- 7 Ağustos 2016
- 3.491
- 7.324
- 158
- Konu Sahibi Ruzgargulu48
-
Hadsiz kayınvalide kimin mutfağını yeniletecegini de bilmişBu arada kayınvalide benimle dedikodusunu yapmıştı sırf bu yüzden bile kızıp bagirmistim konuyu kapat lütfen diye. Kaynanalarin gözünü seveyim ya kimlerin dedikodusunu yapacağını biliyor
KesinlikleHadsiz kayınvalide kimin mutfağını yeniletecegini de bilmiş
Ne çok fesatlık sigdirmissiniz ömrünüze
bana bu kadar laf soylense ben utanırım uzulurum bır yuzum kızarır otururum dusunurum yahuKesinlikle
Terbiyesizz...Aynen gerçekten doğru söylüyorsunuz hayatımızdaki tek sıkıntı bu çok şükür Allah başka dert vermesin.
Malesef öyle eşek gibi yatıyor valla biz de çalışırken canımız çıkıyor ne güzel memleket be
Yaklaşık bir 40 dkdir topigi taradin. Bekliyorum ne bulacaksın diye. Vallahi ne azim helal olsunTerbiyesizz...
Yok canım kendinize haksızlık etmeyin. Eltiyi bir kaşık suda boğacak azme sahipsiniz. Arkadaş sizin yanınızda stajyer bile olamazYaklaşık bir 40 dkdir topigi taradin. Bekliyorum ne bulacaksın diye. Vallahi ne azim helal olsun
Acilen hobi edinmelisin durum vahim
Çok doğru demiş.. Bakınız;Öyle öyle Allah razı olsun hepinizden
Tekrarlıyorum arayın bulun ben gayri meşru diye bir cümle kurmadım.
Eşek dedim evet neden zorunuza gitti. Bu kadın kendisi dedi çok calistim diye babam beni hep çalıştırdı şimdi keyif surucem diploma insanlıkla olmuyor diye de bana laf sokmayı biliyordu
Vallahi de billahi de tillahi de.. Her cümli her kelime her harf "terbiyesizlik" barındırıyor. Yani insanlara demediğini bırakmayp ne bulacaksın demek ne bileyim komik.. Çok gülüyorum şuanYaklaşık bir 40 dkdir topigi taradin. Bekliyorum ne bulacaksın diye. Vallahi ne azim helal olsun
Bu arada tarama değil yorumları okuyorum tek tek bacaklarımı uzattım keyif yaparak okuyorum ne var zoruna mı gitti ? ..Yaklaşık bir 40 dkdir topigi taradin. Bekliyorum ne bulacaksın diye. Vallahi ne azim helal olsun
Bu arada kendisi de 40.dkdr beni tarıyormuş ben bilmiyorum kaç dkdr burdayım helal olsun vallahiYok canım kendinize haksızlık etmeyin. Eltiyi bir kaşık suda boğacak azme sahipsiniz. Arkadaş sizin yanınızda stajyer bile olamaz
Aynen bayağı farkındaymiş da karısı o yuzden konu acmişEşim takmıyor zaten bazen annesinin hasta olduğuna bile inanmıyor çok şükür farkında herşeyin bu onların yuzsuzlugu
Benimde tüm yorumlarıma üşenmeyip beğenmedim attı az önce. Bende 3 dakikamı ayırıp 46 yorumunu beğenmedim. Hadi bakalım hodri meydan...Bu arada kendisi de 40.dkdr beni tarıyormuş ben bilmiyorum kaç dkdr burdayım helal olsun vallahi
Seni beğenmeyenlene hücuummmmBenimde tüm yorumlarıma üşenmeyip beğenmedim attı az önce. Bende 3 dakikamı ayırıp 46 yorumunu beğenmedim. Hadi bakalım hodri meydan...
Beni beğenmeyecek insan daha anasının karnından doğmadı
Dikkat et boğazında kalmasın. Kalırsa gelip kurtarçek kadar ponçik yürekli değilimBen bı çay koyup geliyorum kızlar siz devam edinpompis parmaklarınıza kuvvet hadi bakım çalışın çalışın aferin
Yaw o kendi halinde oturan eltisini beğenmiyor. Beni mi beğençekSeni beğenmeyenlene hücuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?