi cvp verme ye degmez

Siz napiyosunuz burda butun gun oturup bir grup.var anlasildi cucuk beyinli grup olmiyan akillariyla sacmalayan bi grup butun gun burda millere lafmi yetistiriyosunuz

Sinir oluyosaniz niye bukadar yorum yapiyosunuz ozaman en cok cvp ta bana gelmis oda ayri bi konu

Sen kişisel gelişim dersi al ya kendini ifade edemiyorsun yada tam olgunlaşmamışsın armut piş ağzıma düş.
Siz veriyomusunuz kisisel gelisim dersi sizden alalim cok biliyosunuz siz belli bize ders versenize nasil vericksiniz

C cccnil mesajimi okumussun ama anlamamissin ben seni iyiligin icin uyarmistim gercekten derdini dert bildim yardimci olaya calistim canim.hala devam ediyorsun ayni hatayi yapmaya. insallah her sey gonlunce olur. ben artik bu konuya yorum yapmiyorum. Mune abla yakinda gerekeni yapar tabi en dogrusunuda o bilir.

diger kardeslere alindi bize niye alinmiyor diye gonul koyabilirsiniz.almama gerelceleri nedir ne degildir biz bilemeyiz tabiki.ama konu basligindaki gorusmeyi kesmelimiyim cevabi.
bence kesinlikle hayir..ne olursa olsun esinizin anne babasindan bahsediyoruz.soz vermisler tutmamuslar diyelim onlarin sorunu.esinizide kiskirtmayin bence o zaten uzuluyor diyorsunuz.en azindan siz biraz ilimli olabilirsiniz..ölüümlu dunya mal da yalan mülkte yalan..iyi kotu kendi yaginizda kavruluyormussunuz zaten..yarin obur gun bisey olsa arkalarinfan size dairelerde kalsa, bir helallik bile alamamanin vicdanini yasarsiniz omur boyu..benim fikrim bu..

Ben sana kotu birsey demedimki haklisin dedim

Biraz sonra onun istediği gibi cevap vermediniz diye hakaret etmeye başlar konu sahibi.

Avukat hanımın canhıraş yazarken konunun en cikcikli yerinde çevrimdışı olmasına bir tek ben dikkat etmiş olamam heralde

Cnm guler gecerim ben bunlara bir grup.capulcunun lafina takilmam aynen dedigin gibi cvp verme ye degmez

Siz napiyosunuz burda butun gun oturup bir grup.var anlasildi cucuk beyinli grup olmiyan akillariyla sacmalayan bi grup butun gun burda millere lafmi yetistiriyosunuz

güle güle tartışma karşısındaki ile iletişim kurabilme adabını öğrendiğin zaman yine gel ..

güle güle tartışma karşısındaki ile iletişim kurabilme adabını öğrendiğin zaman yine gel ..

Şimdi burdan bir ikinci üyelik meselesi çıkarsa bu hep önüne gelecek konu sahibinin, konuyu bilenler sen burda bunu yapmıştın dediğinde de vay eski konuları açıyorsunuz diye yuklenilecek ona yanıyorum

Hayır aynı fikirde olmadığı için herkese cücük beyinli çapulcu diyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…