- 29 Ekim 2020
- 105
- -216
- 13
- Konu Sahibi Ruzgargulu48
-
TeşekkürlerEvlat ayrımı diyip duruyorsunuz da söylediklerinizin hiçbiri ayrım değil.
Anne baba yaşarken çocuklarına eşit şekilde mal mülk para vermek zorunda değillerdir. Kimse de bunu sorgulayamaz üstelik. Ev de araba da onların. Kime isterlerse ona verirler. Vefatlarıyla birlikte çocuklar arası eşit oranlarda mal paylaşımı zaten yapılır. Ha dilerlerse vasiyetle oranları da değiştirebilirler. Bu konuda da kimse yargılayamaz.
Eşinizin üniversiteye tek başına gidip kayıt yaptırdığını söylemişsiniz. Ben de tek başıma gittim, kayıt yaptım. Okul açılınca da yarı zamanlı işe girdim. O günden beri de ailemden tek kuruş para almadım.
Kv dediğiniz kişi ne kadar sevmeseniz de hatta nefret de etseniz, ne yapmış olursa olsun hayatınızı paylaştığınız kişinin annesi. Sarfettiğiniz ifadeler çok çirkin. Allah hoş görmez. Görmezden gelip dikkate almamayı seçebilirsiniz.
Kalbinize biraz güzellikler koyun. İyi niyet koyun. Üsluptan bahsetmiyorum bile..
elle tutulur hıc bır yanınız yokİstediğinizi begenmemekte özgürsünüz ama beğenmedim diyorsunuz neden bunu bilmek benim hakkim
Yani her cümlede ağzına geleni söyleyip yok canım o niyetle demedim tavrı.Merhabalar hanımlar,
Eşimle evleneli dört yil oldu. Severek beş yıllık ilişkiden sonra evlendik. Çok şükür bir sikintimiz yok ikimiz de devlet memuruyuz. Gelelim konumuza.
Eşimin ailesi beni ve ailemi başından beri sevmedi Biz de aynı şekilde yani çok tuhaf kişiler hiçbir şekilde ortak noktamiz yok. Geçen yıl kaynım evlendi. Biz uzakta olduğumuz için ne sözüne ne nisanına ne de düğününe gidemedik. Bir şekilde bizim gelemeyecegimiz tarihe aldılar hepsini. Yine de tamam dedik yapabileceğimiz bir şey var mı diye de defalarca sorduk. Eşimin babasının iki katlı evi var müstakil. Yeni gelen gelini de oraya koydular düğün için de kp arabayı satmış. Bizim düğünde her defasında para yok diyen adam bu sefer keseyi ağzına kadar açmış. Hiç ilgilenmiyorum bizim çok şükür yetecek kadar paramız var. Buyuklenmek için de demiyorum çok şükür güzel bir işimiz var. Ama kb her ne hikmetse çıkan kiracının acısını bizden çıkarmak istiyor. Kiracı çıkınca artık bana para yollarsiniz deyip duruyordu. Bu arada bız de 1500 lira kira ödüyoruz. Her neyse ben buna cevabını verdim. Oğlundan alırsın dedim. Yeni gelinimiz de babasının evinde eşek gibi çalışırken şimdi işi bırakmış evinin hanımı olmuş. Kendi tercihleridir. Ama çıkan kiracıdan sonra yemek takımları siyahmis oyuzden mutfak da siyah olacakmışhaspam evdeki herşeyi değiştirmiş sıfır. Neyse parasını ben vermedim beni ilgilendirmez. Ama beni sinirlendiren nokta şu kv sürekli arayıp eşimden para istiyor. Normalde ben gönderirim eşime bırakmak istemem ama bu şartlarda kendimi enayi gibi hissediyorum. Bizim dugunumuzde bin nazla elini cebine atanlar bugün bizden para istiyorlar. He göndermedik mi gönderdik. Daha yeni haziranda 5bin tirink para gönderdik ama hala para istiyor kaynana denen pislik. Gardrobu artık kapanmıyor kıyafetten her renkten her tondan eşarp almış hala da alıyor. Sonra para istiyor vermemizi bekliyor. Eşim yolluyordur eminim. Amma ben hakkımı helal etmiyorum. Çok doldum kızlar ne yapayım bu durumda nasıl bir yol izleyim
Teşekkürlerelle tutulur hıc bır yanınız yok
hayata bakısınız hıslerınız cok olumsuz cok kotu
kıskanclık negatıflık sarmıs tum benlıgınızı hırs burumus
resmen sızı okurken karnım kasıldı oyle gerdınız
allah etrafınızdakı ınsanlara yardım etsın
Yok kaynı onlar gelemesin nişana düğüne diye özel tarih seçmiş...Ben de hem söz hem nisan hem düğün nasıl gidemediniz anlamadım. Hepsi ard arda mı oldu. Hepsinde mı müsait değildiniz. Ikiniz birden mı değildiniz.
TeşekkürlerYani her cümlede ağzına geleni söyleyip yok canım o niyetle demedim tavrı.
Şu konuşma tarzı sizi haklıyken haksız eder ve belkide eşinizin ailesi sizi sevmemekte çok haklıdır.. eltiye eşek demek nedir yaw
Aynen öyleYok kaynı onlar gelemesin nişana düğüne diye özel tarih seçmiş...
ManolyaMerhabalar hanımlar,
Eşimle evleneli dört yil oldu. Severek beş yıllık ilişkiden sonra evlendik. Çok şükür bir sikintimiz yok ikimiz de devlet memuruyuz. Gelelim konumuza.
Eşimin ailesi beni ve ailemi başından beri sevmedi Biz de aynı şekilde yani çok tuhaf kişiler hiçbir şekilde ortak noktamiz yok. Geçen yıl kaynım evlendi. Biz uzakta olduğumuz için ne sözüne ne nisanına ne de düğününe gidemedik. Bir şekilde bizim gelemeyecegimiz tarihe aldılar hepsini. Yine de tamam dedik yapabileceğimiz bir şey var mı diye de defalarca sorduk. Eşimin babasının iki katlı evi var müstakil. Yeni gelen gelini de oraya koydular düğün için de kp arabayı satmış. Bizim düğünde her defasında para yok diyen adam bu sefer keseyi ağzına kadar açmış. Hiç ilgilenmiyorum bizim çok şükür yetecek kadar paramız var. Buyuklenmek için de demiyorum çok şükür güzel bir işimiz var. Ama kb her ne hikmetse çıkan kiracının acısını bizden çıkarmak istiyor. Kiracı çıkınca artık bana para yollarsiniz deyip duruyordu. Bu arada bız de 1500 lira kira ödüyoruz. Her neyse ben buna cevabını verdim. Oğlundan alırsın dedim. Yeni gelinimiz de babasının evinde eşek gibi çalışırken şimdi işi bırakmış evinin hanımı olmuş. Kendi tercihleridir. Ama çıkan kiracıdan sonra yemek takımları siyahmis oyuzden mutfak da siyah olacakmışhaspam evdeki herşeyi değiştirmiş sıfır. Neyse parasını ben vermedim beni ilgilendirmez. Ama beni sinirlendiren nokta şu kv sürekli arayıp eşimden para istiyor. Normalde ben gönderirim eşime bırakmak istemem ama bu şartlarda kendimi enayi gibi hissediyorum. Bizim dugunumuzde bin nazla elini cebine atanlar bugün bizden para istiyorlar. He göndermedik mi gönderdik. Daha yeni haziranda 5bin tirink para gönderdik ama hala para istiyor kaynana denen pislik. Gardrobu artık kapanmıyor kıyafetten her renkten her tondan eşarp almış hala da alıyor. Sonra para istiyor vermemizi bekliyor. Eşim yolluyordur eminim. Amma ben hakkımı helal etmiyorum. Çok doldum kızlar ne yapayım bu durumda nasıl bir yol izleyim
Yok papatyaManolya
hepımız para vermek zorunda degılsınız dedıkAynen öyle. Her evrim rızkı ayrı ozaman para istemesinler madem bizden değil minasıl oluyor da hala karşı tarafa hak veriliyor ben anlamıyorum insanları demek ki kv kp gibi düşünen çok fazla insan var dünyada bu topigi de o yüzden açtım zaten bu şekilde değişik değişik yorumlar alıyorum aslında hoşuma da gidiyor teşekkürler yorum için
Kızın hemen hamile kalması bile çok batmış konu sahibine ..Sümüklü, haspam falan hımm baya kıskanmıyormuşsunuz kıskansanız neler derdiniz. Yemek takımının rengine kadar nasıl biliyorsunuz? Söz nişan düğüne gidememek de nasıl oluyorsa yani kardeş bu yabancı değil. Erken hamileliğe karşıyım ama yok hemende hamile kaldı şu bu imalı sözlerde haddiniz değil. Sırf sızın 3 yıl düşünmediniz şu an düşünüyorsunuz diye tüp bebek tedavısı görmeniz kızın hamile kalması arasında bir bağlantı yok. Baya ımalı laflar edıyorsunuz. Tek haklı olduğunuz nokta para sureklı ıstenmesı ama sızin hakkınızı helal etmiyorum lafı olmuyor eşiniz kendi çalıştığı paradan yolluyor mantıken o ederse helal olmuyor.
Çok teşekkür çok değerli vaktinizi ve o çok kıymetli yorumlarınızı aldık yorduk sizihepımız para vermek zorunda degılsınız dedık
ama sızde aılenıze zaman zaman para gonderıyormussunuz eger esınızınde vermesı gerekıyorsa verır
kendı aıle butcenızı sarsacaksa zaten vermez vermek ıstememenıze de bırsey denmez
karsı tarafı hatasız gormemızın sebebının ta kendısı sızın uslubunuz ve dusunce yapınız kalbınız
Aynen ya nasıl dert olduKızın hemen hamile kalması bile çok batmış konu sahibine ..
Kocanızı burada anlatmanızdan buluyorum bu hakkı. Anlatıyor ve yorum istiyorsunuz sorun nerede? Ayrıca ortada degil mi her sey? 1 cakıl tanesi kadar deger görmediği psikolojik şiddete uğradıgı ailesine pervane olmuş. Kocam napıyor da böyle oluyoruz demeden ucuz ucuz söylemler yapıyorsunuz.Kocamın koca olduğuyla alakalı yorumu yapma hakkını nerden buluyorsunuz acaba? Düğünden önce kaynanamın evini temizlemiştim aslında gayette istiyorlardı ozaman bilemiyorum son dakikada ne oldu
Sadece geceleri kaçmamış bildiğiniz yaşama sebebiniz olmuş.Aynen ya nasıl dert oldubilsen geceleri uykum kaçıyor ayol
Eşim takmıyor zaten bazen annesinin hasta olduğuna bile inanmıyor çok şükür farkında herşeyin bu onların yuzsuzluguKocanızı burada anlatmanızdan buluyorum bu hakkı. Anlatıyor ve yorum istiyorsunuz sorun nerede? Ayrıca ortada degil mi her sey? 1 cakıl tanesi kadar deger görmediği psikolojik şiddete uğradıgı ailesine pervane olmuş. Kocam napıyor da böyle oluyoruz demeden ucuz ucuz söylemler yapıyorsunuz.
Ben tüp bebek mevzunu kendi aileme bile soylemedim ki hickimse bilmiyor. Bunu nereden cikardinizNeden tüp bebek mevzularını pislik dediğiniz kişilere anlatıp malzeme verdiniz? Çocuk diye darlayanlara düşünmüyoruz henüz diyip geçmek çok mu zor?
Kv kp 1000 tl gondermisti ya bebis niyetine,bogazina takilmisti ruzgargulunun,pardon manolyaninSadece geceleri kaçmamış bildiğiniz yaşama sebebiniz olmuş.
Bize göre düğün yapmadılar.
Hemen çocuk yaptılar
Eşek gibi yatıyor.
Adamlara etmedik laf bırakmadınız. Konu kapanınca ya kadar daha neler eklenecek beklemedeyim
Sadece geceleri kaçmamış bildiğiniz yaşama sebebiniz olmuş.
Bize göre düğün yapmadılar.
Hemen çocuk yaptılar
Eşek gibi yatıyor.
Adamlara etmedik laf bırakmadınız. Konu kapanınca ya kadar daha neler eklenecek beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?