Ben ana baba ölmeden miras paylaşmaya çalışmam net. Gururum var. 16 yaşından beri çalışıyorum. Aileme hep yardım ettim. Üniversiteyi hem çalıştım hem okudum. Allahtan ikimizin aileside zengin değil yoksa insanlıktan çıkacakmışız.O zorunda degil diyenlere kayin babasi kaynanasi ev halsa bugun havada kapar helede iki geline iki ogula alip o bos yorum yapanlara alinmasa kiyameti koparir kaynanasina bi bardak su vermez ben gene bakiyorum burdada bol keseden sallarlar yok zorunda degil yok ogluna vermez se olarin bilecegi is hicte onlarin bilecegi is degil devlet bile oyle diyo geldavani ac ailen evlatlar arasinda miras kaçırıyor sa gel.ac davani hakki hukuku koruyalim miras kacirana esit paylastirmayana diyor oyle hayattayken cani istiyor diye mirasini ayrim yapip diger cocuklaraverilmesini devlet bile onaylami dava hakki doguyo ayrim yapilana bugun kaynananin kayin babanin evine goz diken esimmi diger iki oglumu acaba neden esim miras hakkini hakli bir sekilde istoyor diyehaksiz oluyor miraa diyorum cunku bu insanlar ölmeden paylastiriyor malini evlet ne olursa olsun evlattir birini digerindenayiramazsin bnun dinimizde gunahi cok buyuk cahil.cahil yorumlar geliyor ulkemin guzel insanlari ne hale gelmis on yargi hakaretalmis basini gidiyo destek olmaktansa kostek olmak hoşuna gider olmus insanlarin ne desin esim ana bana beni dogurdunuz ama mirasimi abilerime verin raziyim beni mahrum.ediyosunuzcok saolunmu desin ayni sekilde benim bavaminsa mali var 3 te kizi var birine ne yapiyosa digerinede onu yapar ayirt etmez kulhakki dan allahtan korktugu icin sama yorum yapanlar hanginiz acaba size dusen bi hakki başka sina veriesine goz yumarsiniz hic biriniz sahte degil.gercekci olun vay efendim sen soylesin ben cok kotu bile olsam bi torun vermisim.bu aileye yeter artar bile benim yerimizde olsaniz kocanizla bile kvga edersiniz o bos bos yorum yapanlar ben destek oluyorum en azindan yanimdayim ölüm hak miras helal esimde hakkini istiyo bakiyor hayattayken dagitiyiyor su yandan niye bakmiyosunuz acaba isedemekki digerabileri ne kadar neler yapmislarda bu insanlara eşleri bile konusmuyo kaynanamla kayin babamla osekilde hayattayken miras dagittirmislar ben yokken bu ailede buyuk gelinleri kan kusturmus allaha cok şükür oylebisede yapmadim ben bi konuya at gozluklerini takip tek taraflı gorup yarum atarak insanlara yardimci olunmaz resmen kacga ediyo bazilari burda ne yaziyo baslikta yardim edin yok turarsiz yok su yok bu ne yasaniyosa onu yaziyorum bi sıkinti var evt icinden cikamadigim icin burdayim.zaten dort dortluk olsa hersey burda ne isim varki akil akildan ustundur dedik geldik akilli 3. 5 kisi dışında bise goremedik niye cevrenizde ilk defami.goruyosunuz mirasini olmeden haksizca dagitani siz nerde yasiyosunuz uzaydami ki bukadar abest geliyor istiyor sa esim kendi hakkina duseni istiyor miras diye birsy var madem.olmeden dagitiliyo tabiki hakkini ariycak dava acma hakki bile varken size neyin abesti bu siz olsaniz saf saf benim.ev hakkimi abim.alsin cnim.abim hakediyo ben degil.ben kit kanaat gecinirim yeterki abim ve esi rahat etsin mi derdiniz acaba gercekten cok merak ediyorum yani
Cnm guler gecerim ben bunlara bir grup.capulcunun lafina takilmam aynen dedigin gibi cvp verme ye degmezbos ver hic cevap da vermez kaza da gelme canim yoksa bantlanirsin seni kizdirmalarina izin verme
Ben ana baba ölmeden miras paylaşmaya çalışmam net. Gururum var. 16 yaşından beri çalışıyorum. Aileme hep yardım ettim. Üniversiteyi hem çalıştım hem okudum. Allahtan ikimizin aileside zengin değil yoksa insanlıktan çıkacakmışız.
Ben ana baba ölmeden miras paylaşmaya çalışmam net. Gururum var. 16 yaşından beri çalışıyorum. Aileme hep yardım ettim. Üniversiteyi hem çalıştım hem okudum. Allahtan ikimizin aileside zengin değil yoksa insanlıktan çıkacakmışız.
Sen kişisel gelişim dersi al ya kendini ifade edemiyorsun yada tam olgunlaşmamışsın armut piş ağzıma düş.ay cok gulduk suan
Sen kişisel gelişim dersi al ya kendini ifade edemiyorsun yada tam olgunlaşmamışsın armut piş ağzıma düş.[/QUOTE
Siz veriyomusunuz kisisel gelisim dersi sizden alalim cok biliyosunuz siz belli bize ders versenize nasil vericksinizSen kişisel gelişim dersi al ya kendini ifade edemiyorsun yada tam olgunlaşmamışsın armut piş ağzıma düş.
Ben sana kotu birsey demedimki haklisin dedimC cccnil mesajimi okumussun ama anlamamissin ben seni iyiligin icin uyarmistim gercekten derdini dert bildim yardimci olaya calistim canim.hala devam ediyorsun ayni hatayi yapmaya. insallah her sey gonlunce olur. ben artik bu konuya yorum yapmiyorum.Mune abla yakinda gerekeni yapar tabi en dogrusunuda o bilir.
Biraz sonra onun istediği gibi cevap vermediniz diye hakaret etmeye başlar konu sahibi.diger kardeslere alindi bize niye alinmiyor diye gonul koyabilirsiniz.almama gerelceleri nedir ne degildir biz bilemeyiz tabiki.ama konu basligindaki gorusmeyi kesmelimiyim cevabi.
bence kesinlikle hayir..ne olursa olsun esinizin anne babasindan bahsediyoruz.soz vermisler tutmamuslar diyelim onlarin sorunu.esinizide kiskirtmayin bence o zaten uzuluyor diyorsunuz.en azindan siz biraz ilimli olabilirsiniz..ölüümlu dunya mal da yalan mülkte yalan..iyi kotu kendi yaginizda kavruluyormussunuz zaten..yarin obur gun bisey olsa arkalarinfan size dairelerde kalsa, bir helallik bile alamamanin vicdanini yasarsiniz omur boyu..benim fikrim bu..
Cnm guler gecerim ben bunlara bir grup.capulcunun lafina takilmam aynen dedigin gibi cvp verme ye degmez
Siz napiyosunuz burda butun gun oturup bir grup.var anlasildi cucuk beyinli grup olmiyan akillariyla sacmalayan bi grup butun gun burda millere lafmi yetistiriyosunuz
güle güle tartışma karşısındaki ile iletişim kurabilme adabını öğrendiğin zaman yine gel ..
Şimdi burdan bir ikinci üyelik meselesi çıkarsa bu hep önüne gelecek konu sahibinin, konuyu bilenler sen burda bunu yapmıştın dediğinde de vay eski konuları açıyorsunuz diye yuklenilecek ona yanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?