Evlat ayrımı yapan kp ve kv..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada kayınvalide benimle dedikodusunu yapmıştı sırf bu yüzden bile kızıp bagirmistim konuyu kapat lütfen diye. Kaynanalarin gözünü seveyim ya kimlerin dedikodusunu yapacağını biliyor
Hadsiz kayınvalide kimin mutfağını yeniletecegini de bilmiş
Ne çok fesatlık sigdirmissiniz ömrünüze

bana bu kadar laf soylense ben utanırım uzulurum bır yuzum kızarır otururum dusunurum yahu

hıc ıstıfını bozmayanlara tdk pişkin dıyor ben tdk nın yalancısıyım

Konu baya uzamış
Konu sahibi, siz sosyal medyadaki paylaşımlari ciddiye alıp kendinizi bosa uzuyorsunuz
Insallah tüp bebek tedaviniz de iyi gider, sağlıklı bir evladınız olur
Kayinvalide elti nispetlerini yapadursunlar siz de kendinize, esinize ve huzurlu yasamaniza bakin. Hatta sosyal medyadan da sevmediğiniz insanları çıkarın ne gerek var yani
Normalde ömründe birkac kez gördüğüm insan sosyal medyamda ekli olsa ne olmasa ne, o kadar takmiyorum hatta akrabalardan istek geldiğinde cogu zaman kabul etmiyorum bile ne gerek var
Arkamdan konusulanlari da biliyorum bu kisi beni takip etse dedikoduları arttırır o kadar, sizde de aynı durum soz konusu
Bırakın ilk torun kayınbiraderden olsun. Allah hayirli saglikli evlat eylesin
Herseyin hayirlisini dilemek lazim
Evin de isin de esin de cocugun da...
Kendinizi bosa uzuyorsunuz bu üzüntü de sizin tup bebekteki basarinizi olumsuz etkiliyor

Terbiyesizz...

Yaklaşık bir 40 dkdir topigi taradin. Bekliyorum ne bulacaksın diye. Vallahi ne azim helal olsun
Acilen hobi edinmelisin durum vahim
Yok canım kendinize haksızlık etmeyin. Eltiyi bir kaşık suda boğacak azme sahipsiniz. Arkadaş sizin yanınızda stajyer bile olamaz

Çok doğru demiş.. Bakınız;

“Mey Biter Saki Kalır, Her Renk Solar Haki Kalır, Diploma İnsanın Cehlini Alsa Da Hamurunda Varsa Eşeklik, Baki Kalır”​

Fuzuli ..

Yaklaşık bir 40 dkdir topigi taradin. Bekliyorum ne bulacaksın diye. Vallahi ne azim helal olsun
Vallahi de billahi de tillahi de.. Her cümli her kelime her harf "terbiyesizlik" barındırıyor. Yani insanlara demediğini bırakmayp ne bulacaksın demek ne bileyim komik.. Çok gülüyorum şuan Bir de insanlar akşam genelde dinlenir ne biliyorsun hobim yok veya birşeyle uğraşmıdğımı cidden terbiyesizmişsin yav

Son düzenleme:
Bu arada tarama değil yorumları okuyorum tek tek bacaklarımı uzattım keyif yaparak okuyorum ne var zoruna mı gitti ? ..

Yok canım kendinize haksızlık etmeyin. Eltiyi bir kaşık suda boğacak azme sahipsiniz. Arkadaş sizin yanınızda stajyer bile olamaz
Bu arada kendisi de 40.dkdr beni tarıyormuş ben bilmiyorum kaç dkdr burdayım helal olsun vallahi

Bu arada kendisi de 40.dkdr beni tarıyormuş ben bilmiyorum kaç dkdr burdayım helal olsun vallahi
Benimde tüm yorumlarıma üşenmeyip beğenmedim attı az önce. Bende 3 dakikamı ayırıp 46 yorumunu beğenmedim. Hadi bakalım hodri meydan...

Beni beğenmeyecek insan daha anasının karnından doğmadı

Seni beğenmeyenlene hücuummmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…