- 29 Ekim 2020
- 105
- -216
- 13
- Konu Sahibi Ruzgargulu48
-
Bu zaten akrabalar arasında çıkan bı dedikodu bunu geçbirkaç gün sonra da evlenmeden hamile kalan elti diye konu gelir :)
Eee sizi veya akrabaları ilgilendirir mi ? Öncesinde hamile kaldıysa kaldı ne fark eder ?Bu zaten akrabalar arasında çıkan bı dedikodu bunu geç
Çok doldum. Gerçekten. Eşimin ailesini tanisaniz az bile konuştuğumu söylersiniz. Ama işte hepsini anlatmama imkan yok dediğim gibi kanser etti bu aile beni. Eşimin yanında zaten söylemiyorum böyle hakaretler. Yüzüne de asla pislik demedim kv ama o raddeye geldi artikSize hak veriyorum aynısı olmasa da benzer şeyler yaşadım. Ama üslubunuz sert geldi bana ya da artık dolduğunuz için öyle yazdınız. Ben de kv ile ilgili bir çok şeye kızarım ama arkasından pislik demem. Aynı şeyi eşim annem için söylese üzülürüm çünkü. Bir de madem mutfak dolapları falan umrunuzda değil neden üstten üstten konuşuyorsunuz yok hasbam yok baba evinde eşşek gibi çalışırdı
İyi yapmışlar benim kv ve kp böyle yapanları kinadiklari için başlarına gelmiştir hiç farketmez yani benim içinEee sizi veya akrabaları ilgilendirir mi ? Öncesinde hamile kaldıysa kaldı ne fark eder ?
Zaten eşinizin yanında söylemezsiniz ama ne bileyim bana göre değil.Çok doldum. Gerçekten. Eşimin ailesini tanisaniz az bile konuştuğumu söylersiniz. Ama işte hepsini anlatmama imkan yok dediğim gibi kanser etti bu aile beni. Eşimin yanında zaten söylemiyorum böyle hakaretler. Yüzüne de asla pislik demedim kv ama o raddeye geldi artik
Şöyle söyleyeyim benim kv ve kp bizim yanımızda birbirlerine küfür ederler hatta kp bir keresinde şiddet bile uygulayacaktı. Zaten birbirlerile konuşurken öyle konuşurlar kaltak der mi insan eşine kp öyle diyor. Kv kp için pezevenk diyor ilk zamanlar bana çok tuhaf geliyordu ama bu onların yaşam tarzı ben onlar gibi asla olamam zatenZaten eşinizin yanında söylemezsiniz ama ne bileyim bana göre değil.
Ah be canım diyorum ya ben kufur bilmezdim ilkokulda gazetede fahise lafını gorunce anneme sordum öyle saf yetistimZaten eşinizin yanında söylemezsiniz ama ne bileyim bana göre değil.
Ödemiyorlar ki bizden para isteniyor işte gecinemiyorlarmisKiraciyi kim çıkarıp yerine oturduysa o öder parasını.
Yapistilar işte malesef ama esimlede konuştum yok bundan sonraBunu söyleyeceksin. Sen gelinleri rahat etsin diye çalışmıyorsun.bastan tavrını köy. Sülük gibi yapışırlar.
Böyle insanlara hesap sorsan ne olacak ki. Bu önceden beri böyleymis zaten. Eşim üniversiteye tek başına kaydolmaya gitmis. Buttuuun aile diğer oğlanla gitmiş. Eşimin yemin törenine kimse gitmezken öbür oğlanın davullu zurnalı kuranli kutlanmis. Siz de haklısınız cok tuhaf bı durum. Ben de inanamıyorum zaten. Bu kadar evlat kayirip ilk düşüşte eşimi aramalarindan anlayın ne kadar yuzssuzler.Siz evlenirken eltiniz yoktu değil mi?
Kv, kp o zaman da ayrımcılık yapıyordu, düğününüzde de yapmışlar.
Madem öyle hesabını o zaman neden sormadınız da ,hesaplaşma işini kaynınızın evlenmesine bıraktınız?
Ayrıca evlenmeden hamile kaldıysa bile bunu dillendirmek çok çok ayıp, kimseyi ilgilendirmez.
Begenmiyorsun ?*Pardon neyi beğenmiyorsantatlicincap
Yorumların yanında neyi beğenmediniz açıklaması yapılan bir alan mı var pardon ?Neyi begenmiyorsunuz acabaelektra
Yo ciddi ciddi soruyorum buraya akıl almak için yazdım. Sizin fikirlerinizi almak için. Ve siz beğenmedim diyorsunuz. İşte neyi onu soruyorum.Yorumların yanında neyi beğenmediniz açıklaması yapılan bir alan mı var pardon ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?