- 3 Eylül 2018
- 9.113
- 48.490
- 548
- Konu Sahibi Ruzgargulu48
-
Evet ayrım yaptılar ama ben bunun için hakaret etmiyorum ya da nefret etmiyorum onlardan çünkü eşim kocaman adam her şeyin farkında.Keşke herkes sizin gibi anlatsa derdini. İnanın ben son dört yıldır çok yıprandım. Bazen kendimi kaybediyorum yorum yaparken. Eşimle de paylaşıyorum bu şekilde ailesiyle de konuşmuyorum tabiki. Kendime yakıştıramam zaten. Olay aynen sizinki gibi kesinlikle bir ayrım var eşim de farkında önemli olan bu zaten. Çok teşekkürler
Bence de küfür etti. Kahretsin zayıf yönümden vurdu beni. Ben pek küfür bilmem. kısatlamalarsa hiç yok...kufur edıp kısalttı ama sımdı buna da allaha emanet ol dedım tarzında bır cumle sallayıp onu kısaltım dıyecek malum ıyı bırsey olsa oyle yapmazdı zaten
Ben pek küfür kısaltması bilmem anlamamİnşallah öyledir elektra. Bir küfrün kısaltmasına falan kurban gitmeyeyim şimdi burda. Eltiye eşek ve gayrimeşru çocuk sahibi diyen dişil konu sahibi bana karşı bu kadar nazik ve lütufkar olamaz
Doğru söyleyin kandırmayın beni
İnşallah öyledir elektra. Bir küfrün kısaltmasına falan kurban gitmeyeyim şimdi burda. Eltiye eşek ve gayrimeşru çocuk sahibi diyen dişil konu sahibi bana karşı bu kadar nazik ve lütufkar olamaz
Doğru söyleyin kandırmayın beni
İyi düşünelim iyi olsun diçem de bu kadın pamuk prensesin üvey anası kıvamında. Ben korkuyorum kızlar. Kelleleri sağlama alalım. Safları sıklaştıralım.Ben pek küfür kısaltması bilmem anlamambana öyle gelmiş olabilir
Ben nefret ediyorum bunun için özür mü diliyim benim sınırında sizinki aynı mı olmali. Ben sizin gibi kan küstüm kızılcık şerbeti içtim diyemiyorum malesefEvet ayrım yaptılar ama ben bunun için hakaret etmiyorum ya da nefret etmiyorum onlardan çünkü eşim kocaman adam her şeyin farkında.
Ama doğru söylemiş. Diploma ile olmadığını şu konuda sayenizde gördük çok şükür.Öyle öyle Allah razı olsun hepinizden
Tekrarlıyorum arayın bulun ben gayri meşru diye bir cümle kurmadım.
Eşek dedim evet neden zorunuza gitti. Bu kadın kendisi dedi çok calistim diye babam beni hep çalıştırdı şimdi keyif surucem diploma insanlıkla olmuyor diye de bana laf sokmayı biliyordu
İyi düşünelim iyi olsun diçem de bu kadın pamuk prensesin üvey anası kıvamında. Ben korkuyorum kızlar. Kelleleri sağlama alalım. Safları sıklaştıralım.
TamamAma doğru söylemiş. Diploma ile olmadığını şu konuda sayenizde gördük çok şükür.
Ben elticiyim tutmayın beni
Bazı detaylar tutmasa da ben eltinin kendisi olduğumdan şüpheleniyorumAma doğru söylemiş. Diploma ile olmadığını şu konuda sayenizde gördük çok şükür.
Ben elticiyim tutmayın beni
Sizin tercihiniz ben karışamam tabi ama kan kusmadım bunu sorun da etmedim çünkü eltim evlenirken farklı ben farklıyım ben kocama bakarım ki öyle de yaptım.Ben nefret ediyorum bunun için özür mü diliyim benim sınırında sizinki aynı mı olmali. Ben sizin gibi kan küstüm kızılcık şerbeti içtim diyemiyorum malesef
Korkma kuzum ben korurum seni... Atanbamı getirin ulen.Bazı detaylar tutmasa da ben eltinin kendisi olduğumdan şüpheleniyorum
Yok yok merak etme onda kkya girecek kapasite yok rahat ol ama madem bazı şeyler tutuyor eltim için olan fikirlerim senin icin de geçerli o haldeBazı detaylar tutmasa da ben eltinin kendisi olduğumdan şüpheleniyorum
Patron çıldırdıYok yok merak etme onda kkya girecek kapasite yok rahat ol ama madem bazı şeyler tutuyor eltim için olan fikirlerim senin icin de geçerli o halde
Bilemezsin ki işte kimde ne kapasite var. Anonim olmanın faydaları diye düşünYok yok merak etme onda kkya girecek kapasite yok rahat ol ama madem bazı şeyler tutuyor eltim için olan fikirlerim senin icin de geçerli o halde
Fesatlikta Siz ve eltim yarışırsınız.Yok yok merak etme onda kkya girecek kapasite yok rahat ol ama madem bazı şeyler tutuyor eltim için olan fikirlerim senin icin de geçerli o halde
Bu arada kayınvalide benimle dedikodusunu yapmıştı sırf bu yüzden bile kızıp bagirmistim konuyu kapat lütfen diye. Kaynanalarin gözünü seveyim ya kimlerin dedikodusunu yapacağını biliyorFesatlikta Siz ve eltim yarışırsınız.
Canını yediğim kayinvâlide kimlere değer vereceğini biliyor.
Bilemezsin ki işte kimde ne kapasite var. Anonim olmanın faydaları diye düşün
Madem öyle eltime demek istediklerimi sana diyeyim ben de. Ne zaman evlenir evi mi yeniler işi mi bırakır sizi niye ilgilendiriyor çok merak ettim. İsterse evlenmeden yapar çocuk sizin çocuğunuzun olmamasıyla ne alaka? Ne çok keyfiniz yapılsın istiyorsunuz valla hem de elti tarafından. Düğüne siz beklenin çocuğu sizden sonra yapsın sizden sonra evi yenilesin. Hazımsızlıktan neye saracağınızı şaşırmışsınız. Evlenmişsiniz ailesine durmadan yerli yersizpara veren adamla onun hıncını elalemden çıkarmaya çalışıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?