Evlat ayrımı yapan kp ve kv..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ayrım yaptılar ama ben bunun için hakaret etmiyorum ya da nefret etmiyorum onlardan çünkü eşim kocaman adam her şeyin farkında.

kufur edıp kısalttı ama sımdı buna da allaha emanet ol dedım tarzında bır cumle sallayıp onu kısaltım dıyecek malum ıyı bırsey olsa oyle yapmazdı zaten
Bence de küfür etti. Kahretsin zayıf yönümden vurdu beni. Ben pek küfür bilmem. kısatlamalarsa hiç yok...

Eltim sen misin??
Tanışma oldu 1 ay sonra nişan nişandan 1 hafta sonra da nikah yaptık düğün de yine nişandan 3 4 ay sonraya yapıldı. Çok da iyi yaptık. Kim bilir benim eltim ne dedi arkamdan benimki de gelemedi nişana ve düğüne. Pardon da size mi soracaktık ne zaman evleneceğimizi nişan yapacağımızı. Ne çok önem vermişsiniz kendinize. Size göre ayarlanmamış diye kaç kere demişsiniz. Size göre niye ayarlasın gelesi olan gelir zaten.

Para verme işinde de eşiniz vermek istemiyorsa vermesin. Hem verip hem sızlanmasın. Ama o kadar çekemezlik var ki sizde para kısmı en son dert bence.

Ben pek küfür kısaltması bilmem anlamam bana öyle gelmiş olabilir

Öyle öyle Allah razı olsun hepinizden
Tekrarlıyorum arayın bulun ben gayri meşru diye bir cümle kurmadım.
Eşek dedim evet neden zorunuza gitti. Bu kadın kendisi dedi çok calistim diye babam beni hep çalıştırdı şimdi keyif surucem diploma insanlıkla olmuyor diye de bana laf sokmayı biliyordu

Ben pek küfür kısaltması bilmem anlamam bana öyle gelmiş olabilir
İyi düşünelim iyi olsun diçem de bu kadın pamuk prensesin üvey anası kıvamında. Ben korkuyorum kızlar. Kelleleri sağlama alalım. Safları sıklaştıralım.

Evet ayrım yaptılar ama ben bunun için hakaret etmiyorum ya da nefret etmiyorum onlardan çünkü eşim kocaman adam her şeyin farkında.
Ben nefret ediyorum bunun için özür mü diliyim benim sınırında sizinki aynı mı olmali. Ben sizin gibi kan küstüm kızılcık şerbeti içtim diyemiyorum malesef

Ama doğru söylemiş. Diploma ile olmadığını şu konuda sayenizde gördük çok şükür.

Ben elticiyim tutmayın beni

Ben nefret ediyorum bunun için özür mü diliyim benim sınırında sizinki aynı mı olmali. Ben sizin gibi kan küstüm kızılcık şerbeti içtim diyemiyorum malesef
Sizin tercihiniz ben karışamam tabi ama kan kusmadım bunu sorun da etmedim çünkü eltim evlenirken farklı ben farklıyım ben kocama bakarım ki öyle de yaptım.

Hatta biz nişanlanırken eşimin maaşı çok azdı kp yardım etmedi eşim telefonunu satıp yüzük aldı bana ertesi hafta kp eltimin çocuğuna çocuk odası aldı. Eşim bana "sen kimseye bakma ben seni mağdur etmem söz" dedi ben de eşime güvendim. Eltimle de aram iyi napayım yani

Yok yok merak etme onda kkya girecek kapasite yok rahat ol ama madem bazı şeyler tutuyor eltim için olan fikirlerim senin icin de geçerli o halde
Bilemezsin ki işte kimde ne kapasite var. Anonim olmanın faydaları diye düşün

Madem öyle eltime demek istediklerimi sana diyeyim ben de. Ne zaman evlenir evi mi yeniler işi mi bırakır sizi niye ilgilendiriyor çok merak ettim. İsterse evlenmeden yapar çocuk sizin çocuğunuzun olmamasıyla ne alaka? Ne çok keyfiniz yapılsın istiyorsunuz valla hem de elti tarafından. Düğüne siz beklenin çocuğu sizden sonra yapsın sizden sonra evi yenilesin. Hazımsızlıktan neye saracağınızı şaşırmışsınız. Evlenmişsiniz ailesine durmadan yerli yersizpara veren adamla onun hıncını elalemden çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Yok yok merak etme onda kkya girecek kapasite yok rahat ol ama madem bazı şeyler tutuyor eltim için olan fikirlerim senin icin de geçerli o halde
Fesatlikta Siz ve eltim yarışırsınız.
Canını yediğim kayinvâlide kimlere değer vereceğini biliyor.

Fesatlikta Siz ve eltim yarışırsınız.
Canını yediğim kayinvâlide kimlere değer vereceğini biliyor.
Bu arada kayınvalide benimle dedikodusunu yapmıştı sırf bu yüzden bile kızıp bagirmistim konuyu kapat lütfen diye. Kaynanalarin gözünü seveyim ya kimlerin dedikodusunu yapacağını biliyor

Tamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…