- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi Ruzgargulu48
-
Sürekli fedakarlık yapmayı tercih eden sizsiniz. Size yapılmayanlar ya da sizin onlara yaptıklarınız yeni gelinin problemi değil. Kadının hemen tanışıp evlenmesi bile rahatsız etmiş sizi. Allah öyle nasip etmiş demekki. bunu insanları eleştirmek için kullanmak kimsenin haddi değildir bence.Canım benim siyah yemek takımına göre mutfak yıkılıp siyah döşendi. Ve bu kp bize bir koltuk bile almadı adam olana düğün çok bile dedi. Ki düğünü eşim borçla yaptı salonun parası düğünde takılanlarla verildi.sen ben neler çektim bir bilsen..
Varsın hadsiz olayım. Peşin hükümlü olmayayım... Allah mesut etsin iki günde tanışıp güvenip evlendiysen senin cesaretin
Canım gerçekten izin vermedi müdür Perşembe günüydü düğün. Gidin ama cuma günü sabah okulda gorucem dedi. Uçak yokki özel jet mi tutsaydik yuzdeyuz imkansızdı inan. Cumartesiye alma ihtimalleri vardı almadılar bilerek buna yemin edebilirim
Sürekli fedakarlık yapmayı tercih eden sizsiniz. Size yapılmayanlar ya da sizin onlara yaptıklarınız yeni gelinin problemi değil. Kadının hemen tanışıp evlenmesi bile rahatsız etmiş sizi. Allah öyle nasip etmiş demekki. bunu insanları eleştirmek için kullanmak kimsenin haddi değildir bence.
Üslubunuz berbat. Babasının evinde eşek gibi çalışıyordu haspam işi bırakmış diyemezsiniz kimseye. Sizene bundan.
Eşiniz sizi ve kendini sömürmelerine izin veriyor madem sizde bu çirkin üslubunuzu ve öfkenizi gerçek sahibine yöneltin.
Zayıf olan benim eşim aslında yani mazlum olan. Öteki Oglu hastayken hastaneye bile göturmüyordu. Babasının arabası düşün o arabayla gezmeleri gidiyor sevgililerini gezdiriyor. Ama anne baba hastaneye götürülmuyoeOkurken gıcık oldum.
Eşiniz bu duruma ne diyor. İki kardesin birbirine minnet durumu var mı. Eşinizi öteki kardes mi okuttu? Öteki evde öteki kardesin dahili var mı. Kp ve kardes ortaklık la mı çalışıyor. Eger herkes kendi kazancına sahipse baba iki evlada eşit davranmalı.
Benim gözlemim anne baba zayıf evladı daha cok kayırıyor hep bu yönde oldu. Bir de onksr yakın ve gelin kv nin tarzı ise o gelini gelecek garantisi görüyordur.
Para ihtiyaclatı varsa yollayın ama ihtiyac yoksa ben olsam yollamam.
Verilmeyecekti işte o ev kiradayken bile kaynım alıyordu parayı . Valla ben de bu işten birşey anlamadım. Canım bu elti bana ilk tanistgimiz gün hakaret etti hiç iyi niyetli değil eşimle yakismiyormusuz öyle dedi ne dememi bekliyorsun
İki düğün yapıldı canım biri persembeydi ona katimak için izin alabildi en azından ama ona da olmadı malesefilk sayfada düğün cumaydı.
zamanda yolculukla perşembeye mi çekildi ?
İki düğün yapıldı canım biri persembeydi ona katimak için izin alabildi en azından ama ona da olmadı malesef
Peki sizinle ayrı frekanslardan konuşuyoruz. Topigime gitmeyebilirsiniz meselatanışmıyoruz, canımlı konuşmazsanız sevinirim öncelikle.
öfkenizi doğru kişilere yönlendirin. oturup eltinizin yemek takımını anlatacağınızı kv ve kp nize gerekmeyen para gönderilmemesi için eşinizle mantıklı şekilde konuşun.
ki zaten adam göndermeyeceğim demiş, belli ki eşinizle anlaşmışsınız. bu durumda sorun ne ?
elti ?
Peki sizinle ayrı frekanslardan konuşuyoruz. Topigime gitmeyebilirsiniz mesela
Aynen öyle ya daha ne enterasanliklar var bir bilsenizertesi gün okul günüyken izin alabiliyor ama cuma akşamı gidilecek düğüne izin alınamıyor.
gerçekten il milli eğitim müdürleri çok enteresanmış.
Bilmem eltime sorun itici mi gelmişim ben hiç konuşmadığım için keza hayatımda bir defa gördüm. Ya eltimsiniz. Ya da TDK Türkçe memuru. Bence canınız sıkılıyor. İyi madem takılın buralarda insanların sıkıntılariyla alay edinherkesle canımlı cicimli konuşmayı sevmek zorunda mıyım ? :)
bana çok itici geliyor mesela, belki eltinize de böyle itici gelmişsinizdir, olamaz mı ?
peki topiğinize gi"t"mem ben de, gidilecek yeni topicler bulurum
sdjgklsdjgklsdkgsşdkgşs
Eşim istemiyor işte sırf sussun diye gönderiyordu artık onu da göndermiyor. Başta ben birşey demiyordum gonder diyordum o diyordu alıştırma diye. Şimdi gözümüz açıldı
Bilmem eltime sorun itici mi gelmişim ben hiç konuşmadığım için keza hayatımda bir defa gördüm. Ya eltimsiniz. Ya da TDK Türkçe memuru. Bence canınız sıkılıyor. İyi madem takılın buralarda insanların sıkıntılariyla alay edin
Eh para da gönderilmiyorsa artik sorun kalmadi. Diger geline veya kayniniza yapilanlar sizi de alakadar etmiyor. Anne babanin yaninda yasayan cocuklara karsi hep daha bonkör olunuyor genelde. Sonucta herhangi bir durumda onlar bakacak gibi.onlarin hangi hizda evlendigi veya hamile kaldigi da yorumlamak size düsmedi. Kendi hayatiniza odaklanin. Bos stres sizi hem bosuna üzer hemde tüp bebek sürecinde olumsuz etkiler. Insallah en yakinda evlat sahibi olmak nasip olur sizede. Cok dolmussunuz anliyorum ama kendinize dogru yönelin
Malesef bu elti bana ilk tanıştığımız gün hiç yakismiyorssunuz dediği için ayrı bir gicigim ona ama aynen kendime yonelicem tsklerEh para da gönderilmiyorsa artik sorun kalmadi. Diger geline veya kayniniza yapilanlar sizi de alakadar etmiyor. Anne babanin yaninda yasayan cocuklara karsi hep daha bonkör olunuyor genelde. Sonucta herhangi bir durumda onlar bakacak gibi.onlarin hangi hizda evlendigi veya hamile kaldigi da yorumlamak size düsmedi. Kendi hayatiniza odaklanin. Bos stres sizi hem bosuna üzer hemde tüp bebek sürecinde olumsuz etkiler. Insallah en yakinda evlat sahibi olmak nasip olur sizede. Cok dolmussunuz anliyorum ama kendinize dogru yönelin
Malesef kıskanacak tek bir özelliği bile yok. Gıcık olduğum doğru ama kıskanmak çok komik olurdum bikere farklı kulvarlardayiz. Düğüne gitmedigimizin sebebini anlattım artık yoruldum. İnanmayın ozgursunuz. İnandirma çabam yok üzgünümEltinizi kıskanıyorsunuz net. Sizene çocuk yaparken sizden izinmi alacaktı. Siz tüp bebek yaparken ondan müsademi istediniz. Düğüne gitmeyen kardeş paramı gönderir hiç inandırıcı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?