Evlat ayrımı yapan kp ve kv..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok doldum. Gerçekten. Eşimin ailesini tanisaniz az bile konuştuğumu söylersiniz. Ama işte hepsini anlatmama imkan yok dediğim gibi kanser etti bu aile beni. Eşimin yanında zaten söylemiyorum böyle hakaretler. Yüzüne de asla pislik demedim kv ama o raddeye geldi artik

Zaten eşinizin yanında söylemezsiniz ama ne bileyim bana göre değil.

Zaten eşinizin yanında söylemezsiniz ama ne bileyim bana göre değil.
Şöyle söyleyeyim benim kv ve kp bizim yanımızda birbirlerine küfür ederler hatta kp bir keresinde şiddet bile uygulayacaktı. Zaten birbirlerile konuşurken öyle konuşurlar kaltak der mi insan eşine kp öyle diyor. Kv kp için pezevenk diyor ilk zamanlar bana çok tuhaf geliyordu ama bu onların yaşam tarzı ben onlar gibi asla olamam zaten

Siz evlenirken eltiniz yoktu değil mi?
Kv, kp o zaman da ayrımcılık yapıyordu, düğününüzde de yapmışlar.

Madem öyle hesabını o zaman neden sormadınız da ,hesaplaşma işini kaynınızın evlenmesine bıraktınız?

Ayrıca evlenmeden hamile kaldıysa bile bunu dillendirmek çok çok ayıp, kimseyi ilgilendirmez.

Böyle insanlara hesap sorsan ne olacak ki. Bu önceden beri böyleymis zaten. Eşim üniversiteye tek başına kaydolmaya gitmis. Buttuuun aile diğer oğlanla gitmiş. Eşimin yemin törenine kimse gitmezken öbür oğlanın davullu zurnalı kuranli kutlanmis. Siz de haklısınız cok tuhaf bı durum. Ben de inanamıyorum zaten. Bu kadar evlat kayirip ilk düşüşte eşimi aramalarindan anlayın ne kadar yuzssuzler.

Onun dışında ben evlenmeden oldu diye bir cümle kullanmadım iyi okuyun lütfen. Beni hiç ilgilendirmez. Ne yaparlarsa yapsınlar isterlerse orta yerde yapsınlar. Benim sinir olduğum nispet yapmalari sosyal medyada üstüne basa basa ikinci gelinden ilk torun diye bas bas bagirilmasi. Ve gelinin de bunlara çanak tutması.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…