Evlat ayrımı yapan kp ve kv..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler

İstediğinizi begenmemekte özgürsünüz ama beğenmedim diyorsunuz neden bunu bilmek benim hakkim
elle tutulur hıc bır yanınız yok
hayata bakısınız hıslerınız cok olumsuz cok kotu
kıskanclık negatıflık sarmıs tum benlıgınızı hırs burumus
resmen sızı okurken karnım kasıldı oyle gerdınız
allah etrafınızdakı ınsanlara yardım etsın

Yani her cümlede ağzına geleni söyleyip yok canım o niyetle demedim tavrı.

Şu konuşma tarzı sizi haklıyken haksız eder ve belkide eşinizin ailesi sizi sevmemekte çok haklıdır.. eltiye eşek demek nedir yaw

Ben de hem söz hem nisan hem düğün nasıl gidemediniz anlamadım. Hepsi ard arda mı oldu. Hepsinde mı müsait değildiniz. Ikiniz birden mı değildiniz.
Yok kaynı onlar gelemesin nişana düğüne diye özel tarih seçmiş...

Manolya

hepımız para vermek zorunda degılsınız dedık
ama sızde aılenıze zaman zaman para gonderıyormussunuz eger esınızınde vermesı gerekıyorsa verır
kendı aıle butcenızı sarsacaksa zaten vermez vermek ıstememenıze de bırsey denmez

karsı tarafı hatasız gormemızın sebebının ta kendısı sızın uslubunuz ve dusunce yapınız kalbınız

Kızın hemen hamile kalması bile çok batmış konu sahibine ..

Çok teşekkür çok değerli vaktinizi ve o çok kıymetli yorumlarınızı aldık yorduk sizi

Kocamın koca olduğuyla alakalı yorumu yapma hakkını nerden buluyorsunuz acaba? Düğünden önce kaynanamın evini temizlemiştim aslında gayette istiyorlardı ozaman bilemiyorum son dakikada ne oldu
Kocanızı burada anlatmanızdan buluyorum bu hakkı. Anlatıyor ve yorum istiyorsunuz sorun nerede? Ayrıca ortada degil mi her sey? 1 cakıl tanesi kadar deger görmediği psikolojik şiddete uğradıgı ailesine pervane olmuş. Kocam napıyor da böyle oluyoruz demeden ucuz ucuz söylemler yapıyorsunuz.

Aynen ya nasıl dert oldu bilsen geceleri uykum kaçıyor ayol
Sadece geceleri kaçmamış bildiğiniz yaşama sebebiniz olmuş.

Bize göre düğün yapmadılar.
Hemen çocuk yaptılar
Eşek gibi yatıyor.

Adamlara etmedik laf bırakmadınız. Konu kapanınca ya kadar daha neler eklenecek beklemedeyim

Eşim takmıyor zaten bazen annesinin hasta olduğuna bile inanmıyor çok şükür farkında herşeyin bu onların yuzsuzlugu

Kv kp 1000 tl gondermisti ya bebis niyetine,bogazina takilmisti ruzgargulunun,pardon manolyanin

Aynen gerçekten doğru söylüyorsunuz hayatımızdaki tek sıkıntı bu çok şükür Allah başka dert vermesin.

Malesef öyle eşek gibi yatıyor valla biz de çalışırken canımız çıkıyor ne güzel memleket be

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…